Şimdi Ara

Everest SGM-X7 Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
35.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam , arkadaşlar ekteki mause nasıldır, kullanan varmı acaba? Mause pad olmasıda bi avantaj ayrıca şeklide çok hoşuma gitti.

www.n11.com
    Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11.com
    http://www.n11.com/everest-sgm-x7-usb-oyuncu-gamer-mouse-mousepad-P34730137

• Parasına göre fena değil. Benim arkadaş sırf mouse pad'i için aldı, mouse'u bana verdi 35 TL'ye gamer mouse alıyorsun, bence güzel. Ele tam oturuyor, biraz iri. 3 farklı DPI ayarı var, ona göre renk değiştiriyor falan.
  • Teşekkürler bilgi için.
  • Bir çok konuda everest ten sıkıntı yaşayanlar felan var daha iyi markalara yönelmeni öneririm everest gaming mouse sektöründe daha yeni.
  • Sanırım haklısınız, o yüzden logitech g100s aldım. Teşekkür ederim.
  • ben aldım ama taktım pc ye usb kablosuyla çalışmıyor
    neden biliyormusunuz
  • Arkadaşlar bişey sorcam oyuncu farelerinde double click yani çift tıklamanın oyuna ne gibi bir getirisi olur yani bu tuş önemlimidir oyuncular için gereklimidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanıyorum 100 lüklere taş çıkartır valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunu merak ediyorum altında her köşede 4 tane çıkıntı var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha bugün aldım 46 tl'ye bakalım nasıl çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal.0519

daha bugün aldım 46 tl'ye bakalım nasıl çıkacak

Güzel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernyldzz

Ben kullanıyorum 100 lüklere taş çıkartır valla

he he
  • cayli73 kullanıcısına yanıt
    FPS oyunlarında AK47 vb silahları çifte atmış olursun daha iyi aslında bakarsak...
  • Everest mi , hemen kaç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne istediğine göre değişir. Makrosu yok. sitesinde 2400dpi d,iyor ama kutusunda 1600dpi yazıyor. 3 farklı dpi seçeneği var 800-1200-1600. yanında çok güzel bir mouse padi var. Normalde 40-50 tl civarında olan mouse padi yanında hediye olarak geliyor.Three Click tuşu ve yanındada ekstra olarak iki tuş var. Bu tuşlara istediğin tuşu atayabiliyorsun. Ben genelde Minecraft'ta F5 tuşunu kullanıyorum. F5 tuşunu ayarladım daha iyi oluyor. Çok güzel bir tasarımı var. Ele oturuyor.Çok nadirde olsa click tuşu takılabiliyor. Yani; ucuz bir maouseden daha ne bekleyebilirsin ki. Bence bu fiyata en iyi mouselerden birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal.0519 -- 8 Nisan 2015; 20:02:25 >
  • Vatan'da zibil gibi stoğu var bunun. Deneme şansı buldum, inanılmaz güzel bir pad'i var arkadaşların dediği gibi. Fare de bu pad'de çok yumuşak kayıyor, hareket ediyor. Başka fareleri bu pad'da denedim, kendi faresi kadar sürtünmesiz değildi. Fare ele oturuyor ama tuşları dandik geldi bana. Zaten şu an ona çok benzer bir Everest fare kullanıyorum, sağ klikte çift tıklama sorunu var. Sanırım bu tür sorunlar Everest'te sık sık karşılaşılan şeyler. Ben almaktan vazgeçtim. Onun yerine Logitech G400s ve G240 mause pad alacağım. Bir fare ve pad'ine bu kadar para vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi fakat BF4 oynarken kanser olmaktan iyidir. :)
  • arkadas kullanıyor baya memnundu
  • Oldukça iyi. Eğer markası everest değilde logitech olsaydı 45 yerine 90 liraya giderdi. Ayrıca kaliteli bir Mouse Pad hediyesinin olduğu unutulmamalıdır. Böylesi bulunmaz hint kumaşıdır.
  • Macrosu olmayan gaming mouse, vay arkadaş :)
  • ulaspo U kullanıcısına yanıt
    Hocam şu makro olayını biraz açabilir misiniz? Tam olarak nedir ne değildir?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.