Şimdi Ara

Everest SGM-X7 Nasıldır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
35.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece 5 dk önce mouse düştü ve sağ taraf tam basmıyor vatana girdim bunu gördüm tam alam dedim sonra foruma soracaktım ki bu konuyu gördüm

cs:go,bf3 için alacağım onlarıda 2 ay anca oynayabiliyorum alınır mı bana gayet güzel geldi eski mouse um zaten basit bir şeydi 14 tl vatandan almıştım gamer mouse bile değildi ve ben gayet rahat oynuyordum

alınırmı ucuz gibide ??
  • Alacaklar için ben baştan söyliyim bi kere mause çok büyük 10 gündür kullanıyom hala alışamadım .malzeme kalitesi yer yer kötü örneğin üst tekerlek . ayrıca bende cs go da en yüksek dpi da oynayınca anlamsız takılmalar yapıyor sanki lag li gibi belki de oyundandır tam çözemedim. Onun dışında ele oturması falan iyi bi de benim için önemli olan çok terletmiyor. Mause pad e lafım yok gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snaypa -- 29 Haziran 2015; 13:47:51 >
  • Mouse u aldım beyler biraz ağır geldi bana bide malzeme kalitesi mükemmel değil ama bana yeter artar bile hassasiyeti artırdım ağırlık sorun olmadı bile bence ucuza bulunmaz nimet ben markasız 7tl lik mouse ile bile rrahat rahat cs go cod oynarken bu bana baya ilaç gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 26 Haziran 2015; 21:05:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söyliyim Everest markası bana herzaman itici gelmiştir. Hani adamlar hakikaten çok güzel bir mouse yapsalar da herkez de bu mouse çok güzel dese gene almam :)
  • Bende bugün vatanda gördüm almayı düşünüyorum.Ağır ve büyük olmasından bahsedilmiş eli büyük biri için iyi olabilir mi?Ayrıca bu makro özelliğini biraz daha açabilir misiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasis65 -- 15 Temmuz 2015; 19:35:40 >
  • karasis65 kullanıcısına yanıt
    Macro farenin yanlarında veya üstünde ana tuşlari dısında bulunan ek tuşlara çeşitli komutlar atamaktir.Mesela mouse 5 tusuna ctrl+v komutunu atayarak kopyalama islemini daha hizli ve pratik bir sekilde gerceklestirebilirsiniz.Ama oyuncular(yeteneksiz oyuncular) genelde bu işlemi FPS oyunlarda silah tepmesini sıfıra indirmek için yapiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aldım beğendim açıkçası bir sorun yok ama kokusu kötü geldi bana elimde pis bir koku bırakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno Jojuk

Macro farenin yanlarında veya üstünde ana tuşlari dısında bulunan ek tuşlara çeşitli komutlar atamaktir.Mesela mouse 5 tusuna ctrl+v komutunu atayarak kopyalama islemini daha hizli ve pratik bir sekilde gerceklestirebilirsiniz.Ama oyuncular(yeteneksiz oyuncular) genelde bu işlemi FPS oyunlarda silah tepmesini sıfıra indirmek için yapiyorlar

Hmm anladım.Teşekkür ederim cevap için.
  • bu mouse ile profesyonel oyun oynamayı düşünen varsa vazgeçsin. alt düzey iddiası olmayan fps oyunculara veya mmo / moba oyuncularına belki iyi gelebilir ama fps oyuncuları için kesinlikle iyi değil mouse hassas değil. ağır ve dana gibi elinizin olması lazım. büyük çünkü.

ben aldım pişman oldum şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Eylül 2015; 15:38:47 >
  • 2 ay sonra sol tuş teklemeye başladı. önermem
  • Mouse gayet güzel ele tam oturan ve eli yormayan bir mouse 1600 dpı da zaten çoğu oyunda oynadığımız dpı aralığı ben hiç bir zaman 1300 dpı geçmedim. Makrosu yok fps moba tarzı oyunlarda çok sıkıntı yaşamazsınız. Tabi world of warcraft gibi kapsamlı bir oyunda biraz sıkıştıra bilir ama fiyatına göre iyi bir mouse
  • ARKADAŞLAR MERHABA.. PİYASA DEОERİ 250 CİVARI RAZER ORACHİ MARKA MOUSE KULLANMAKTAYIM... GAYET MEMNUNUM AMA
    GEÇEN HAFTA CARFOUR DA GÖRDÜM X7 Yİ İLGİMİ ÇEKTİ BİRAZ BAKTIM VE O PARA YA O CİHAZ GAYET UYGUN.. ÖNEREBİLİRİM ŞAHSEN VE ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE ALIP DENEMEK İSTİYORUM GERÇEKTEN MERAK ETTİM.. HEE İLLA ÖNERİ İSTİYORSANIZ RAZER İ TERCİH ETMELİSİNİZ.. BU MAL Bİ HARİK DOSTUÖ

AYRICA RESİMLERE BAKMANIZI ÖNERİYORUM..
     Everest SGM-X7 Nasıldır ? Everest SGM-X7 Nasıldır ? Everest SGM-X7 Nasıldır ?

• Aldim 1 ay gecmedem tiklama sorunu oldu. Ayrica agir ve rahat bir mouse degil. Almayin.

• SAKIN!
    Sakın diyorum. Real den 30 TL ye mi ne almıştım zamanında. Düşürme vs. dahi olmadan tıklama sorunu vardı mouse un. Lanet ettim geri dahi götürmedim. 100 lüklere taş çıkarır diyen kendini avutsun. Vereyim bendekini de 2 round oynasın Cs Go yu.
    Bir kere teknik mouse un ağırlık merkezi problemi var. Biraz dikkat edenler farkeder. Kaydırma vs. yaparken anlayabiliyorsunuz. Tıklama problemi de cabası.
    Hepsiburada yorumuna detaylı bir inceleme ve görüş yazmama rağmen yayınlamadılar bile. Firmayla ilgili olumsuz görüşleri yayınlamıyorlar birçok online satış sitesinde.
    Şuan 45 mi 50 mi bilmiyorum ama en kötü borç alın birşey yapın; en azından bir G300s alın rahat edin. Paranızı çöpe atmayın.

Ben sinirlenip masaya vurdum X7 yi, içindeki mekanizma oynar hale geldi. Enteresandır bu şekilde dengesi daha iyi oldu mouse un.
    Almayın aldırtmayın. MediaMarkt vs. gibi yerlerde gençler mouse un başında inceliyor veya göz ucuyla dahi kesiyorsa hemen uyarıyorum.Anlatıyorum. Aldırtmıyorum. Ben yandım eller yanmasın. Ahey ahey.

• Arkadaş da zaten belli bir bütçe ayırdığı için bu mouse yönelmiş. Prof bir ürün olmadığının farkında sonuç da bir razer değil. Ama o fiyata alabilceğin en iyi mouse diyebilirim yeterli bir DPI aralığı var ele tam oturuyor ve el rahatsız etmiyor mousepad de cabası. Tabikide alınır.
  • Ürünü şimdi mediamarktten aldım mause calismasa bile pad yeter dostlar 30 liraya aldım bu arada

• Fazla para veremeyecek 30-35e mouse+pad alayım beni bi süre idare etsin diyenler için f/p ürünü olur. Değerlendirmeyi fiyatına göre yapacağım. Fiyatına göre kaliteli ve iş görür. 30-35e profesyonel small boy mouse pad alınmıyor maalesef. 3 farklı dpi özelliği var. Biraz ağır mouse,hantal kalabiliyor.Sol tarafında ekstra tuş var 3x basıyor. Özellikle cs go oynayanlar, tec-9 silahında güzel işler yapabilir 3x tuşuyla. Ben temmuz ayında almıştım,mayıs ayında bozuldu. Kablosu kıvrılmadan dolayı temassızlık yaşadı sanırım,kafasına göre çalışıp çalışmamazlık yapıyordu.Faturasını falan atmışım vermedim garantiye. Mouse padi de fena değil kullanılabilir. Profesyonel modellerin small boyutu ile eşdeğer bir mouse pad. Kendi mouse olan X7 ile rahat kullanılır. Onun haricinde, macro,dpi ayarlayacak özel programı,tuşlara görev atayabilme vs gibi özellikler ve bunu yapabileceğiniz bir programı yok.
    Bütçeniz düşükse öneririm, ama bir sefer alayım kaliteli bir şey olsun diyorsanız değmez. 2 yılda gidebilir,2 günde. Güven veren bir mouse değil. Belli süre idare eder,bozulunca atarım diye düşünürseniz alın kullanın. Ama ben 2 sene falan çıkaracağını sanmıyorum. Pek titiz kullandığım halde 8 ay gitti,fanusta yaşatıp büyütseniz 12 ay diyorum ben ömrüne

• Bende 2 gün önce aldım bu mousei daha bir sorun yaşamadım sadece soldaki fazladan kenarındaki sol tıklama yeri çift tıklıyor o da herkesde varmış galiba onun dışında sorun yaşamadım daha .
  • Almayın şu lanet şeyi herkesde olduğu gibi bende de sol tık sorunu ve mouse pad desen oda çöp yapışmıyor masaya kayıyor

• vallaha ben aldım yaklaşık 6 7 aydrı günde 7/24 hem oyun hem normal olarak kulanıyorum hiçbir sorunu olmadı henüs
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.