Şimdi Ara

dişçi korkusu:((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çürük dişim var ve çıkarılması gerekiyor ama dişçiden korkuyorum hepinizin tahmin ettiği gibi bunu nasıl yenicem bilgi ve tecrübesi olan? çıkarılırken iğne sprey hangisi daha etkili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parkinson -- 14 Ekim 2008; 17:48:14 >

• dostum ben de acaip korkardım dişçiden.hatta bigün doktor tam dişimi çekerken kaçmıştım ordan.bi zaman sonra dişimin ağrısı dayanılmayacak kadar arttı.mecbur çektirmem gerekiyodu.kaçtığım dişçiye gitmedim tabi.dişçi bayan önce sprey sıktı sonra iğne vurdu.zaten iğneği çok az hissediyosun.sonra 4-5 dk muhabbet falan ağzın iyice uyuşmaya başlıyo.sonra işin en kolay kısmı dişin çekilmesi.iki sağ sol yapıyo çeneni sağlam tut yeter tamamdır.kısacası korkacak bişey yok
    Geride bıraktığım onlarca kadın ve mühür saydığım göz altı morlukları ve soğuk bedenlerinin bembeyaz çekiciliğine aldanmadan, her birinin saçlarını ilmek edinip, astım bir bir fahişe kalplerinin zifir duvarlarına... Hiçbir sevişme kulağımda çınlamadı. Adına hissizlik dedikleri koca bir boşluğu yüklenip sırtıma, inilti ......seranatlarından bir hayat besteledim. Bir timsah kadar dahi ağlamadım!.
  • Ya sizi gerçek hayatta yakalarsam döverim bir kanal dolgum tam 3 haftada bitti haberiniz var mı? Bir de gelmiş acır mı yok ağlar mıyım falan mıymıntı olmayın acısa ne yazar sürekli acımasından daha iyi en azından

Orjinalden alıntı: deluhanlu

Ya sizi gerçek hayatta yakalarsam döverim bir kanal dolgum tam 3 haftada bitti haberiniz var mı? Bir de gelmiş acır mı yok ağlar mıyım falan mıymıntı olmayın acısa ne yazar sürekli acımasından daha iyi en azından

aynen katılıyorum.Banada yaptılar kanal ve dolgu acayi iğrenç bişi.Hele dişinin köküne iğneyi sokup çıkartıyo her seansta acayip acıyo.Dişçilere

• quote:

Orjinalden alıntı: costance

dostum ben de acaip korkardım dişçiden.hatta bigün doktor tam dişimi çekerken kaçmıştım ordan.bi zaman sonra dişimin ağrısı dayanılmayacak kadar arttı.mecbur çektirmem gerekiyodu.kaçtığım dişçiye gitmedim tabi.dişçi bayan önce sprey sıktı sonra iğne vurdu.zaten iğneği çok az hissediyosun.sonra 4-5 dk muhabbet falan ağzın iyice uyuşmaya başlıyo.sonra işin en kolay kısmı dişin çekilmesi.iki sağ sol yapıyo çeneni sağlam tut yeter tamamdır.kısacası korkacak bişey yok

dişini sağa sola çevirirken çatır çıtır çutur sesler gelio sanıosun ki çenini söküyolar o kerpetenin soğuk soğuk ağzının içinde oynaması tüylerini diken diken yapıyo o an ölmeyi düşünüyosun diş çenenden çıkarken sanki kolunu kesiolar korkacak bişi yok yani

• quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orjinalden alıntı: deluhanlu

Ya sizi gerçek hayatta yakalarsam döverim bir kanal dolgum tam 3 haftada bitti haberiniz var mı? Bir de gelmiş acır mı yok ağlar mıyım falan mıymıntı olmayın acısa ne yazar sürekli acımasından daha iyi en azından

aynen katılıyorum.Banada yaptılar kanal ve dolgu acayi iğrenç bişi.Hele dişinin köküne iğneyi sokup çıkartıyo her seansta acayip acıyo.Dişçilere

Aslında dişçilere değil onlar benim yaşamımı kolaylaştırıyorlar eğer onlar isterse 3 ay da olsaydı yani 1 yıl bekledim ben o diş için bu sınav zımbırtısı diye ama sonunda geçmişti ve 2 yıldır kullanıyorum ne bir ağrı ne de bir sızı var

• quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

Orjinalden alıntı: costance

dostum ben de acaip korkardım dişçiden.hatta bigün doktor tam dişimi çekerken kaçmıştım ordan.bi zaman sonra dişimin ağrısı dayanılmayacak kadar arttı.mecbur çektirmem gerekiyodu.kaçtığım dişçiye gitmedim tabi.dişçi bayan önce sprey sıktı sonra iğne vurdu.zaten iğneği çok az hissediyosun.sonra 4-5 dk muhabbet falan ağzın iyice uyuşmaya başlıyo.sonra işin en kolay kısmı dişin çekilmesi.iki sağ sol yapıyo çeneni sağlam tut yeter tamamdır.kısacası korkacak bişey yok

dişini sağa sola çevirirken çatır çıtır çutur sesler gelio sanıosun ki çenini söküyolar o kerpetenin soğuk soğuk ağzının içinde oynaması tüylerini diken diken yapıyo o an ölmeyi düşünüyosun diş çenenden çıkarken sanki kolunu kesiolar korkacak bişi yok yani

hocam ne yaptın sen o kadar da değil.adam ölür de dişçiye gitmez artık sayende
    Geride bıraktığım onlarca kadın ve mühür saydığım göz altı morlukları ve soğuk bedenlerinin bembeyaz çekiciliğine aldanmadan, her birinin saçlarını ilmek edinip, astım bir bir fahişe kalplerinin zifir duvarlarına... Hiçbir sevişme kulağımda çınlamadı. Adına hissizlik dedikleri koca bir boşluğu yüklenip sırtıma, inilti ......seranatlarından bir hayat besteledim. Bir timsah kadar dahi ağlamadım!.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bugün arkadaşı boğacaktım.
    Adam 13 yıldır düşçiye gitmedim dedi, ilk dolgumu da bugün yaptırdım diyo

Ben 10 u aşkın dolgu, 3-5 çektirme, 1 de kanal tedavisi oldum. Ağzımda bi o kadar daha yapılcak iş var
  • Ya büyütülecek bir şey yok ben dişciden o kadar korkuyordumki dişimdeki çürükle 3 yıl yaşadım sonra gittim dişçiye iğneyi yapıyor yaptığını hissetmiyorsun ucu aşırı ince zaten sadece iğneden gelen sıvının damarlara yaptığı çok küçük bir basınç oluşuyo sen onu hissediyosun ama acımıyo yani, 5 dk sonra zaten uyuşuyo konuşamıyosun 10 dk içindde çekiyo hiç acımıyo çekerken 2 saat içinde uyuşturucunun etkisi geçiyor ağrı kesici ile atlatıyorsun çok kolay
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.