Şimdi Ara

Eve Hırsız Girmiş midir Acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • annem tv izlerken geldi altınlar yok falan dedi gittim yatağın altına koyuyordu hep bana yok bulamıyorum dedi aradık falan ortalığı bulamadık hırsız girdiğini düşünüyoruz polisi arıyacaz altınların orada olduğunu nasıl bilmiş orasını anlayamadık kasada var odada ama hiçbir zorlama görünmüyor. altınların orada olduğunu bir ben bir annem biliyordu ne yapacaz hiç bilmiyorum 7000-8000tl değeri vardı altınların araba alacaktık. apartmanda daha önce yine hırsızlık olmuştu en alt kattaki dükkanın güvenlik kamerası soyguncuları görmüş yine bulamadılar onları.

kapıda zorlanma yok aynı şey kasadada geçerli
    hırsız yatağın altında altın olduğunu biliyor
    kapıdan odaya kadar ayakkabı izi falan bulamadım

aile içinden biri olamaz zaten yılların ardından araba alacaktık herkes istiyordu

özet: soyulduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PENDRAG0N -- 30 Kasım 2012; 12:58:37 >

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin?

• Annen başka yere koymuş unutmuştur onu.

geçmiş olsun
  • kardeş son umut annen belki başka yere kaldırıp koymuştur yada yanlış anlama aile fertlerinden biri el koymuştur....Kardeşim yatağın altında olduğunu bilmeye gerek yok haberlerde bile evdeki altınlara yastık altı diye bahsederler uzun lafın kısası soyulmuş olabilirsiniz yinede iyi düşünün diğer ihtimalleri
  • Yatağından altından alırken her türlü yatak örtüsü-yorgan vs bozulmuştur yan. Annenin oradan anlaması lazımdı. Hırsız altınları bulduktan sonra tüymeye bakar. Yatağı vs düzeltecek hali yok ya. Bana kalırsa siz aramaya devam edin. Hırsız olacağını sanmıyorum. Kapınız nasıl bir şey? Çok dandik değilse nasıl zorlamadan açmış? Kilitlemeden evden çıkar mısınız hiç ? Eviniz kaçıncı kat balkon pencere vs girmiş olabilir mi ? Binanızın dizaynını bilmiyorum ama balkonlar birbirine yakın mı ?

Evden bir aile ferdi de almış olabilir. Kimseyi zan altında bırakmayın ama bunu da gözden geçirin.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Yatağından altından alırken her türlü yatak örtüsü-yorgan vs bozulmuştur yan. Annenin oradan anlaması lazımdı. Hırsız altınları bulduktan sonra tüymeye bakar. Yatağı vs düzeltecek hali yok ya. Bana kalırsa siz aramaya devam edin. Hırsız olacağını sanmıyorum. Kapınız nasıl bir şey? Çok dandik değilse nasıl zorlamadan açmış? Kilitlemeden evden çıkar mısınız hiç ? Eviniz kaçıncı kat balkon pencere vs girmiş olabilir mi ? Binanızın dizaynını bilmiyorum ama balkonlar birbirine yakın mı ?

Evden bir aile ferdi de almış olabilir. Kimseyi zan altında bırakmayın ama bunu da gözden geçirin.

yatağın her tarafını aradık zaten yok altını üstüne getirdik kapı çelik ama kilitllemiyoruz ev nadiren boş olur balkonlar uzak birbirine ev 4. katta aile ferdi olacağını zannetmiyorum annem biryere koyup unutmuşta olabilir arıyoruz hala bulamazsak polisi arıyacağız

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: FallBackNow!!!

quote:

Yatağından altından alırken her türlü yatak örtüsü-yorgan vs bozulmuştur yan. Annenin oradan anlaması lazımdı. Hırsız altınları bulduktan sonra tüymeye bakar. Yatağı vs düzeltecek hali yok ya. Bana kalırsa siz aramaya devam edin. Hırsız olacağını sanmıyorum. Kapınız nasıl bir şey? Çok dandik değilse nasıl zorlamadan açmış? Kilitlemeden evden çıkar mısınız hiç ? Eviniz kaçıncı kat balkon pencere vs girmiş olabilir mi ? Binanızın dizaynını bilmiyorum ama balkonlar birbirine yakın mı ?

yatağın her tarafını aradık zaten yok altını üstüne getirdik kapı çelik ama kilitllemiyoruz ev nadiren boş olur balkonlar uzak birbirine ev 4. katta aile ferdi olacağını zannetmiyorum annem biryere koyup unutmuşta olabilir arıyoruz hala bulamazsak polisi arıyacağız

Şu saatten sonra polisi arasanız da yapacakları bir şey olur mu bilmiyorum. Her yeri didik didik etmişsiniz, kaldı ki hırsızın girdiğine dair en ufak bir kanıtınız yok yani. Dağınıklık-ayak izi-kapı pencere zorlama vs gibi... Çevrenizden güvenlik kameralarının bulunduğu yerlerden gidin rica edin flasha atsınlar videoları eve gelin izleyin.

• Keşke bankaya koysaydınız altınları faizde gelirdi..
  • hırsız dediğin yatağın altına bakar zaten , sonrada çekmeceler ve yastık içleri . siz gelirse alsın diye resmen hırsız için birikim yapmışsınız , geçmiş olsun bu arada , bizde yeni taşındık zemin kat dubleks tam hırsızlık yerdeyiz allahtan köpek var biraz rahatım ama bekliyorum bir hırsız kesinlikle , yatağın yanındaki komidinde hep bıçak biber gazı ve beyzbol sopası durur artı ip ne olur ne olmaz

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • quote:

annem tv izlerken geldi altınlar yok falan dedi gittim yatağın altına koyuyordu hep bana yok bulamıyorum dedi aradık falan ortalığı bulamadık hırsız girdiğini düşünüyoruz polisi arıyacaz altınların orada olduğunu nasıl bilmiş orasını anlayamadık kasada var odada ama hiçbir zorlama görünmüyor. altınların orada olduğunu bir ben bir annem biliyordu ne yapacaz hiç bilmiyorum 7000-8000tl değeri vardı altınların araba alacaktık. apartmanda daha önce yine hırsızlık olmuştu en alt kattaki dükkanın güvenlik kamerası soyguncuları görmüş yine bulamadılar onları.

kapıda zorlanma yok aynı şey kasadada geçerli
    hırsız yatağın altında altın olduğunu biliyor
    kapıdan odaya kadar ayakkabı izi falan bulamadım

aile içinden biri olamaz zaten yılların ardından araba alacaktık herkes istiyordu

özet: soyulduk

AFRDERSIN malsiniz bu devirde eve para konurmu git bankaya yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Şu saatten sonra polisi arasanız da yapacakları bir şey olur mu bilmiyorum. Her yeri didik didik etmişsiniz, kaldı ki hırsızın girdiğine dair en ufak bir kanıtınız yok yani. Dağınıklık-ayak izi-kapı pencere zorlama vs gibi... Çevrenizden güvenlik kameralarının bulunduğu yerlerden gidin rica edin flasha atsınlar videoları eve gelin izleyin.

alttaki dükkanda evin girişine bakan kamera var onlardan isteyeceğiz artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.