Şimdi Ara

Eve Giren Hırsız Kızla Tanıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde donanımhaberde takılıyorum birden sesler duymaya başladım eve baktım birşey yok tekrar donanımhaberde takılırken evin kapısı açıldı kapıyı kapatırken arkamdan kız çıktı boğazıma bıçak dayadı sus yoksa keserim dedi tuttum kızın elinden aldım bıcağı tuttum polise götürürken kıza adını sordum söyledi benim adımı sordu bende söyledim kızla tanıştık falan gittik kafeye oturduk kıza niye böyle yaptın dedim borcum vardı para lazımdı dedi kaç para dedi 15 bin tl dedi gittik bankaya çektik parayı verdim kıza teşekkür edip yanağımdan öptü telefon numarasını verdi gitti o günden beri kızdan haber yok ulaşamıyorum ama kız çok güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: eneox

Evde donanımhaberde takılıyorum birden sesler duymaya başladım eve baktım birşey yok tekrar donanımhaberde takılırken evin kapısı açıldı kapıyı kapatırken arkamdan kız çıktı boğazıma bıçak dayadı sus yoksa keserim dedi tuttum kızın elinden aldım bıcağı tuttum polise götürürken kıza adını sordum söyledi benim adımı sordu bende söyledim kızla tanıştık falan gittik kafeye oturduk kıza niye böyle yaptın dedim borcum vardı para lazımdı dedi kaç para dedi 15 bin tl dedi gittik bankaya çektik parayı verdim kıza teşekkür edip yanağımdan öptü telefon numarasını verdi gitti o günden beri kızdan haber yok ulaşamıyorum ama kız çok güzeldi

Okumayın

Özet:Eve giren hırsız arkadaşa tecavüz ediyor.

• knk sen de amma çok kişiyle tanismissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.A.V.A.

quote:

Evde donanımhaberde takılıyorum birden sesler duymaya başladım eve baktım birşey yok tekrar donanımhaberde takılırken evin kapısı açıldı kapıyı kapatırken arkamdan kız çıktı boğazıma bıçak dayadı sus yoksa keserim dedi tuttum kızın elinden aldım bıcağı tuttum polise götürürken kıza adını sordum söyledi benim adımı sordu bende söyledim kızla tanıştık falan gittik kafeye oturduk kıza niye böyle yaptın dedim borcum vardı para lazımdı dedi kaç para dedi 15 bin tl dedi gittik bankaya çektik parayı verdim kıza teşekkür edip yanağımdan öptü telefon numarasını verdi gitti o günden beri kızdan haber yok ulaşamıyorum ama kız çok güzeldi

Okumayın

kullanıcı adı niye değiştin

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

knk sen de amma çok kişiyle tanismissin

kızlar bana hasta
  • Değişim iyidir değişmeyen tek şey değişimdir değişmeyen şeyler gelişemez gelişimin olmadığı yerlerde değişim söz konusu dahi olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYLER* -- 22 Mart 2014; 17:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.A.V.A.

quote:

Okumayın

Çatur çutur diye hemde sakın okumayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hırsız mı...
  • kız sanmış
  • Okudum maalesef zebani var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum pişmanım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.