Şimdi Ara

Eve gelen kombi tamircisinin verdiği kombi fiyatına güvenmemek lazımmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Evdeki kombide arıza olduğu için bugün bir kombici çağırdım (daha önce de bir ara tamire gelmişti), kendisi kombinin artık yenilenmesi gerektiğini, çok hasarlı olduğunu söyledi. Ben de bunun üzerine kendisinde kombi varsa, bunu ne kadara satabileceğini ve takabileceğini sordum. Kendisi ECA marka güzel bir kombiyi 35.000 TL civarına takabileceğini söyledi. Bundan daha ucuza kombiler olduğunu söyledi ama güzel bir şey takılmasını tavsiye ettiğini söyledi. ECA marka kombinin bir üstü de Bosch varmış ancak o daha pahalıymış. Ben bunun üzerine biraz düşünmem gerektiğini söyledim.

Bu durumu abime söylediğim de, o kendisinin kombici bir arkadaşı olduğunu söyledi. Arkadaşı Bosch marka kombiyi (bütün işlemler dahil) 27.000 liraya takabileceğini söyledi. Demek ki bu gibi durumlarda insanların lafına pek güvenmeyip, uyanık olmak gerek.

Abinin arkadaşı hermatik eski kw düşük önerdi nerdne bilicen.

Hermetik satışı yasaklandı diye biliyorum...

Yasaklanmadı üretimleri durdu 2018 de ama piyasada kapalı kutu ve ya acık satılıyor.

Vicdanlı usta bulmak zor.

3 gün hanım cocuk ben annemlerde kaldık ev soguktur diye komşudan kombiyi yakmasını istedik 60derece getirmiş. Kombi kendini sıcaklık sensöründen hataya almış resetlesemde düzelmiyor. Neyse yakından servis numarası aldım f01 hatası veriyor yardımcı olabilirmisin dedim 5bine hallolur pompa gitmiş dedi. google dan araştırdım kombi içinde yanma odasında bir sensör var pim atıyormuş fazla sıcaklıktan üzerine tıklayınca düzeliyormuş. söktüm kombiyi kabını yanma odasını tornavida ile bastırdım düğmeye düzeldi gelde ana avrat sövme kahpenin evladına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 4 Mart 2025; 17:1:29 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam, tam hatırlamıyorum şu an ama tamirci bosch marka kombiler ECA marklardan pahalı demişti, ayrıca abim de bana bu gelen tamirci kombiyi başka yerden alıp üzerine kar koyuyor dedi (sanırım abimin arkadaşı kombi satışı yapan bir yerin sahibi). Tabii yine emin değilim ama bu durumlarda uyanık olmak lazım yine.

Bu arada bu Bosch marka kombi 27.000 yerine 25.000 lira takılırmış, öyle söyledi abim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammerdown -- 4 Mart 2025; 17:51:4 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.