Şimdi Ara

Eve çıkmak (Anadolu Yakası)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yıllardır ailemle beraber Güngören'de yaşadım, üniversiteyi bitirince de çalışmaya başladım. Şu anki yerim bana çok yakın; ama kısa bir süre sonra Pendik tarafına taşınacaklar(Çamçeşme Mah. tarafları sanırsam)

    Ben de bir süredir aileden ayrı yaşamak istiyordum; ama fırsat olmadı. Şimdi de nerede yaşamam gerektiğini kestiremiyorum.

    Benim istediklerim
    + Mümkünse tek yaşamak
    + 1+1 düşünüyorum, birini bulursam belki 2+1'e dönebilirim.
    + Kadıköy birinci tercihim, duruma göre Ataşehir, Maltepe, Kartal geliyor aklıma; ama Pendik olmamalı.
    + Eşyalı evin (düzgün eşyalar) daha mantıklı olacağını düşünüyorum, eşya dizmek ve zamanı gelince taşımak, satmak vs. çok zahmetli geliyor.

    Tabii bu söylediklerim hepsi büyük paralar, ister istemez cebimdeki önemli miktarda bir parayı basmış olacağım ev işlerine ve 9-6 çalışan biriyim. Fakat hem Avrupa Yakası'ndan hem de Kadıköy gibi merkezi yerden uzaklaşmak istemiyorum. Eşyalı evin de mantıklı olacağını düşünüyorum. Kadıköy'de bu tarz eve 1700-1800 vereceğine, git Pendik'te eşyalı 1+1'e 800-900 mü ver, hem de yolda vakit kaybetmezsin mi dersiniz?

    İlçe-semt&eşyalı-eşyasız ev vb. konularda yardımlarınızı bekliyorum.







  • Yanına kafa dengi veya tanıdık birini bul öyle çık hocam. Tek başına eve çıkmaya bütçe dayanmaz, kiralar çok uçuk bunun birde faturası gideri yemesi içmesi de olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sirkadyen

    Yanına kafa dengi veya tanıdık birini bul öyle çık hocam. Tek başına eve çıkmaya bütçe dayanmaz, kiralar çok uçuk bunun birde faturası gideri yemesi içmesi de olacak.

    Aslında haklısın. Ben de bundan korkuyorum. Faturası, emlakçı parası, depozitosu, aidatı var. Eşyasız ev olursa eşyası var, bunların hepsini bölmeden karşılamak epey yorabilir. Şu an kafamda öyle biri olmadığı için tek düşündüm. Eğer kafa dengi olursa belki iyi bir 2+1 Kadıköy tarafında falan düşünebilirim.
  • yukarı.
  • Maltepe Küçükyalıda eve çıkmayı düşünüyorum ben de. Düşünürsen mesaj atabilirsin.
  • Yurtta kalıyorum. Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsündeyim. Üsküdar yada kadıköyde eve çıkmayı düşünüyorum. İlgilenen varsa yazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.