Şimdi Ara

Eve arcade oyun makinesi kurmak ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
11.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Evet reyiz. Herşey arcade için.

Vay, hayırlı ve uğurlu olsun. İyi eğlenceler hoca Yavuz, e tabii hafifte hüzün olacak. Sonuçta nostaljiler ile maziyi yâd edeceksin.

Hâlâ eski, antika oyunları oynayanları görmek hoş oluyor.

Bu oyunlar ile büyüyen bir nesiliz, az jeton harcamadık zamanında.

Kötü yola düşenler bile var diyorlar bu arcade sevdasına.

• ArcadeForge kargo sistemi için tracking desteği verdiğini yazıyordu shipping'de ama takip numarasından eser yok, shipped durumundan sonra ne bir takip kodu e-mail'i geldi ne de 9 saat önce yolladığım e-mail'e cevap veren oldu. Açıkcası canım sıkıldı bu işe çünkü son 1 aydır belkide daha fazladır takipsiz aldığım ürünler asla elime geçmedi. Xbox One oyunu, Xbox One skin'i vb. Bu site takip numarası veremez ise ve ürün 10 gün içinde elime ulaşmazsa PayPal'e şikayet edeceğim. Böyle saçmalık görmedim. Nette araştırdım biraz benim gibi soranlar olmuş tracking olayını ürün ulaştı yazmışlar elimize ama aradaki tek fark biz Türkiye'de yaşıyoruz. Anlayın gerisini. Ya sabır......
  • quote:

Kimmiş onlar? Bir adım öne çıksınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Kimmiş onlar? Bir adım öne çıksınlar.

Bilirkişiler gelirse anlatır.

• Ben böyle pişkin adamlar görmedim. Adamlara yazdığım yazıya karşılık gelen cevaba bakın. Amazon vb. firmalarının değerini birkez daha anladım. Amazon ulaşımı aksayan kargoyu telafi etmek için hesaba 5 dolar kredi yükler veya yapılan alışveriş sayısına göre hesaba 5 dolar kredi verir bu sitede şerefsizliğin dibine vurur. Başıma geleceği tahmin ediyorum bu yüzden suyu şimdiden dolaba koydum anca soğur.

Hello,

Tracking number is available ?

Thank you.

Please check your online shop account.

Thanks

Tracking number given on the site but it says nothing. If the package does not within 10 days of my hands I'm going to file a complaint with PayPal.

Ok. Thanks for getting in touch.

• hangi site bu, muhabbetten biraz geri kaldım
  • Yukarıda yazdığım site. UMSA satan alman tabanlı site. Şerefsizlerin önde gidenlerinden kısacası.
  • geçmiş olsun kardeş.. dikkat etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

geçmiş olsun kardeş.. dikkat etmek lazım

Nereden bulaştıysam yemin ederim kan kustum. Demin baktım üyeliğime login olamıyorum sitede. Hakaret yok, birşey yok. Üyeliği uçurdular herhalde. Almanlar da bunu yapıyorsa yuh diyorum sadece. Ne hale geldi insanlar sadece Türkiye'de bu tarz şeyler var sanırdım.
  • quote:

Ben böyle pişkin adamlar görmedim. Adamlara yazdığım yazıya karşılık gelen cevaba bakın. Amazon vb. firmalarının değerini birkez daha anladım. Amazon ulaşımı aksayan kargoyu telafi etmek için hesaba 5 dolar kredi yükler veya yapılan alışveriş sayısına göre hesaba 5 dolar kredi verir bu sitede şerefsizliğin dibine vurur. Başıma geleceği tahmin ediyorum bu yüzden suyu şimdiden dolaba koydum anca soğur.

Hello,

Tracking number is available ?

Thank you.

Please check your online shop account.

Thanks

Tracking number given on the site but it says nothing. If the package does not within 10 days of my hands I'm going to file a complaint with PayPal.

Ok. Thanks for getting in touch.

Geçmiş olsun, yakışmamış siteye. Bir müşteri kaybettiler.

• VGA'yı Scart'a çevirme adına güzel şeyler paylaşmış eleman. Bakmanızda yarar var.

http://scarthunter.blogspot.com.au/
  • hangisini diyorsunuz? Benim çocukluğum Kaynarca'da geçmiştir. Orada alt kaynarcada salı pazarı var, bir ara sokakta da atari salonu vardı.Daha 2-3 yaşımdayken abim beni götürürmüş oraya kucağında tutar bi yandan Hagar oynarmış. Yani ilk tanıştığım oyun konsoluydu. 5-6 yaşımda kendim gitmeye başlamıştım. Hey gidi günler, 5 milyon liram vardı bu 5 milyon liraya ya bir tane Vienetta alacaktım ya da 17 tane jeton. Gittim 17 tane jeton aldım :) Hagarda andrelerin ringine kadar gelebilmiştim çünkü boyum bile zor yetiyordu makinelere, doğru düzgün oynayamıyordum da.

Sonra hileciler vardı. Hadi iki kişi oynayalım diyorlardı, jeton atmış gibi yapıp sonra sana jeton attırıyorlardı, böylece senin jetonunla onlar oynuyordu..

İnsan özlüyor o günleri, şimdi Ps3 , Ps4, move wii bilmem ne birsürü şey var ama hiçbiri o günler gibi değil.

Acaba sizin bahsettiğiniz atari salonu Kaynarcada'ki mi? Öyleyse bu yaz İstanbul'a geldiğimde kesin oraya da giderim, gideriz isterseniz

• Arkadaşlar IOS'ta Capcom olsun Konami olsun eski arcade makinelere oyun yapan birçok firmanın oyunları var, Street Fighter'dan tutun da Final Fight, Metal Slug, Contra falan hepsi var. Acaba Iphone'u tüplü TV'ye bağlasak bize az biraz da olsa o arcade makinelerin tadını verebilir mi? İşten güçten vakit bulabilirsem uğraşıcam ben de böyle birşey için, nostalji yaşayalım biraz, çocukluğumuz bu oyunlarla geçti nede olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar IOS'ta Capcom olsun Konami olsun eski arcade makinelere oyun yapan birçok firmanın oyunları var, Street Fighter'dan tutun da Final Fight, Metal Slug, Contra falan hepsi var. Acaba Iphone'u tüplü TV'ye bağlasak bize az biraz da olsa o arcade makinelerin tadını verebilir mi? İşten güçten vakit bulabilirsem uğraşıcam ben de böyle birşey için, nostalji yaşayalım biraz, çocukluğumuz bu oyunlarla geçti nede olsa

Birebir arcade salonu kalitesinde görüntü alamasanda tatmin edici bir görüntü alırsın. Denemeye değer.
  • Hocam arcede machine işini ne yaptınız özel mesaj atamıyorumda bende birşeyler almayı veya yapmayı planlıyorum.
  • söny kullanıcısına yanıt
    Bende 5 adet okbaby arcade kabin vardı fakat sattım hepsini. Bartop arcade kabinle yoluma devam ediyorum. Youtube'a Awesome Sade yaz çıkan profilden videolardan izleyebilirsiniz. 2000 lira maliyeti var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buyrun satılık

https://forum.donanimhaber.com/ahsap-bartop-atari-makinesi--132974798#132974798

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.