Aynı durum benim muhabbet kuşundada var.Bizim ki halkalı bir oyuncağı var onun tepesine çıkıp ona sürtüyor Yalan söylemiyorum,abartmıyorum en az 20 kelime konuşuyor.Dişi alsam yumurtlarmı acaba.Kuş ilkten oyun oynamayla başlıyo topuyla oynuyo 2 dk sonra azıtıyo gidiyo oyuncağına sürtüyo edit:kuşun sesini kaydettim fakat mic i koyunca yanına az konuşmaya başladı http://hotfile.com/dl/135235072/bc1352b/fstkan.rar.html
fıstıkçan,duduş vs diyor virüs yok isteyen indirmeden virustotal.com sitesinden taratabilir.
Alıntıları Göster
kuş dile gelip bi el at diyomuş
quote:
Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart
Ya usta bizim kuş erkek mi dişi mi nerden anlarız? Alirken adam erkek dedi ama erkek kuş erkege fazla gelmez miş ama bu hep geliyo nasıl anlarız pipisi görünür mü baksak? Yok erkekse evlendircem onu yani
kuşun gagasının üstünde burun delikleri var o ne renk
quote:
Orijinalden alıntı: battle35
quote:
Ya usta bizim kuş erkek mi dişi mi nerden anlarız? Alirken adam erkek dedi ama erkek kuş erkege fazla gelmez miş ama bu hep geliyo nasıl anlarız pipisi görünür mü baksak? Yok erkekse evlendircem onu yani
Çok Açık mavi gibi gaganın üstü. delik siyah
quote:
quote:
quote:
Çok Açık mavi gibi gaganın üstü. delik siyah
erkekmiş seninkide
quote:
Orijinalden alıntı: Pyotr Alekseyeviç
quote:
quote:
quote:
valla kardeş bi tane kablo bul, dışını soy. O soyduğun kısmı bi yağa falan batır. Şimdilik idare etsin onla, baktı kesmiyor kuş satan yere ver 5-10 kuruş, salsın kafesin birine. İyice iliğini emdirsin
quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
Sisme kus al.
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
Sisme kus al.
Alıntıları Göster
Benim evdeki kuş gibi varmı başına gelen kuş paylaşın dert ortağı olsunlar
Yazik lan heyvana ever gitsin
Vebali var
Kediyi ac biraktigi icin cehenneme giden kadin var
Hayvan besliyorsaniz ihtiyaclarini karsilayacaksiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Gennosuke
Yazik lan heyvana ever gitsin
Vebali var
Kediyi ac biraktigi icin cehenneme giden kadin var
Hayvan besliyorsaniz ihtiyaclarini karsilayacaksiniz
Gördün mü? Çıkar kafesine vur. Patronun kim olduğunu anlasın..