Şimdi Ara

Evdeki karıncalardan nasıl kurtulurum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
7.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar evimizin mutfagini karincalar isgal etti ya çöp kutusunun yanında yada mutfak dolaplarının üstünde dolaşıyorlar. Yemek yiyebilecek durumda değilim artık. 1 ay'a yakındır evdeler ve ne yaptıysam kovamadım geçenlerde bi ilaç aldım ama üstünde zehirli madde içerir filan birşeyler yyazıyordu onlarında birer canlı olduklarını düşünerekten vazgeçtim ilaç kullanmaktan ama böylede olmuyor , hergün evin içindeler. Bu küçük zararsız yaratıklardan nasıl kurtulacam bilmiyorum ve bu konuda yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Pueblo Unido -- 26 Haziran 2011; 22:35:38 >

• Haşlak suyu dök üstlerine.
  • Raid karıncasavar aynı durumdaydık direk çözdü sorunu
  • mesajım bulunsun bende de var bu dert
  • İNSAN GİBİ GİTMELERİNİ SÖYLE . GİTMEZLERSE GEREKEN ÖNLEMİ AL. AMA HAŞLAYIM YAKIYIM , VS. VS. YAPMA , EN İYİSİ ilaç var karınca ilacı onu al
  • evi temiz tut kırıntılara gelirler. ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam'dan nasıl kurtulabilirim.
    11 yıl önce açıldı
    NASIL KURTULUCAM BU İLLETTEN :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim etkili bir çözüm köşelere flan geldikleri yerlere bolca koy bunlardan fiyatını bilmiyorum ama
     Evdeki karıncalardan nasıl kurtulurum ?
    ALAYINA GİDER!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 27 Haziran 2011; 1:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

evi temiz tut kırıntılara gelirler. ?

Hocam yemek yedikten sonra tabağı olsun, yerdeki ekmek,yemek kırıntıları olsun hep temizleriz. Bir sorun yok temizlik konusunda ancak bende bilmiyorum neden ve ne sebeble geldiklerini.

Bu arada cevap verenlere teşekkürler, Raid karınca yemi ilaci tablet şeklinde sanırım. Eczanelerde satılır mı o ilaçtan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Pueblo Unido -- 27 Haziran 2011; 16:05:38 >
  • Bir yerde kahve telvesi kesin çözüm diye duymuştum
  • İlaç kullan olmadı evi ilaclattir. Kırıntılara çok geliyor
  • bir yere kesme şeker koy biraz zaman geçsin hepsi üstüne toplandığında peçete ile alıp dışarı at. bunu bir kaç defa tekrarlarsan sayılarını baya azaltmış olursun fazla zarar vermeden
  • kolanya ıle yakmıstım. hepsı bıtmıstı ama cok buyuk gunah hala ıcım acır.
  • Karınca berekettirr :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.