Şimdi Ara

Evde Yakaladığım Çiyan (SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bayağı büyükmüş. Bundan büyüğünü Bear Grylls'in belgesellerinde izlemiştim. Çubukla uzun süre oynadı. Acayip bir şey. Zehirli diye yememişti herhalde. Evde hamamböceği falan da varsa onlarla besleniyor olabilir.
  • Bunun akrabası Asya Mor Çıyanı cok korkunc; fareyi, tarantulayı yiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Thanos kullanıcısına yanıt
    Harbi kralsın

• Kıskaçlarıyla bi tuttumu s*iker

• Merak etmeyin bu tür insan sağlığı açısından o kadar zehirli değil hatta arı zehirinin yanında hiç bir şey bunun zehiri.

Nerden anladım derseniz çok basit deri ve kabuk şekli rengi kendini belli ediyor.

Çok parlak ve renkli olsaydı o zaman derdim ki evi ateşe verin
  • Aman yarrabim Ejderiya bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Estağfurullah.

Çiyanlar sulak yerlerden yani banyodan ya da mutfaktan gider boruları oldukça eskimişse ve yakın civarda doğal çevresinde bir problem varsa girdikleri arayışlardan ötürü sıcak ve nemli olan evlerimizi tercih ederler. Yüksek ihtimalle banyo pencerisinden gelmiş olabilir şayet önleyici bir sineklik vb. yoksa.
    Cevabınız için teşekkürler. Yeni bir binada oturuyorum. Hiç böcek olmuyor evin içerisinde. Banyo penceresi sineklikle kapalı. Mutfakta sadece lavabo gideri şüphe uyandırdı bende. Orası da geçebileceği boyutta değil ama çok esnek ve yumuşaklar. Aklım almadı, böyle bir şey evde görmeye. Benim asıl şüphem, onu bir Alacalı Karga getirmesi. Balkonu sürekli ziyaret ederler, bazen böcek bıraktıklarına şahit oldum. Sonra tekrar gelip onu geri yiyorlar. Acaba böyle bir şey mümkün müdür?

• Çin ejderha festivalinden kaçmış herhalde

• Bizden de yarasa ailesi çıkmıştı sorunu halledemedikal biz de evi onların üstüne yaptık şu anda Mağaradan kalıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortus

Cevabınız için teşekkürler. Yeni bir binada oturuyorum. Hiç böcek olmuyor evin içerisinde. Banyo penceresi sineklikle kapalı. Mutfakta sadece lavabo gideri şüphe uyandırdı bende. Orası da geçebileceği boyutta değil ama çok esnek ve yumuşaklar. Aklım almadı, böyle bir şey evde görmeye. Benim asıl şüphem, onu bir Alacalı Karga getirmesi. Balkonu sürekli ziyaret ederler, bazen böcek bıraktıklarına şahit oldum. Sonra tekrar gelip onu geri yiyorlar. Acaba böyle bir şey mümkün müdür?

Alıntıları Göster
    Oldukça gecikmeli oldu kusura bakmayın ama yabani kuşlar sık sık böcek taşırlar. Yani oldukça mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Oldukça gecikmeli oldu kusura bakmayın ama yabani kuşlar sık sık böcek taşırlar. Yani oldukça mümkün.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortus

Teşekkürler hocam

Alıntıları Göster
    Rica ederim.

• Gerçekten evde görsem ateşe veririm evi o kadar çekiniyorum bundan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk arasında tek başına gezmedikleri söylenir evde fazlası olabilir dikkat dostum...

• Bu ne be kücücük. Bizim bahçede kolum kadarını gördüm.kürekle öldüreyim dedim döndü ayıp ediyon dedi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.