Şimdi Ara

Evde Yakaladığım Çiyan (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yumurtlamıştır bu heryere 2 hafta evin içi bunla dolacak uyurken bacak arandan girer dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse de yazmamış; kessen +9 item düşer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla kanım ısındı bu hayvana (hayvan diyorum çünkü pek böcek tarzı hareketleri yok) Başta iğrenç geliyordu şimdi sevimli geliyor gözüme kerata. İsimde koydum C-Yang olacak adı. Sinek attım bir tane yedi afiyetle.

Böcek Reis'e sordum. Evleri sevmezlermiş pek. Şakası yok dedi. Araştırdım biraz, genç yetişkinmiş bu. Daha irileride var bunların.
    Aman ha görürseniz dikkat edin, çok hızlılar. Elinizle yakalamayı denemeyin zehirliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortus -- 7 Temmuz 2018; 16:42:29 >
  • ıthal edılen urunlerden gelıyor olabılır
  • omurlarını ısır sinirlerini parçala her omurda o bacağı kontrol eden sinirler vardır tek tek onları dişlerinle zedele felç olduğuna emin olduktan sonra yiyebilirsin

• Kessen level atlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Kessen level atlarsın.

• hocam bu benim raidde bi türlü yenemediğim pokemon ya bana verir misin 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bunu evde görsem eve giremem la.
  • Hem çok hızlı hem de kolay ölmüyor. En azından üzerine basarak ölmüyor. 2 tane öldürdüm ama bir de bana sor nasıl öldürdün diye. O kadar üzerine ayağımla basınç uygulamama rağmen bana mısın demedi. Eğilip bükülüyor bişey olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mahlukat eve nasıl girmiş acaba, korkunç bir şey lan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreat

Hem çok hızlı hem de kolay ölmüyor. En azından üzerine basarak ölmüyor. 2 tane öldürdüm ama bir de bana sor nasıl öldürdün diye. O kadar üzerine ayağımla basınç uygulamama rağmen bana mısın demedi. Eğilip bükülüyor bişey olmuyor
    Kesinlikle hocam, maşayla sıkıştırdığımda hissettim yumuşaklığını. İlaçta kolay kolay etki etmiyor diye biliyorum.

Cehennemden gelmiş gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortus -- 8 Temmuz 2018; 11:51:35 >
  • Şu ciyanlarla hayat boyu karşılaşmadım merak etmiyor değilim

• Takdir ediyorum sizi. Ben karınca var diye nasıl huylanıyordum. Kurtulana kadar neler yaşamıştım. Siz ise mutfakta çiyan buluyorsunuz :( Ben olsaydım o mutfağa bir daha giremezdim :(
  • Ahahahaha gecen bizim evde de cikti hatta bunun 2 kati vardi. Kardesim uzerine basmis yamuk yamuk kaciyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

Takdir ediyorum sizi. Ben karınca var diye nasıl huylanıyordum. Kurtulana kadar neler yaşamıştım. Siz ise mutfakta çiyan buluyorsunuz :( Ben olsaydım o mutfağa bir daha giremezdim :(
    Hocam bende çok huylanırım böyle canlılardan. Karşılaşınca mecbur savaşmak gerekiyor, eğer elimden kaçırsaydım evde barınamazdım. Gerekirse elimle tutardım yani Çok da korkunç değiller göründüğü kadar. İnsan hayranlık duyuyor ister istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

bu forumda bi gariplik var arkadaş

gecenlerde birinin yurt odasinda kafam kadar örümcek cikmisti, nerde yasiyonuz siz kardesim nasil jungle hayatlar bunlar
    Değişik ya da egzotik hayvanlar alıp sonra bakması çok zahmetli diye doğaya salan insanlar var, hatta çift halinde salarlarsa üreyip ekosistemin içine s.çabiliyorlar, normalde avcısı olmayan, kendini savunmayı bilmeyen türlerin o bölgede neslini bile tüketebiliyorlar. Ankara merkezde böyle bir şey olmasının da sebebi o olabilir, benim arkadaşta da zehirli tarantula vardı mesela, bu forumda takılırdı hatta birkaç sene evvel.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah.

Çiyanlar sulak yerlerden yani banyodan ya da mutfaktan gider boruları oldukça eskimişse ve yakın civarda doğal çevresinde bir problem varsa girdikleri arayışlardan ötürü sıcak ve nemli olan evlerimizi tercih ederler. Yüksek ihtimalle banyo pencerisinden gelmiş olabilir şayet önleyici bir sineklik vb. yoksa.
  • Hocam böcek ilacı al eve bi sık ilaçla bu böcekler sağa sola yumurtlar bi yumurtladımı yüzlerce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağdatlı Ruhi -- 15 Temmuz 2018; 0:55:3 >
  • çıyan beslemiştim bir zamanlar. çok güzel hayvanlar. kertenkele veya daha küçük çıyanlarla beslerdim. tuttuğunu daha öldürmeden yemeye başlıyor. çok hızlı ve acımasız bir yavan. yavruyken besleyip kocaman yaptığım çıyanıma yem araken bulduğum akrep yavrusu çıyanımı öldürünce akrebi beslemeye başlamıştım.
    kısacası tehlikeli ve güzel hayvandır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.