Şimdi Ara

Evde Vücut Geliştirmeyle İlgili (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sadece Dumbbell ile Yapabileceğiniz 13 Harika Egzersiz (Bahane Yok!)
    https://www.youtube.com/watch?v=kb1FZOdpcRs

Şu videodaki gibi çalışmayı düşünüyorum. Aslında izole olarak çalışacaktım ki bugünde sadece kol çalıştım ama videoyu gördükten sonra iki günde bir buradaki gibi çalışmayı düşünüyorum. İlk hareket hariç. Sakatlamaya meyilli bir hareket bence. Onun yerine 15 tane şınav çekmeyi düşünüyorum.

Bu videodaki sistemi yorumlar mısınız? Buradaki sorum şu mesela 2. ve 3. hareket omuzu çalıştırıyor sonra kola geçiyor ama daha sonradan arnold press'e geçiyor ki bu da omuzu çalıştırıyor. Bildiğim kadarıyla ısınmışken arnold'u 4. sıraya mı alsam?

• kimse sallamamış
  • Millet kic buyutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    HOCAM DEDİNİZ VİDEO İLE İLGİLİ LİNK VARMI
  • Francis J. Underwood kullanıcısına yanıt
    Bulamadım. Ekipmansiz var ama agir asiri yag yakar ki ben zayif birisiyim zaten

• Francis J. Underwood kullanıcısına yanıt
    Bulamadım. Ekipmansiz var ama agir asiri yag yakar ki ben zayif birisiyim zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bozma aynen uygula. Adam öyle sıralamışsa vardır bir bildiği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, onu izleme bunu izle, şuna bakma buna bak diyenleri aldırma. Adam ne güzel video yapmış koymuş, bizde bedava izliyorum. Önemli olan faydalanmamız.
  • çalıştığımdam cok fazla vakit bulamıyorum. spor salonuna git gel zaten 30 dk geçiyor

Evde sadece yola harcadığım 30 dk ile güzel şeyler yapılabilir. Zaten hedefimde full kaslı olmak değil. bende başlıyacağım yakın zamanda
  • Hacim yapcaksan ekipman şart ne mesela dersen?? Döküm ağırlık setleri var düz bar z bar dumbell barları ve ağırlık plakaları 600-800 TL arasındaydı fiyatları kg arttıkça fiyat yükseliyor 40 kg de var 90 kg de var.

Yalnız döküm hissiyat olarak çok özkütlesi fazla sanırım 1 kg demirle pamuk muhabbeti gibi.

Evde yapcaksan en az 10 m2 yer lazım resimleri atayım kafanızda canlansın şu devirde spor salonuna gitmek mantıklı değil 1-çok kalabalık 2-para ve zaman kaybı Profesyonel değilsen iyi bir salona gitmeye gerek yok.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Cok pahalı ve evde yer yok. İstedigim spor yapmis olmak. Birde kas hafizasi oldugu icin ve de yagim az oldugu icin guzel bir görüntüm oluyor. İlla ki agirlik hafif gelecek ama sporumu yapayim,kendimi dinç hissedeyim ve de biraz sekilli durayim yeter derdindeyim

• O zaman al bi dumbell takımı full body çalış her gün çok tekrar yaparsın hem kuvvet kazanırsın hem fit olursun ama amacın hacimse alabileceğin kilo sanırlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.