< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnobodyy -- 10 Ocak 2020; 16:35:6 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrnobodyy -- 10 Ocak 2020; 16:35:6 > |
|
Evde yalnızca dumbbell ve ağırlık sehpası kullanarak etkili bir full body antrenman programı oluşturabilirsiniz. Bu antrenman rutini, vücudunuzun tüm kas gruplarını hedefleyerek forma girmenize, güçlenmenize ve yağ yakmanıza yardımcı olur.
Antrenman Programı:
Bu antrenman programı haftada 2-3 kez yapılmalıdır. Her egzersizi 10-12 tekrar ile 3 set olarak gerçekleştirin. Setler arasında 60-90 saniye dinlenin.
İpuçları:
Bu evde full body antrenman programı, fitness hedeflerinize ulaşmanıza ve genel sağlığınızı iyileştirmenize yardımcı olabilir. Düzenli olarak uygulayarak sonuçları kısa sürede fark edebilirsiniz.
|
Hocam güzel bir program olmuş. Ben de evde yapmaya çalışıyorum. Uzun bar ile bir hareket eklememişsiniz. Benim amacım kilo almak. Kilo alırken vücudumda şekil alsın diye spor ile birlikte yediklerime dikkat ediyorum. 1.81 boyunda 58 kiloydum... evet 58 kilo yanlış okumadınız Son 1 aydır düzenli olarak evde full body sizin gibi çalışıyorum. Yediklerime pek dikkat etmezdim. Şeker, tuz, abur cubur, cips, kola ohooooo daha ne kadar yenmemesi gereken var ise yerdim. Abur cubur kilo aldırır diyenler var ise haklıdır belki. Fakat ben kilo almadım. Çünkü yemek yemiyordum. Doğru düzgün öğünlerimi yemiyordum. Kahvaltı hiç yapmazdım. Son 35-40 gündür yeme ve içmeme özen gösteriyorum. Söylemesi ayıptır maddi durumum iyi olduğu için istediğimi alıp yiyebiliyorum. Kırmızı et olsun, beyaz et olsun. Tatlı, abur cubur vb. şeyler yemek yerine erik, fındık, MUZ (bayılıyorum buna 58 kilodan 30 günde 63 kiloya kadar geldim. Vücut gelişimi ise tatmin edici, fark bariz belli oluyor. İnsana özgüven geliyor. Şuan sporumu daha da şevk ile yapıyorum. Hedefim 75 kilo olmak. Umarım disiplinimi bozmam ve devam ederim. Sizin konuyu evde yapılacak hareketler diye aratınca buldum. Şuan full body bir çalışma listesi hazırlamayı düşünüyorum. Eğer vaktiniz olursa siz de bir tane hazırlarsanız çok sevinirim. Karşılaştırma yaparım. konuyu açalı yıl olmuş. Umarım hala devam ediyorsunuzdur. Şuan evde kullandığım aletlerim: Dynamic Stamina Butterfly Aparatlı, Çok Fonksiyonlu, Katlanabilir Mekik,Ağırlık, Bench Sehpası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor https://www.gittigidiyor.com/spor-outdoor/dynamic-stamina-butterfly-aparatli-cok-fonksiyonlu-katlanabilir-mekik-agirlik-bench-sehpasi_pdp_28065426780 KG Halter ve Dambıl Seti Spor Aleti Vücut Geliştirme Fitness Dumbell Barbell Set https://www.amazon.com.tr/Halter-Geli%C5%9Ftirme-Fitness-Dumbell-Barbell/dp/B07LBVDTMY |
|
Ryzen 5600x/ Cooler Master Masterliquid Lite 120/ MSİ RTX 2060 Gaming Z// 480GB m.2 SSD// 32GB 2933Mhz// MSI B550-A PRO// AOC 27G2U/BK// AOC G2260VWQ6// Xiaomi Max 3 ![]() Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız. |
|
güncel, tavsiye ettiğiniz bir program var mıdır? |