Şimdi Ara

Evde Paranormal olaylar oluyor.[BEBEK AĞLAMA SSESİ GELDİ,EMİNİM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde yalnızım az önce lavaboya gittim o sırada Tv de pis yedili açıktı sesi duyuyordum ama bi anda ses gitti.Tabi ben işkillendim gidiyim bakıyım diye bi baktım televizyon kumandadan kapanmış.Biyere sıkışmış kumanda tuş ezilmiş desem hayır sehpanın üzerindeydi.Korkuyom.
    EDİT:Az önce içerden bebek ağlama sesi duydum.Tv nin sesi kısıp dinlicem am acayip tırsıyorum ya.Abi bişey deyin ne yapmalıyım dua mı ediyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RickGrimes -- 31 Ağustos 2013; 22:36:37 >

• bızım her gece saat 3 te lambalar kendısı acılıyor ben korkmuyorumda sen mı korkuyorsun. Daha kömürlükten buldugumuz kanlı bezlerı fılan görsek mıçarsın herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 31 Ağustos 2013; 21:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

bızım her gece saat 3 te lambalar kendısı acılıyor ben korkmuyorumda sen mı korkusyoırsun

Ama ben evde tekim şu an dostum.Televizyonu cartı curtu ses çıkaran ne varsa bilerek açıyorumki yalnız hissetmiyim.Daha öncede yaşadığım 1-2 şey var o yüzden.
  • Geçen günde ben pc'deyken kapı kendi kendine çarptı ne cam açık ne bir şey gecenin 2si.Dua et otur kardeşim yapıcak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RickGrimes

quote:

bızım her gece saat 3 te lambalar kendısı acılıyor ben korkmuyorumda sen mı korkusyoırsun

Ama ben evde tekim şu an dostum.Televizyonu cartı curtu ses çıkaran ne varsa bilerek açıyorumki yalnız hissetmiyim.Daha öncede yaşadığım 1-2 şey var o yüzden.

O şeyleride anlatsana

• tutun la şu konuyu merak ettim

• Konu tutabilir

###
    ETİ
    ÜLKER
    LAYS
    DORİTOS
    AVEA
    TURKCELL
    VODAFONE
    ZODİACCELL
    YOUTUBE
    ###

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bızım her gece saat 3 te lambalar kendısı acılıyor ben korkmuyorumda sen mı korkuyorsun. Daha kömürlükten buldugumuz kanlı bezlerı fılan görsek mıçarsın herhalde.

Kömürlükte lastiği patlatmışlar anlaşılan

• Odanın içinde bağırarak küfret rahatlıyorsun.
  • Ulan bi bana gelmezler zaten.

• Tuvaletin kapısını açık bırakarak şıç zaten kokunla onları zehirlersin

• takip

• quote:

Evde yalnızım az önce lavaboya gittim o sırada Tv de pis yedili açıktı sesi duyuyordum ama bi anda ses gitti.Tabi ben işkillendim gidiyim bakıyım diye bi baktım televizyon kumandadan kapanmış.Biyere sıkışmış kumanda tuş ezilmiş desem hayır sehpanın üzerindeydi.Korkuyom.

Seni yaradandan kork onun yarattıklarından değil o yüzden korkmanı gerektirecek bir durum yok rahat ol ben senin dediğinin benzerini birçok kez yaşıyorum örnek vereyim mesela bir şey kayıp ya masaya bakıyorum ama dikkatli bi şekilde her yeri arıyom tarıyom sonra dönüyom bi bakıyom masanın üzerinde ama eminim kesin baktım yoktu :D veya müzik dinlerken bazen hiçbir tuşa basmadıgım halde dokunmatik telefonum iki üc kere baska sarkı acıldı baska ısıgı kapattıgımdan adım ne ise o kadar eminken bi bakıyom ısık acık bazen aldırmıcan yani bosver salla gitsin cok korkuyosan dua oku pm den yazarım belki rahatlatır seni

• Bunlar aklının oynadığı oyunlar yani psikolojik olabilir.

• 182-ruhsal bunalım danışmayı ara yardımcı olurlar belki

• eğer mantık üzerinden açıklamaya çalışırsak, televizyonunuz iki senelikse ve samsung'sa muhtemelen otomatik kapanma özelliği vardır. adamlar sen evden çıkarsan ve tv'yi açık unutursan diye koymuşlar. aynı kanalda birkaç saat kalınca otomatik kapanma devreye giriyor ve 60 saniye içinde kapanıyor televizyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Tuvaletin kapısını açık bırakarak şıç zaten kokunla onları zehirlersin

Zaten öyle yaptım hocam laptop u da yanıma aldım anime açtım bitane biyandan da arkadaşla mesajlaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

eğer mantık üzerinden açıklamaya çalışırsak, televizyonunuz iki senelikse ve samsung'sa muhtemelen otomatik kapanma özelliği vardır. adamlar sen evden çıkarsan ve tv'yi açık unutursan diye koymuşlar. aynı kanalda birkaç saat kalınca otomatik kapanma devreye giriyor ve 60 saniye içinde kapanıyor televizyon.

Yok hocam lavaboya gitmeden bi 10 dk önce açmıştım.Ayrıyetten ben kumandayı fırlatırım koltuğa ama kumanda çok düzgün bi şekilde sehpanın üzerindeydi.Ulan dahada içim şeyoldu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandalinakabugu

quote:

Evde yalnızım az önce lavaboya gittim o sırada Tv de pis yedili açıktı sesi duyuyordum ama bi anda ses gitti.Tabi ben işkillendim gidiyim bakıyım diye bi baktım televizyon kumandadan kapanmış.Biyere sıkışmış kumanda tuş ezilmiş desem hayır sehpanın üzerindeydi.Korkuyom.

Seni yaradandan kork onun yarattıklarından değil o yüzden korkmanı gerektirecek bir durum yok rahat ol ben senin dediğinin benzerini birçok kez yaşıyorum örnek vereyim mesela bir şey kayıp ya masaya bakıyorum ama dikkatli bi şekilde her yeri arıyom tarıyom sonra dönüyom bi bakıyom masanın üzerinde ama eminim kesin baktım yoktu :D veya müzik dinlerken bazen hiçbir tuşa basmadıgım halde dokunmatik telefonum iki üc kere baska sarkı acıldı baska ısıgı kapattıgımdan adım ne ise o kadar eminken bi bakıyom ısık acık bazen aldırmıcan yani bosver salla gitsin cok korkuyosan dua oku pm den yazarım belki rahatlatır seni

İçimi rahatlattın dostum ne desem azdır valla

• quote:

Orijinalden alıntı: mandalinakabugu

quote:

Telefonun ideos x5 ise şarkının değişmesi normal.(ekranı sapıtıyor)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.