Şimdi Ara

EVDE PARA MUHABBETİNE KAVGA ÇIKIYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim ara ara bu sorunlar oluyordu,şimdiyse daha sıklaştı..birde benim şehir dışı için iş olayım var..
    şöyle anlatayım..
    ben işssiz olduğum için sadece babamın maaşı ile ev dönüyor.ve ordan az miktar bana veriliyordu..
    bende o az miktarı biriktire biriktire 200 ytl yaptığımda onunla elektronik ürün almıştım vede bunuda evdekiler biliyor..neyse,bugünde akrabalardan biri biri bize yardım amaçlı para göndercek,şehir dışında işe başlıcam diye..,ama evde sorun çıktı,çünkü bana yapılcak masraf için bir miktar gerektiği kadar kullanılcak,ama ayrıca bende cep harçlığı 50 ytl istedim..ama vermiceklermiş...bende kızdım dedimki bende size para göndercektim,ama dinlemiyorlar,çok para meraklısıymışım falan..
    ne yapcam bilmiyorum..
    bir arada babam para gizlerdi vede sağa sola harcardı,yada annemde bilezik alırdı yani herkes kendine bir şey yapıyor ama bana gelince pek sallayan yok..
    vede kendimi kenara çekip odaya kapandım sadece evde yemeklik yiyorum hepsi bu ama,evin işlerinede kimseyede bakmaya niyetim yok..ne yaparlarsa yapsınlar..bıktım........
    en iyisi evlenip ayrı ev tutmak,ama o zamanda evlendiğim kişi ye para vercem,yada oda çalışırsa o zaman kadının aldığı maaştan bakalım vercek mi..bu işler çok zor ya offffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannn9 -- 2 Ekim 2008; 15:57:10 >

• bu devırde evdende para alınmıyor
  • vaayyyyyyyyyy vayyyyyyyyyyy vayyyyyyy aile yapımızın geldiği durumlara bak
  • bence bu eleman bizi kekliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

bence bu eleman bizi kekliyo

Tabi kekliyor.
  • Fakir geldin fakir gideceksin.

Kekleme bizi artık!
  • yac kac?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

quote:

Tabi kekliyor.

dün gece konu açan eleman değil mi bu yav 500 ytl maaş alacak olupta 500 ytl kira veren
  • eskıden bırı bırsey dedıgınde saglam kanıtın oldugunda o kısıyı karalardılar..
    ama sımdı ıse bu devırde ınsanlar kafasına göre hayal ediyor vede hayal etiği şeye inanıyor..
    yani psikiyatri hastalarıda paronayaklarda kafasında hayal edip o şekilde inanırlardı..
    şimdi bu devirde ise elinde kanıtın olmadan herşeye yalan demekte psikolojik rahatsızlık olup,paronayaklık vede şizofren hastalığının belirtileridir..
    bence bir doktora görünün..bayağı bir ilerleme var..snonuçta sanal alem vede pc başında durmak psikoloji bozuyor derlerdi...
    birazda sosyal yaşayın derim..çıkın dolaşın hava alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannn9 -- 3 Ekim 2008; 20:50:33 >
  • bu elemana benden selam olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

quote:

Tabi kekliyor.

dün gece konu açan eleman değil mi bu yav 500 ytl maaş alacak olupta 500 ytl kira veren

• Ve sen özel olarak internet parası veriyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Ve sen özel olarak internet parası veriyorsun?

komşudan wireless
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

quote:

Tabi kekliyor.

bak yakalanmış sallamaların

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.