Aslında kondisyon bisikleti var bir tane eski ama maalesef binince acayip derecede kıçımı acıtıyor. Dikey kondisyon bisikletleri aşırı kilolu olanlara uygun değilmiş. Geçen yaz 135 kiloydum. Sonra 104 kiloya kadar düştüm. Sonra safra kesesi ameliyatı olmam gerekti. Ameliyat sonrası aç kalınca sırtımda şiddetli ağrı oluyordu. Bir de ameliyattan önceki ana besin kaynağım yumurta safra kesem alındığı için dokunuyor artık. Yiyecek bir şey de bulamıyordum. 116 kiloya kadar çıktım. 3-4 gündür ağrı olmuyor, 113 kiloya düştüm. Bu kiloda bir insan nasıl spor yapabilir? Şınav çekemiyorum ve lunge hareketini yapamıyorum. Onun dışındaki hareketleri çok doğru olmasa da yapabiliyorum. Beslenme olarak da sabah yoğurda biraz tarçın biraz da kuru üzüm atıp yiyorum. Tok tutuyor öğlene kadar. Öğlende de ya aynısını yapıyorum ya da dünden ne kaldıysa bir tabak ısıtıp onu yiyorum. Sporun bana kilo verdirmesinden ziyade ameliyattan sonra salan vücudumu biraz toplamak. Ne yapabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum? Not: Elimde 4 kglık iki tane de dambıl var. Not 2: Spor salonuna gidebilecek durumum yok maalesef. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 3 Temmuz 2021; 11:12:57 > |
Bildirim