Bildirim
evde lahmacun yaptım SSli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
Mesaj
-
-
hamurun arasına kıyma atmış gibi
ama basarılı ben onu bile yapamam -
Olmamış Krep desen krep değil lahmacunla alakası yok yemek ve mutfak bölümünde lahmacun tarifleri var onlara bakarak bidaha dene afiyet olsun.
-
Adres ver , beaber yiyelim . Yetmezse ben malzeme getiririm yaparız . ( Karnım acıktı ) -
quote:
Orijinalden alıntı: TYLER*
OlmamışKrep desen krep değil lahmacunla alakası yok yemek ve mutfak bölümünde lahmacun tarifleri var onlara bakarak bidaha dene afiyet olsun.
teşekkürler ekmek tam olmadı o yüzden -
Leziz görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beğenmedim ama tadına bakmak lazım tabiki -
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliso
beğenmedim ama tadına bakmak lazım tabiki
aç olduğum için yağlarını içe içe yiyorumtadıyla pek ilgilenmedim
-
Lahmacun'u sevmiyordum daha da nefret ettim -
Buna dense dense kıymalı hamur denir, lahmacunla bir alakası yok -
Görünüş kötü,tadı önemli.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Buna dense dense kıymalı hamur denir, lahmacunla bir alakası yok
açlıktan gözüm dönmüş ilk bakışta çok güzel geldide şimdi mideme öküz oturmuş gibi
-
bardak 1 tane. Demek ki arkadasimiz forever alone :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamuru nasıl yaptın?
+Afiyet olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
daha öncede yapmıştım o zamanlar bilmiyodum internetten bulmuştum standart
2 adet yumurta
1 su bardağı sulu yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karbonat
Aldığı kadar un
sonra videoları falan izledim hamuru gördüğün gibi kalın ve çok beyaz pişmesine rağmen beyaz onun nedenini bulamadım hala -
Hamur kötü duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arkheramos
Hamur kötü duruyor.
ne yaptımsa hamur bembeyaz kaldı bide fazla yağlı yapmışım sindirmesi çok zor oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
kötü görünüyor, olmamış.
sana pratik tavsiye: bir paket dürüm ekmeği al. dolaba at. kıymalı makarna sosu hazırla. dolaba at. canın çektiğinde dürüme kıymayı sar, mikrodalgada ısıt. bayağı iyi oluyor. kaşar da atarsın, erir, mis. bir ara çok kaptırdım kilo aldım bunu yemekten. kıymalı sosu da abartmıştım, içine sarımsak, kekik, köri, soya sos, maydanoz/roka falan ekliyordum.
bidahakine bunu denerim teşekkürler -
Hata şurda, hamuru malzemenin uzerine katlayip gozleme gibi yapsaydin hem hamur hem malzeme piserdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
Hata şurda, hamuru malzemenin uzerine katlayip gozleme gibi yapsaydin hem hamur hem malzeme piserdi.
aynı şeyi dün bende düşündüm hocam fakat tavada düzgün pişer mi acaba o şekilde mikrodalga da yok
Benzer içerikler
- soya sosu bozulur mu
- yeni sac tava ilk kullanımı
- kavanozda hangi yemekler saklanır
- chipotle sos tarifi
- en iyi çay harmanı tarifi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X