Şimdi Ara

Evde Konser Vermek İsteyenler !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölümde komple değilde toplama sistemlere olan aşırı ilgi nedeniyle böyle bir sistemi size tanıtmak istedim. kalitesi tartışılmayacak bir marka olan Boston Acoustics kısa bir süre önce çoğunuzuz ilgisini çekecek mükemmel bir sistem tanıttı.fakat şimdiden söyleyeyim bu sistem çok pahalı. her ne kadar evimde bu kadar büyük ve çok yer kaplayacak bir sistem istemesem de böyle sistemlerin hayran kitlesinin çok fazla olduğu da yadırganamaz bir gerçek. işte o mükemmel sistem ;

Floorstanding Speaker $1,699

Center Channel $899

Bookshelf $399

Subwoofer (500W Rms) $1,699

LCR $699

Bookshelf $699.99

İşte bu sistemin resimleri. bununla evin duvarlarını bile aşındırırsınız muhtemelen.Böyle bir canavarın ev için olduğuna inanamıyorum !!!!

Evde Konser Vermek İsteyenler  !!!

• işte buda son parça dostlar

• enteresan bir dizayn dostum . eline sağlık
  • bas sürücüler bana küçük gibi geldi, dinlemek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

bas sürücüler bana küçük gibi geldi, dinlemek lazım.

Dostum bundan çıkan ses şatoya yeter.daire de ise apartmanla komple kapalı gişe film seyrettirebilirsin. ben ise bu kadar büyük bir sistemin eve sokulması taraftarı bile değilim. sen daha büyük ne arıyor olabilirsin acaba ??? doğrusu çok merak ettim. Saygılar
  • heheh . dostum mesela deftec bp 7001 var bak bi . yada polk audio filan

http://www.polkaudio.com/homeaudio/products/individual/floorstanding/rtia9/
  • dostum,
    kasettiğim; sesin şiddeti değil, kalitesiydi. küçük çaplı sürücüden tatmin edici ve tok bas almak ne derece mümkün, dinlemek lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: universteli

quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

bas sürücüler bana küçük gibi geldi, dinlemek lazım.

Dostum bundan çıkan ses şatoya yeter.daire de ise apartmanla komple kapalı gişe film seyrettirebilirsin. ben ise bu kadar büyük bir sistemin eve sokulması taraftarı bile değilim. sen daha büyük ne arıyor olabilirsin acaba ??? doğrusu çok merak ettim. Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

heheh . dostum mesela deftec bp 7001 var bak bi . yada polk audio filan

http://www.polkaudio.com/homeaudio/products/individual/floorstanding/rtia9/

Dostum akıldan yola çıkarsak böyle bir sistemin evde kullanılması mantık dışı. bu hastalık diyebilirim (normal olmadığı aşikar). ne diyebilirim Allah komşularınıza sabırlar versin ....
  • evet . ben koca binada yanlızım . yeni bına 2 ay da boş daha . işin komık yanı bınada 10 daıre var ve tam 5 daırede ses sıstemı mevcut .
  • "dostum,kasettiğim; sesin şiddeti değil, kalitesiydi. küçük çaplı sürücüden tatmin edici ve tok bas almak ne derece mümkün, dinlemek lazım"

Dostum bu sistem senin istediğin kalitede tok bası veremiyorsa ( bu kadar pahalı olmasını kalitesine bağlıyorum direk) öyle tahmin ediyorum ki başka bir sistem veremez. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universteli -- 27 Ağustos 2008; 19:28:11 >
  • unıversıtelı dostum . bu işler zaten 1500 usd den başlıyor . sırf bır cıft front hemde . adam akıllı kalıtelı ses ıstıyosan 1500 usd den baslıyor bır parca . ıyı bır center 500 1000 usd . sub desen 1000- 2000 usd . bır cıft rear da 750 usd .

ama dıpsız kuyu bu . fazla paralara da dandık bır sıstem toplama rıskı cok buyuk . işi iyi bilmek lazım yani
  • dostum bu kadar büyük meblağları ses sistemine vermeye ne gerek var.sonuçta evde zevk için kullanılacak. ama ticari amaçla kullanacak olanlar varsa onlar ayrı tabi. komple sistemlerin çok satmasının nedeni de burda anlaşılıyor zaten. komple sistemler bu sistemlerin yanında bedava. ses kaliteleri açasından farklılıklar tabi ki vardır ama bu kadar büyük meblağları böyle bir şeye bağlamak göreceli bir konu ??? Saygılar
  • sanki center'in fiyatı frontlara göre oldukça yüksek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratTURAN1977 -- 27 Ağustos 2008; 22:23:16 >
  • bir cift deftec bp-10 u bluray dvd ile dinleyin bakın neler oluyor neler. böyle ucuk paralı hoparlörlere gerek kalmaz bence
  • üstelik bu gibi sistemleri kullanmak neden mantık dışı olsun ki
    çokta pahalı değil bence

hatta bu modeller yeniyse eğer biraz yüksek fiyatlı olabilir
  • quote:

Dostum bundan çıkan ses şatoya yeter.

Yetmez. Bunlarla konser falanda veremezsin. Bunları yada yukarda linklerdeki gibi hoparlörleri alan adam sadece kendi zevki için alır ticaretla falan alakası yok.

quote:

ama ticari amaçla kullanacak olanlar varsa onlar ayrı tabi.

Bu sistemlerin tümüde ev için, prof diye bahsettiğin sistemler tamamen farklıdır, çok daha dayanıklı, aktif ve bunlardan çok daha güçlüdür.

Bak sana prof bir kolon mesela:

Bu tip kolonlar prof kullanım içindir, senin gösterdiğin yukardakilerse ev kullanıcıları için.

•  Evde Konser Vermek İsteyenler  !!!

klipsch
  • Yaw bu nasıl tasarım böle, şu Boston Acoustics teki tasarım anlayışını anlayamıyorum bir türlü. Her daim sanki İngiliz kraliyet ailesini karşılayacakmış gibi duruyorlar

İnanın bu tasarımla yarı fiyatına verseler almam bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

bir cift deftec bp-10 u bluray dvd ile dinleyin bakın neler oluyor neler. böyle ucuk paralı hoparlörlere gerek kalmaz bence

yaw bp 10 larla bazen subu açmadığımı farketmiyorum gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: universteli

dostum bu kadar büyük meblağları ses sistemine vermeye ne gerek var.sonuçta evde zevk için kullanılacak. ama ticari amaçla kullanacak olanlar varsa onlar ayrı tabi. komple sistemlerin çok satmasının nedeni de burda anlaşılıyor zaten. komple sistemler bu sistemlerin yanında bedava. ses kaliteleri açasından farklılıklar tabi ki vardır ama bu kadar büyük meblağları böyle bir şeye bağlamak göreceli bir konu ??? Saygılar

sayın üniversiteli bu tür aletler ihtiyaçtan üretiliyor.kişinin zevki, ekonomisi ilgisi belirliyor herbişeyi.
    sonuçta kimseye elindeki aletler yetmiyor sonuçta..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.