Şimdi Ara

Evde Kilo Vermek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
7
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum zahmetli olucak ama denemeni tavsiye ederim.Hergün düzenli koşu ve yürüyüş yapmalısın.Sabah 6-6.30 gibi kalk ve bir bardak sıcak su iç yağların erimesine ve metabolizmanın hızlanmasını sağlar.Sonra biraz bekle ve zihnini dinlendir kendine gel.Yanına yarım litre su al ve dışarı çık önce evinin etrafında güzel bir yer belirle dairesel şekilde bir yer olabilir veya bi basketbol sahası etrafında koş örneğin 3 tur koşu 1 tur yürüyüş yap yanına evden çıkmadan önce ip almayı unutma düzenli olarak ip atla günde 500 civarında bana bisiklet toplam 1 saat yapman yeterli olucaktır.Yağ yakımı yapıcaksan ağırlık pek fazla kaldırma derim önce yağlarını eritmen gerekiyor gerisi 1-2 aylık düzgün bir antreman programıyla gelir zaten ben bunları yaparak yaklaşım 19-20 kilo verdim şuan uyguladığım programla fit bir vücuta sahibim denemende fayda var başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Roach

Dostum zahmetli olucak ama denemeni tavsiye ederim.Hergün düzenli koşu ve yürüyüş yapmalısın.Sabah 6-6.30 gibi kalk ve bir bardak sıcak su iç yağların erimesine ve metabolizmanın hızlanmasını sağlar.Sonra biraz bekle ve zihnini dinlendir kendine gel.Yanına yarım litre su al ve dışarı çık önce evinin etrafında güzel bir yer belirle dairesel şekilde bir yer olabilir veya bi basketbol sahası etrafında koş örneğin 3 tur koşu 1 tur yürüyüş yap yanına evden çıkmadan önce ip almayı unutma düzenli olarak ip atla günde 500 civarında bana bisiklet toplam 1 saat yapman yeterli olucaktır.Yağ yakımı yapıcaksan ağırlık pek fazla kaldırma derim önce yağlarını eritmen gerekiyor gerisi 1-2 aylık düzgün bir antreman programıyla gelir zaten ben bunları yaparak yaklaşım 19-20 kilo verdim şuan uyguladığım programla fit bir vücuta sahibim denemende fayda var başarılar

dostum cevabın için saol. En büyük sıkıntim vakit. 6.30 uyaniyorum, 5.20de eve giriyorum.
    Mumkun oldugunca vakit ayiricagm spor salonuna.
    Senin önerdigine bakarsak benim ort. 5 gibi falan kalkmaliyim ki duşumu alayim. O saatin de pek erken olucagini sanmiyorum evin etrafinda koşu için. buna da başlarim.
    Agirligi ise kultur-fizik hareketleri için istiyorum.
    Başka önerisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up beyler

• Youtube'da 8 min ABS diye videolar var onlarada bak istersen

• Şu konuları okumaktan nefret ediyorum ben vücut geliştirme yapıyorum kendi çapımda iyi bir kas kütlem var okulda da sürekli nasıl kas yaptın nasıl kilo vericem diyorlar.Ben artık bunu diyenlere direk vücut anatomisini ve besin değerlerinini ne işe yaradığını öğretiyorum karbonhidrat ne işe yarar yağlar ne işe yarar kaça ayrılır proteinler ne işe yarar bunları iyice bir öğrenmeniz gerekiyor sistemi kafanızda oluşturabilmeniz için genel mantık harcadığın kalori aldığın kaloriden fazla olucak cardio yapıcaksın yağ ve karbonhidratı kısıcaksın cardio çalışmaları sabah yapılır çünkü vücut aç olduğu için kanda yağ asitleri bulunur vücut yağları enerji olarak kullanır.Ha senin 30 dakka koşarak harcadığın kaloriyi 1 muz 1 çikolatayla nötrleyebilirsin.Sıkı bir irade gerekiyor.
  • Aynı yaştayız aynı boydayız ama benim kilo 75 bende 67 68 olup hafif kaslanmaya çalışıyorum. P90X'e başladım. Bugün 4. günüm her türlü soruyu sorabilirsin. PM atmanı tercih ederim bazı arkadaşlar bu bölümüde kirletmiş çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Informatiker -- 17 Mart 2013; 11:49:10 >
  • Herşey kafada biter.Herkes bişeyler söyler ama sonuçta uygulayacak olan sensin.Zamanında kilolarımdan kurtulmuş biri olarak şunu söylemeliyim ki, kendi başına iş yapma.Mümkünse bi diyetisyene git, bi spor salonuna yazıl.Evde kilo verirsin sıkıntı yok ama kilo verdikten sonra az da olsa sarkma olabiliyor, yani kilo verirken kaslarını da güçlendirmen lazım.Evde kilo verdikten bir süre sonra tekrardan o kiloları alabiliyosun tabii bunun nedeni kesinlkle kısa sürede kilo vermiş olman.
    Geçen yaz 20 kilo vermiştim şuan en zayıf olduğum halimden bi 5-6 kilo fazlam var.Boyuma göre kilom normal aslında.Ve şuan o zaman ki iradeye pek sahip değilim daha doğrusu o zaman çok gaza gelmiştim şuan az olan kilolarımla barışığım.Ve şunu gerçekten çok iyi anladım ki insan karnını değil gözünü doyurmalıymış.Aksi halde 1 ayda bütün kilolarını da versen onları geri almak çok kolay.
    Geçenlerde tvde bir sağlık programında sayfılamış biri vardı.adam önceki haline hiç benzemiyor ve şuan isteyemde fazla yiyemiyorum ama karnım doyuyor demiştim ve kendisi yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl içinde vermiş kilolarını.Elbette kilolu insanlar bir an önce bunlardan kurtulmak ister ama işin bu boyutu çok açık yani herşeden önce bunu düşünmek gerek.
    Ben haftanın 5-6 günü evde 30-40 dk. koşuyordum.Evde kelimesinin altını çizerim kendi adıma azmin geldiği son noktaydı.Yemek konusunda ekmek yemiyordum belki 1 dilim.Şekerli yiyecekler yemiyodum pilav makarna vs. yok.Hani kime sorsan söyleyeceği tarda basit bir diyet gibi ama gelin bana sorun o basitliği.

• öncelikle şunu belirtmek istiyorum günümüzün gençleri gibi bendede fazlalıklar vardır boy 180 kilo 91 di çok şekilsizdim ve boğazına düşkün bir insanım yemeği kaliteli yerim ama pilot olmak istediğim yaşlarda birisi bana sen bu kiloyla pilot olmazsın , sonra batman filmine gitmiştim arkadaşla konuşuyorduk hangimiz batman olsa diye arkadaş kalktı sen o kostümün içine giremezsin dedi ve bende şalter indi günde sadece sabah kahvaltısı ölümüne koşarak 3 ayda 4 kilo verdim ki 91 kilo olan bir insan için koşmak çok zorlar 10 dakikası bile her gün spor yaptım sonra tabi 5 kilo verdim ama 2 kg aldım baktım gördüm az yemek çare değil ne istersem yiyorum eti sütü (hamburger ve kola birde hamur işi hariç) salatası ayranı sonra bu şekilde devam ettim 9 ayda 8 kilo verdim ve ne istersem yedim ayda 1 hamburger veya kola içme hakkı koydum kendime ve gofret falan hayatımdan çıkardım yüzüm inceldi kendime güvenim geldi yaptığım saç şekili hiç olmadığı kadar güzel yakıştı giydiğim kıyafetler üstüme çok şık durdu ve halada fitnessla uğraşıyorum düşük omuzlu bir insanken şimdi omuz genişliği ve omuzlarım dikleşti kol kaslarım oldu.Bende kilo veremiyordum zaten belirli bir kilo verişinden sonra tekrar duruyor kilo verişin sonra 1-2 ay sonra tekrar başlıyor.Ama spor disiplin işi ben haftada mutlaka 3 gün o haftada boşluğuma göre 5 gün gidiyorum.20 ile 30 dakika koşu ile spora ısınarak başlıyorum sende böyle disiplinli olursan olur ama evde kilo veremessin sadece alırsın bunu söyliyeyim sana.

• fitness'ı konuştum ama yok olmadı. Büyük ihtimal eve koşu bandı alacağım. Dediğiniz videoları da indireceğim. Belki Insanity'i de indiririm.
  • Evde Kilo Almak ? Kilo Vermeyi Geçtim Alamıyorum Ulan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 16 Mart 2013; 2:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitimaster

Fitness a ailem izin vermiyor,derslerim etkilenirmiş.
    Diyete olan sitemim ise şuydu: Ya diyo ki şundan şu kadar. ben bogazimi tutabiliyorum ve bunu yapabilirken diyetisyene o kadar para veremem.
    Şuan Insanity ve P90X i araştiriyorum. Bûyük ihtimal birisini alicagim.
    Konuyu ise acele ile actım. Evdeki sporum ise günlük 60-75dk Uzay Bisikletinde 16.9 km/h hızla koşu. Tabi zorluk dereceleri var. ben 1haftadir pek zorlamayandaydim, yarin arttiracagim. Ve kendisinin bir sayaci var, sayaca göre 30dk da 1000-1100cal veriyorum.

sorun paraysa devlet hastahanelerinde de diyetisyenler var ücretsiz yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalkorsan88

quote:

Fitness a ailem izin vermiyor,derslerim etkilenirmiş.
    Diyete olan sitemim ise şuydu: Ya diyo ki şundan şu kadar. ben bogazimi tutabiliyorum ve bunu yapabilirken diyetisyene o kadar para veremem.
    Şuan Insanity ve P90X i araştiriyorum. Bûyük ihtimal birisini alicagim.
    Konuyu ise acele ile actım. Evdeki sporum ise günlük 60-75dk Uzay Bisikletinde 16.9 km/h hızla koşu. Tabi zorluk dereceleri var. ben 1haftadir pek zorlamayandaydim, yarin arttiracagim. Ve kendisinin bir sayaci var, sayaca göre 30dk da 1000-1100cal veriyorum.

sorun paraysa devlet hastahanelerinde de diyetisyenler var ücretsiz yardımcı olurlar

yok para pek sorun değil.

• DUKAN
  • öncelikle 40 kilodan fazla fazlan var her neyse başlarken bu kadar büyük adım atamayacağın için 10 kilo fazlam var şeklinde düşün harekete geç
    öncelikle 4kg dambıl demişsin 4 kilo şakamı 10 yaşında çocukmusun 40 kilomusun ? en az bi 19-20 kiloluk set al 30 liraya sonra güçsüz isen en az 6 kilo civar tek ağırlık takarak başla(heralde okadarını kaldırabilirsin) sonra 10ar kiloya çıkartıp devam edersin onun dışında öncesinde yürüyüş yap EN AZ 30dk - 1 saat , sıkı diyet bende yapamam fakat kola olsun cips olsun bu tarz şeyler tüketiyorsan hepsini bırakacaksın tatlı yada pizza türü veya abur cuburu kesmek lazım yediğin şeylerin kalorisini az çok hesap tutup yemen lazım
  • karatay beslenmesini araştırabilirsin yada dukan yada low carb bla bla

eger sismansan ki şişmansın yaglısı ve rezaletsin

şekeri-tuzu-saglıksız yagları keseceksin
    belirli bir süre karbonhidratı alımı yapma bile
    bol bol su tüketeceksin
    protein agırlıklı besleneceksin
    salata haşlama sebze diledigin kadar yiyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

öncelikle 40 kilodan fazla fazlan var her neyse başlarken bu kadar büyük adım atamayacağın için 10 kilo fazlam var şeklinde düşün harekete geç
    öncelikle 4kg dambıl demişsin 4 kilo şakamı 10 yaşında çocukmusun 40 kilomusun ? en az bi 19-20 kiloluk set al 30 liraya sonra güçsüz isen en az 6 kilo civar tek ağırlık takarak başla(heralde okadarını kaldırabilirsin) sonra 10ar kiloya çıkartıp devam edersin onun dışında öncesinde yürüyüş yap EN AZ 30dk - 1 saat , sıkı diyet bende yapamam fakat kola olsun cips olsun bu tarz şeyler tüketiyorsan hepsini bırakacaksın tatlı yada pizza türü veya abur cuburu kesmek lazım yediğin şeylerin kalorisini az çok hesap tutup yemen lazım

4 kilo dambılı kas için istemiyorum. 1 bu yaşta kas boy uzamasını engeller 2 önde yağ arkada kas berbat gözükür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

öncelikle 40 kilodan fazla fazlan var her neyse başlarken bu kadar büyük adım atamayacağın için 10 kilo fazlam var şeklinde düşün harekete geç

4 kilo dambılı kas için istemiyorum. 1 bu yaşta kas boy uzamasını engeller 2 önde yağ arkada kas berbat gözükür.

öyle düşünüyorsan bile 4kg pek bir etkisi olmaz en azından ucuz bi 19-20kgluk set alıp ufakları takmadan 6kiloyla falan çalışmanı öneririm uzun süreli kalori yağ yakacak şekilde çalışabilirsin daha sonrası içinde işine yarar

• yürüyeceksin koşacaksın asansör kullanmayacaksın kola kutudan meyve suyu ice tea vs içmeyeceksin spor yapacaksın ancak öyle kilo vermeye başlarsın yoksa unut...
  • http://www.youtube.com/watch?v=UABNbHxGp90

Bunu buldum umarım işine yarar.Daha demin yaptım ter attırıyo biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Aragorn -- 17 Mart 2013; 10:06:54 >
  • Ekmek/Makarna/Pilav/Yağlı yiyecekler/Abur cuburu keseceksin o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.