Şimdi Ara

Evde Kilo Vermek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
7
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşiri bi kilo fazlaligim var. 125kg, 16yaşim, 173cm boyundayim.
    40kg fazlam var.
    fitnessa gidemem. evde uzay bisikleti ve sıksık var. 4kg dumbell alicagm. Yedgme dikkat ederim ama diyet yapamam.
    acil ve hizli kilo vermeliyim, napmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diyet şart ama en önemlisi yürümek.dumbell almana suan için gerek yok ilk etapta kas yapmamalısın.Aciliyet ne kadar onuda belirtirsen daha iyi olur.
  • Neden diyet yapamazsin

• Fitness'a gidemezsin diet yapamazsın sonra hızlı kilo vermek istiyorsun.O zamn git ameliyat ol yağlarını aldır ve kelepçe taktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Fitness'a gidemezsin diet yapamazsın sonra hızlı kilo vermek istiyorsun.O zamn git ameliyat ol yağlarını aldır ve kelepçe taktır.

Sonra ruhuna fatiha

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading

quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Fitness'a gidemezsin diet yapamazsın sonra hızlı kilo vermek istiyorsun.O zamn git ameliyat ol yağlarını aldır ve kelepçe taktır.

Sonra ruhuna fatiha

Bu kafayla zaten uzun sürmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

diyet şart ama en önemlisi yürümek.dumbell almana suan için gerek yok ilk etapta kas yapmamalısın.Aciliyet ne kadar onuda belirtirsen daha iyi olur.

Diyeti pek beceremem. Hele şu ölçüler :/ 6kaşik bamya vs...
    Evde fitness derken kültür-fizik hareketleri için demiştim.
    Başka önerisi olan?
    digerleri, Afedersiniz ama lan sen neyin kafasini yasiyon la? Bura ciddi bölüm hade yalla!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: fitimaster

quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

diyet şart ama en önemlisi yürümek.dumbell almana suan için gerek yok ilk etapta kas yapmamalısın.Aciliyet ne kadar onuda belirtirsen daha iyi olur.

Diyeti pek beceremem. Hele şu ölçüler :/ 6kaşik bamya vs...
    Evde fitness derken kültür-fizik hareketleri için demiştim.
    Başka önerisi olan?
    digerleri, Afedersiniz ama lan sen neyin kafasini yasiyon la? Bura ciddi bölüm hade yalla!!!

Hocam diyeti beceremem demişsiniz. Sorun şuki kilo vermek fitness veya yemekten kısarak değik kafada başlar. Yani eğer siz gerçektende ben kilo vermek isityorum derseniz kilo verirsiniz. Diğer türlü biraz zor olur. Diyet için bir deneyin bence ilk hafta zorlansanız dahi hem kilo verdikçe moraliniz ve ümidiniz artacak hemde zaten zamanla alışacaksınız az yemekle beslenmeye. Evde yapabileceğiniz en uygun hareket şuan için yürümedir. Mekik diyenler olabilir ancak mekik çekerseniz kilo vermezsiniz karın bölgesine kas yaparsınız o kasda öndeki yağları iter dahada kötü olur yani. Öncelik yürüyüş tarzı yağ yakan egzersizler olmalı.

• Bak kardeşim eğer zayıflamak istiyorsan kafada başlar bu iş sen istemiyorsun.Ne demek diyet yapamam diyet yapamazsan bu kiloları veremezsin boğazdan kısacaksın.
    Ben de biraz kiloluyum 180 boy var 90 kiloyum kafama koydum 15-20 kilo vereceğim ve dışardan yemeği kestim çok dikkat ediyorum yediğime az yiyiyorum abur cubur yemiyorum.
    Senin de bunları yapman lazım yoksa hayatta veremezsin.
    Ayrıca senin kilo vermen daha kolay çok fazlalık olunca çabuk yakılır yağlar.
  • Dediklerine bakılırsa o zaman kilo vermeyi unut. Kilolarınla mutlu olmaya çalış.
  • Fitness a ailem izin vermiyor,derslerim etkilenirmiş.
    Diyete olan sitemim ise şuydu: Ya diyo ki şundan şu kadar. ben bogazimi tutabiliyorum ve bunu yapabilirken diyetisyene o kadar para veremem.
    Şuan Insanity ve P90X i araştiriyorum. Bûyük ihtimal birisini alicagim.
    Konuyu ise acele ile actım. Evdeki sporum ise günlük 60-75dk Uzay Bisikletinde 16.9 km/h hızla koşu. Tabi zorluk dereceleri var. ben 1haftadir pek zorlamayandaydim, yarin arttiracagim. Ve kendisinin bir sayaci var, sayaca göre 30dk da 1000-1100cal veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitimaster -- 14 Mart 2013; 19:32:47 >
  • 30 dakikada 1000 kalori yakman mümkün değil. Yanlıştır o, bilgin yok saçma sapan şeylere bulaşma. P90X falan yapamazsın zaten o kiloyla.

"Leslie Sansone 3 mile walk at home" Hergün bu programı uygula pc başında ayrıyetten 40 dk kadar da tempolu yürüyüş yap günde. Aksatmadan hergün yapacaksın bunları.

Yemeye gelince ekmeği kesiyosun, yağ yok herşey yağsız olacak. Tuzu abartmadan tüketebilirsin zaten o kiloyla çok terler tuz atarsın. Protein alımına dikkat et kasların erimesin. Günde 2 kupa yeşil çayı sakın ihmal etme.

Bunları uygula ver kilolarını. Ben 55 kilo verdim. Bi noktaya geldikten sonra bunlarda yetmeyecek zaten spor salonuna yazılacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

30 dakikada 1000 kalori yakman mümkün değil. Yanlıştır o, bilgin yok saçma sapan şeylere bulaşma. P90X falan yapamazsın zaten o kiloyla.

"Leslie Sansone 3 mile walk at home" Hergün bu programı uygula pc başında ayrıyetten 40 dk kadar da tempolu yürüyüş yap günde. Aksatmadan hergün yapacaksın bunları.

Yemeye gelince ekmeği kesiyosun, yağ yok herşey yağsız olacak. Tuzu abartmadan tüketebilirsin zaten o kiloyla çok terler tuz atarsın. Protein alımına dikkat et kasların erimesin. Günde 2 kupa yeşil çayı sakın ihmal etme.

Bunları uygula ver kilolarını. Ben 55 kilo verdim. Bi noktaya geldikten sonra bunlarda yetmeyecek zaten spor salonuna yazılacaksın.

Biraz baktim buyuk ihtimal yarina indiririm ve baslarim. Siz 55 kg verdim dediniz o zamanlar kac kgydiniz,yas kactive sadece bu videoyla mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Home Cardio Workouts
  • Diyet ve Spor olmadan o kiloloarı hayatta veremezsin. Bence Sıkı bi diyete ve spora başlamalısın. Okul hayatımı önemli yoksa insanın sağlığı mı ? Kardeş daha 16 yaşındasın ileride kalp , tansiyon hastalıkları başlar. Ben o durumda olsam dersleri kıytırıktan geçer o kilolarımdan kurtulmak isterdim. Ailenin düşüncesi çok yanlış öyle bi düşünce yok dünyada. Zaten türk milleti bi tutturmuş okumak okumak okumak. İnsan sağlığıda artık gözlerinin önüne gelmiyor. Kardeş hiç bişeyi takma kendine güvenin olsun. Diyete başla yürüyüş yap ısın eve gel egzersiz hareketleri yap tamamdır. Ama senin spora gitmen çok çok iyi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

30 dakikada 1000 kalori yakman mümkün değil. Yanlıştır o, bilgin yok saçma sapan şeylere bulaşma. P90X falan yapamazsın zaten o kiloyla.

Biraz baktim buyuk ihtimal yarina indiririm ve baslarim. Siz 55 kg verdim dediniz o zamanlar kac kgydiniz,yas kactive sadece bu videoyla mi ?

50 kilosunu kendim verdim hiç kimsenin yardımı olmadan. 5 kilosunuda 1 aydır salona gidiyorum cardio+bb yapıyorum. Kilo azaldıkça harcadığın enerji miktarı azaldığından kilo vermeside zor oluyor. Sırf o videoyla olmaz video hariç günde 40 dk kadar da tempolu yürüyeceksin, terleyeceksin yani.

Boy 190 Kilo 100 şuan. Yaş 21. Zayıflamaya 20 ye girdiğimde başladım çok zor değil karar, azim ve motivasyon gerekiyor sadece. Diyet yapamam deme bi başlarsan devamı gelir. Ben kilo vereceğimi hiç tahmin bile etmiyodum, dank etti başladım, başlayış o başlayış devam etti.

Spor salonunda da yoğun çalışıyorum vücut şekillenmeye başladı, aynaya baktıkça acayip motive oluyosun.

• Bi kıza aşık ol.

• quote:

Fitness a ailem izin vermiyor,derslerim etkilenirmiş.
    Diyete olan sitemim ise şuydu: Ya diyo ki şundan şu kadar. ben bogazimi tutabiliyorum ve bunu yapabilirken diyetisyene o kadar para veremem.
    Konuyu ise acele ile actım. Evdeki sporum ise günlük 60-75dk Uzay Bisikletinde 16.9 km/h hızla koşu. Tabi zorluk dereceleri var. ben 1haftadir pek zorlamayandaydim, yarin arttiracagim. Ve kendisinin bir sayaci var, sayaca göre 30dk da 1000-1100cal veriyorum.

Fitness'a ailen nasıl izin vermez onu anlamadım ben. 1 haftada 4 gün sadece 1 saat ayırarak gidemez misin ?
    Bu zamanı zaten evde harcıyorusun biliyorum. Yatarak , boş bilgisayar başında , tv izleyerek , oyun vb vb.. 1 saatini spora versen hiç birşey kaybetmezsin .
    Eğer hala izin vermiyorlar diyorsan onlara bu durumu izah etmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

quote:

Fitness a ailem izin vermiyor,derslerim etkilenirmiş.

Fitness'a ailen nasıl izin vermez onu anlamadım ben. 1 haftada 4 gün sadece 1 saat ayırarak gidemez misin ?
    Bu zamanı zaten evde harcıyorusun biliyorum. Yatarak , boş bilgisayar başında , tv izleyerek , oyun vb vb.. 1 saatini spora versen hiç birşey kaybetmezsin .
    Eğer hala izin vermiyorlar diyorsan onlara bu durumu izah etmelisin.

malesef.
    Yarin ciddi bir konuşma yapmam lazim bu fitness hakkinda.
    Zaten aşik olmuştum orayi hiç sormayin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.