Şimdi Ara

Evde kertenkele,iguana veya bukalemun besleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde akvaryumda fln beslemeyi düşünüyorum da besleyeneniz var mı?

• kertenkele çok küçük,bukalemun da çok tipsiz ama iguana çok şekil hayvan.ama malesef beslemesi çok zormuş.almadan önce iyice araştır.bakamayacaksan alıpta hayvana eziyet etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

kertenkele çok küçük,bukalemun da çok tipsiz ama iguana çok şekil hayvan.ama malesef beslemesi çok zormuş.almadan önce iyice araştır.bakamayacaksan alıpta hayvana eziyet etme.

mesela ne kadar zor? kapşumbağann bakımından da mı zor acaba?
  • Günde 2 öğün (en az) yemeğini yedirmen gerek.Akvaryumun üzerine mor ötesi florasan koyup günde 1-2 saat açman gerek ki kemikleri gelişsin.Yoksa ölür.Kışın da sıcak tutman gerek.Isıtmalı taş flan koyman gerek kafese.Güneş görmesi gerek ama akvaryumla birlikte güneşe koyarsan kızarıp ölebilir...
  • abi beni al hic sorun cıkarmam bi kap yemek yerim kıvrılır bi kenara yatarım olmazmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

abi beni al hic sorun cıkarmam bi kap yemek yerim kıvrılır bi kenara yatarım olmazmı?

Beleş mi la alim seni laptop pc filan isteme ama xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Günde 2 öğün (en az) yemeğini yedirmen gerek.Akvaryumun üzerine mor ötesi florasan koyup günde 1-2 saat açman gerek ki kemikleri gelişsin.Yoksa ölür.Kışın da sıcak tutman gerek.Isıtmalı taş flan koyman gerek kafese.Güneş görmesi gerek ama akvaryumla birlikte güneşe koyarsan kızarıp ölebilir...

peki ne yer ne içer bu hayvanlar. 50 cm lik bi akvaryum var içine neler koymam gerekir başka?

ekleme: sen hangi hayvan için dedin bunları kertenkele mi iguana mı bukalemun için mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 15 Haziran 2010; 22:22:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bu kedi Vaşak mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokoko26

quote:

abi beni al hic sorun cıkarmam bi kap yemek yerim kıvrılır bi kenara yatarım olmazmı?

ayıpsın canın sagolsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rokoko26

quote:

ayıpsın canın sagolsun

• 3 sene önce yazın bukalemun beslemiştim, adı Osman dı.Baştan insan ürperiyor ama alışınca çok sevimli ve mülayim geliyor insana.
    Ot la beslenenleri de var sanırım ama bendeki etçil di. Yazın sinek böcek çekirge falan bulmak sorun olmuyor ama kışın büyük dert. Kışında kıyma ile beslenmesi tavsiye edilsede gerekli besinleri alabilmesi için sinek böcek çekirge vb. yemesi şart. Yoksa sağlığı tehlikeye giriyor. Netekim de öyle oldu, kışın yeğenim istemişti birazda ben bakayım diye ama sadece kıyma yemektenmi yoksa başka bir nedenden mi bilemicem ölmüş. :(

Bu da yemek tavsiyesi için açtığım konuydu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_10399493/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilusa -- 15 Haziran 2010; 23:04:44 >

• timsah var bizde 1.5 metre sabah bacağımı yedi kereta
  • quote:

Orijinalden alıntı: On7_li

3 sene önce yazın bukalemun beslemiştim, adı Osman dı.Baştan insan ürperiyor ama alışınca çok sevimli ve mülayim geliyor insana.
    Ot la beslenenleri de var sanırım ama bendeki etçil di. Yazın sinek böcek çekirge falan bulmak sorun olmuyor ama kışın büyük dert. Kışında kıyma ile beslenmesi tavsiye edilsede gerekli besinleri alabilmesi için sinek böcek çekirge vb. yemesi şart. Yoksa sağlığı tehlikeye giriyor. Netekim de öyle oldu, kışın yeğenim istemişti birazda ben bakayım diye ama sadece kıyma yemektenmi yoksa başka bir nedenden mi bilemicem ölmüş. :(

Bu da yemek tavsiyesi için açtığım konuydu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_10399493/tm.htm

yorumun için teşekkür ederim. peki ele fln alınıyor değil mi sorun oluyor mu?

• Ele alınıyor, omuzda yakada taşınıyor sorun yok. Elleri ayakları falan çok acayip, insan eli gibi kavrıyor öyle tutunuyor. Görsen bir hareket edişi var pusuya çıkmış asker gibi gayet sakin yavaş yavaş ve temkinli :)
    Yalnız neredeyse haftada bir sıçıyor ve yaklaşık kendisi kadar çıkartıyor, ayrıca çok pis kokuyor
  • quote:

Ele alınıyor, omuzda yakada taşınıyor sorun yok. Elleri ayakları falan çok acayip, insan eli gibi kavrıyor öyle tutunuyor. Görsen bir hareket edişi var pusuya çıkmış asker gibi gayet sakin yavaş yavaş ve temkinli :)
    Yalnız neredeyse haftada bir sıçıyor ve yaklaşık kendisi kadar çıkartıyor, ayrıca çok pis kokuyor

ben iyice taktım bu hayvanaküçük müydü sizinki yoksa büyük mü. bi de acaba akvaryuma neler koymam gerekir bu hayvan için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 16 Haziran 2010; 9:29:44 >

• Valla ben akvaryum falan tasarlamamıştım. Bir saksının içine 5-6 kollu kuru bir dal diktim, onun üzerinde takılıyordu. Durduğu yerde çiçek saksıları da olduğu için inip giderse onların üzerine gidiyordu.
  • quote:

Valla ben akvaryum falan tasarlamamıştım. Bir saksının içine 5-6 kollu kuru bir dal diktim, onun üzerinde takılıyordu. Durduğu yerde çiçek saksıları da olduğu için inip giderse onların üzerine gidiyordu.

peki evdeki böcekleri fln yiyor mu sinekleri fln yakalıyor mu? bi de boyu ne kadardı sizinkinin.
  • en güzeli Fare besle.birde tasma bul sokakta kaşar bırakmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.