Şimdi Ara

Evde kablolu internet bağlantısı kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun yıllar laptop kullanımından sonra sonunda desktop a geçiş yapıp wireless a veda ediyorum :) desktop PCde wireless kullanmak istemiyorum o nedenle birkaç sorum var.

1) Powerline ethernet adaptor sahibiyim. Adaptörü bilgisayarı kullanacağım odaya bağladığım zaman yaklaşık ~1MBit download hızı alıyorum. Modemin olduğu odada ise 6MBit yani zannedersem elektrik hatlarında problem var, bunu aşmanın kolay bir yolu var mıdır? Kimse sormadan söyleyeyim, adaptörleri uzatma kablolarına değil direk duvara bağlıyorum.

2) Evde 2 farklı telefon hattım var, A ve B diyelim. ADSL aboneliğim A hattına bağlı; bilgisayar odasındaki telefon çıkışına ise B hattı bağlı. Bu telefon çıkışının telefon numarasını değiştirip bu odada A hattını kullanılabilir hale getirmenin (kolay) bir yolu var mıdır? Herhangi bir elektrikçinin halledebileceği bir şeymidir? Ortalığı yakıp yıkmak gerekirmi. Eğer kolay bir çözümse tercihim budur.

Odadan odaya duvar diplerinden ~15m kablo çekmek istemiyorum. Yukaridakilere alternatif bir çözüm üretebilen var mıdır? Eğer kablo çekilecekse, İzmir'de hem kabloyu satacak hem de çekecek yer bilen varsa, yardımcı olursa sevinirim.

• yokmu yardımcı olabilecek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankastre internet bağlantısı?
    9 yıl önce açıldı
    Kablo modemi kablosuz yapmak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.