Şimdi Ara

Ankastre internet bağlantısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçtiğimiz çarşamba günü turknet için kablolama yapıldı. Dışarıdayım telefon çaldı telefonda ki adam " turknet internet başvurusu yapmissiniz galiba, biz simdi ankastereye kadar bağlayacağız sonra turkneti arayacaksiniz " dedi. İyi peki bağladı, dışarda olduğum icin de kontrol vs. Yapamadım. Eve geldim 3 gündür modem de internet bağlantısı yok. Ankastereye baktım üstünde ismimin telefon numaram ( hattın) ve turknet yaziyodu. Diğer ucuda boşta. Bu normal mi ?

Evi yeni aldık önceden yurdmus bu yuzden her oda da rj11 soket var duvarlar da hepsini tek tek denedim hiç birinde internet bağlantısı yok.
    Bana verilen telefon numarasını aradığımda telefon çalıyor ( ben herhangi bir telefon bağlamadım)
    Bu sorunu nasıl çözebilirim? Turkneti mi aramam gerek yoksa elektrikci mi çağırayim?
    Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daireden gelen kabloyu bulabilirsen bağlarsın türkneti arasadan da değişen birşey olmaz telekomdan ekip gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Daireden gelen kabloyu bulabilirsen bağlarsın türkneti arasadan da değişen birşey olmaz telekomdan ekip gelicek.

Peki hocam kabloyu nasıl bulacağım? Avometrem var kısa devre yapıp bulabilir miyim?
    Araştırdığım kadarıyla sıfırdan hat aldığım için telekom ekipleri ismimi vs. Üstünde yazılı olduğu kağıtla ankastrede bıraktılar. E adamları yakalayamadıgim içinde rica da edemedim evde ki tesisata baglama konusunda..

• Bu arada ankastre ve santral durumu böyle?

Ankastre internet bağlantısı? Ankastre internet bağlantısı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber İnternet Paylaşımı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.