Şimdi Ara

Evde fare var napmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
79.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim evdeki fare yaklaşık 35 cm ben ne yapayım 4 senedir aynı ortamda yaşıyoruz geçen tv izlerken omzuma tırmanmıl uyuyodum ben kardeşim diyodu
  • yakala at ağzına
  • kedi çağır
  • Aynı şey benim başımada geldi.Ama ne denediysem olmadı sanırım benim fare eğitimliydi.Bu arada yapışması gereken şey fare olması gerkirken ben yapıştım o kartonlara.Arkadaşlar buna en iyi yöntem mahalleden tanıdık bir kediyi çağırmak.Bizim mahellenin kedisi, kedi demiyelim aslan yavrusu maşallah cabbar bu iş için biçilmiş kaftandır.Bizim evdeki fareyi görünce annem neredeyse kalp krizi geçiriyordu.tavşan kadar bi fare.Cabbara okadar büyük olduğunu söylemedim.Zavallı cabbar hala savaş yaralarını üzerinde taşır.Aldım cabbarı eve.Güzelcene giyindim bot filan.Dolapla uğraşırken fare salona kaçtı cabbarla birlikte salona geçtik. Eşyaları biraz öne çektim aman allahım oda ne cabbarla akran bi fare cabbar onu görünce altına ediyordu ama rajonu bozmamak için bi beşdakka onu kovaladı bi oradan bi oraya ben balkondan onları izliyordum cabbarın bi kükremesi vardı fare anlamıştı sonun geldiğini cabbar onu becermişti salonun kapısını açtım dış kapıyı açtım cabbar aldı götürdü onu bizim mahallede herkes tanır bu kediyi istersen bi gün alıp getireyim onu kırmaz beni ama sana 50 gr pastırmaya patlar bu iş

• Yumruğunla Öldür
  • quote:

Orjinalden alıntı: bastoche

sanırım benim fare eğitimliydi.

Kardeş o fareleri fbi eğitiyor Dünyaya salıyor
  • Yakala ve kızart onu dostum...
  • Eve fil sok fareyi göster evi yıksın. Fareden de kurtul evden de...
  • Tarihe baksanız bir de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

Orjinalden alıntı: denizg

bıçakta fırlatabilirsin. (dedem öyle yapmış zamanında)nasıl yaptıysa.fareyi kaçamayacağı bir yere sıkıştır ez.

@dephyr:bu kadar ispici olma.gerçek hayatta çok acı çekersin,dayak yersin.

insanları kışkırtma düşüncem yok sadece küfürleri ve hakaretleri savunmamı beklemiyorsun değil mi?

hayır birader seninki bir şeyden nem kapmaya benzer.küfürleri şikayet etmene kimse bir şey demez ama olup olmadık şeyleri de şikayet ediyorsun.sanane.sen forumun jandarmasımısın?

@gamlı baykuş haklı.

jandarma mısın leynnn sen

• quote:

Aynı şey benim başımada geldi.Ama ne denediysem olmadı sanırım benim fare eğitimliydi.Bu arada yapışması gereken şey fare olması gerkirken ben yapıştım o kartonlara.Arkadaşlar buna en iyi yöntem mahalleden tanıdık bir kediyi çağırmak.Bizim mahellenin kedisi, kedi demiyelim aslan yavrusu maşallah cabbar bu iş için biçilmiş kaftandır.Bizim evdeki fareyi görünce annem neredeyse kalp krizi geçiriyordu.tavşan kadar bi fare.Cabbara okadar büyük olduğunu söylemedim.Zavallı cabbar hala savaş yaralarını üzerinde taşır.Aldım cabbarı eve.Güzelcene giyindim bot filan.Dolapla uğraşırken fare salona kaçtı cabbarla birlikte salona geçtik. Eşyaları biraz öne çektim aman allahım oda ne cabbarla akran bi fare cabbar onu görünce altına ediyordu ama rajonu bozmamak için bi beşdakka onu kovaladı bi oradan bi oraya ben balkondan onları izliyordum cabbarın bi kükremesi vardı fare anlamıştı sonun geldiğini cabbar onu becermişti salonun kapısını açtım dış kapıyı açtım cabbar aldı götürdü onu bizim mahallede herkes tanır bu kediyi istersen bi gün alıp getireyim onu kırmaz beni ama sana 50 gr pastırmaya patlar bu iş

ne maceraymış be..

• yala
  • napacağın belli
  • quote:

Aynı şey benim başımada geldi.Ama ne denediysem olmadı sanırım benim fare eğitimliydi.Bu arada yapışması gereken şey fare olması gerkirken ben yapıştım o kartonlara.Arkadaşlar buna en iyi yöntem mahalleden tanıdık bir kediyi çağırmak.Bizim mahellenin kedisi, kedi demiyelim aslan yavrusu maşallah cabbar bu iş için biçilmiş kaftandır.Bizim evdeki fareyi görünce annem neredeyse kalp krizi geçiriyordu.tavşan kadar bi fare.Cabbara okadar büyük olduğunu söylemedim.Zavallı cabbar hala savaş yaralarını üzerinde taşır.Aldım cabbarı eve.Güzelcene giyindim bot filan.Dolapla uğraşırken fare salona kaçtı cabbarla birlikte salona geçtik. Eşyaları biraz öne çektim aman allahım oda ne cabbarla akran bi fare cabbar onu görünce altına ediyordu ama rajonu bozmamak için bi beşdakka onu kovaladı bi oradan bi oraya ben balkondan onları izliyordum cabbarın bi kükremesi vardı fare anlamıştı sonun geldiğini cabbar onu becermişti salonun kapısını açtım dış kapıyı açtım cabbar aldı götürdü onu bizim mahallede herkes tanır bu kediyi istersen bi gün alıp getireyim onu kırmaz beni ama sana 50 gr pastırmaya patlar bu iş

helal cabbara.Ama madem güç farkı vardı sende cabbarla beraber neden girişmedin fareye.

• quote:

ne cabbarmış be dostum çok güldüm valla

• quote:

Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ

Yumruğunla Öldür

• quote:

Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ

Yumruğunla Öldür

Yapışkan falan hikaye , en iyisi yumruğunla öldürecen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Eve fil sok fareyi göster evi yıksın. Fareden de kurtul evden de...

• Ona bunun onur kırıcı olduğu söyle
  • hakkaten arkadaşlar beim evimede fındık faresi girmiş hemde bi kaç tane tecrübelerinizle sabit etkili bi kurtulma yolu varmı acil bi durum her yere pislemiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.