Şimdi Ara

Evde fare var napmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
79.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar evde ufak bi fare var şu an buzdolabının arkasında nasıl kurtulabilirim bu fareden??

• Ez.
  • dolabı çek bi taraflara kaçacaktır tam o esnada bas kafasına ez ama yer pislenebilir o yüzden bi sokak kedisi yakala o da olmaz ya gece gece ne faresi bu hem hoppala ya
  • Kedı Bul Bi Miyavlat Evde 2 dakka sal Fare Cıktıgı Delige Geri Girer

• fareyi balkon gibi bir yere kış kışla
  • valla en akıllı fikiri veren kişinin yöntemiyle fareyi yakalayınca buraya SS koyacam ve o kişi artık fare uzmanı olacak gözümde.bakalım fikirlerinizi bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

fareyi yakalaman imkansızdır çok çeviktir kapan yok mu sende?

olsaydı denerdi herhalde bu arada konuyu şikayet etmemişsin ilginç

konu bana inandırıcı gelmedi gece gece fare nerden gelecek ama kimsenin günahını almiyim iddiamda ısrarcı değilim.

yine de aklıma geleni söyliyim uzunca bir sopayla fareyi dar bi alanda sıkıştırabilirsen tutar atarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDE FARE VAR :(
    12 yıl önce açıldı
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fareler için etkili ilaçlar satıılıyor bi tane var mesela mavi ufak çıkolata gibi onu ısırdığı an geberiyormuş öyle bişey alıp buzdolabının arkasına at o onu yemeye çalışır ve ölür
  • yaa başka alternatif fareden kurtulma yöntemi söyleyin plsss..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

yaa başka alternatif fareden kurtulma yöntemi söyleyin plsss..

saç kurutma makinesini al buzdolabının arkasına doğru üfle.fare tırsıp ordan çıkınca girecek başka deliği yoksa dolanıp duracaktır.eğer balkon kapısı varsa o odada aç çıkacaktır.hem dediklerimizi bi dene sonra başka uçuk çözüm bekle.

@dephyr:kimin neyin günahını aldığını Allah bilir.bence sen kendini foruma fazla kaptırmışsın.bu arada sopa önerisi şahsım tarafından verilmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ready44 -- 23 Ağustos 2008; 4:06:16 >
  • bıçakta fırlatabilirsin. (dedem öyle yapmış zamanında)nasıl yaptıysa.fareyi kaçamayacağı bir yere sıkıştır ez.

@dephyr:bu kadar ispici olma.gerçek hayatta çok acı çekersin,dayak yersin.
  • Onunla yaşamaya alış. Onu, sev, okşa, öp, nüfusuna geçir...
  • hocam ne yapsan o köşeden kaçar sopa mopa uğraşma

benim evde vadı böyle bir fare ben naptım onu bir odaya kapadım odanın kapısının altınıda gazeteyle kapadım 5 gün kapıyı hiç açmadım 5 gün sonra açtım odanın ortasında yatıyordu

hatta çıkamamış gazeteleri kemirmiş bence öyle yap wcye kilitle
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: denizg

bıçakta fırlatabilirsin. (dedem öyle yapmış zamanında)nasıl yaptıysa.fareyi kaçamayacağı bir yere sıkıştır ez.

insanları kışkırtma düşüncem yok sadece küfürleri ve hakaretleri savunmamı beklemiyorsun değil mi?

hayır birader seninki bir şeyden nem kapmaya benzer.küfürleri şikayet etmene kimse bir şey demez ama olup olmadık şeyleri de şikayet ediyorsun.sanane.sen forumun jandarmasımısın?
  • babam fareyi fırının içinde kıstırmış sopayla orda kafasını ezmiş annem bana hamileyken 16m dayım fırında hala yiyoruz bişeyler kullanılıyor yani
  • vallaha bizim evdede cıkmıştı o ufak farelerden yani ev faresi die geçer onlardansa işin cok zor biz kapan aldık yakalayamadık sonra bi ilaç var yuvarlakça bi kartonu kestim bu ilacı ona yaydım ama yapışkan bişe adını unuttum yeşil kutulu bişe neyse ortasına peynir koyduk baktım sabah viyak viyak sesler geliyo yakalanmış ona ama yapısmış kurtulamamış baya cırpınmış sonra onla birlikte attım varile orda gebersin pislik şey
  • quote:

quote:

quote:

bıçakta fırlatabilirsin. (dedem öyle yapmış zamanında)nasıl yaptıysa.fareyi kaçamayacağı bir yere sıkıştır ez.

insanları kışkırtma düşüncem yok sadece küfürleri ve hakaretleri savunmamı beklemiyorsun değil mi?

hayır birader seninki bir şeyden nem kapmaya benzer.küfürleri şikayet etmene kimse bir şey demez ama olup olmadık şeyleri de şikayet ediyorsun.sanane.sen forumun jandarmasımısın?

Bişey dicem, eğer mesajının kurallara aykırı bir tarafı yoksa arkadaş şikayet etse bile bu bir sorun teşkil etmez, hatta şikayet eden kişi ceza alır. Eğer arkadaşın şikayet ettiği her mesaj silindiyse, demekki arkadaş gerçekten de kurallara uymayan şeyleri şikayet ediyor demektir. Aman bana bulaşmasın, kimseyle kötü olmayım da ne yaparsa yapsın fikriyle bitkisel bir hayatı seçersen daha çooooook "gelişmekte olan ülke" sıfatıyla anılan bir memlekette yaşarsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: cskiller

Onunla yaşamaya alış. Onu, sev, okşa, öp, nüfusuna geçir...

• fare evdeyse konuyu neden evcil hayvanlar bolumune yazmadin
  • en temizi fare yapışkanı alıp yakalamak. kendi kendine çıkmasını bekleme çıkmaz ayrıca çok çevikler gözel bile takip edemiyorsun. Mutfağın kapısını kapa mukavvaya yapıştırıcıyı sür ortasına biraz peynir biraz ekmek. ışıklarıda kapa sende dışarda bekle tabi içerde ses titreşim falan olursa çıkmayabilir. yarım saat içinde yakalanmış olur. Ayrıca fare nerden gelmiş onu da bul orayı kapa. Eğer yazlık evdeysen evin dışına zehirli fare pastalarından koyabilirsin. Tabi bunu yiyen kedi köpek de zehirlenebilir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.