Bildirim
Evde dondurma yaptım beyler [SS'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
peynire daha çok benzemiş
ben motoru bozacaksın diyorum.. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
yapımını anlatırmısınız _____________________________ 
-
ben de bir iki kere yapayım dedim de tadı bir tuhaf olmuştu _____________________________ -
Yapimi anlataydin iyidi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
inanmayın beyler manyas peyniri o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX -
_____________________________ Tehlikeli olan gelişmemektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rammstein
quote:
Orijinalden alıntı: Miyaliz Dakinası
quote:
Orijinalden alıntı: chocolate90
Beyler evde dondurma yapıyım dedim sonra başladım işe
bittiğinde ise iyi ki yapmışım dedim adı da salepli vanilyalı dondurma
kardeş bu fotoyu galaxy note 2 ile mi çektin?
evet note 2 le çekmiş
nerden biliyon?_____________________________ HIRSIZ VAR!
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rammstein
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: chocolate90
Beyler evde dondurma yapıyım dedim sonra başladım işe
bittiğinde ise iyi ki yapmışım dedim adı da salepli vanilyalı dondurma
kardeş bu fotoyu galaxy note 2 ile mi çektin?
evet note 2 le çekmiş
nerden biliyon?
exıf ne baktım_____________________________ Tehlikeli olan gelişmemektir.
-
Pudingi yapıp soğuttuktan sonra buzluğa atıyorum çıkarınca dondurma olmuş oluyor ve aynı zamanda buzluğa attığım yaz meyvelerimide çıkarıyorum dondurma kasemin dibine diziyorum. Ardından puding dondurmamı dondurma kaşığıyla alıyor meyvelerin üstüne 3 veya 4 top olarak koyuyorum. Tekrar dondurulmuş meyvelerimden diziyorum ve 30-45 dk buzlukta beklettiğim krem şantiyi dondurmanın üstüne konduruyorum. Puding'i çilekli Dr.Oetker öneririm. Afiyet olsun. _____________________________ 
-
oki _____________________________ HIRSIZ VAR! -
quote:
Orijinalden alıntı: wRei
Pudingi yapıp soğuttuktan sonra buzluğa atıyorum çıkarınca dondurma olmuş oluyor ve aynı zamanda buzluğa attığım yaz meyvelerimide çıkarıyorum dondurma kasemin dibine diziyorum. Ardından puding dondurmamı dondurma kaşığıyla alıyor meyvelerin üstüne 3 veya 4 top olarak koyuyorum. Tekrar dondurulmuş meyvelerimden diziyorum ve 30-45 dk buzlukta beklettiğim krem şantiyi dondurmanın üstüne konduruyorum. Puding'i çilekli Dr.Oetker öneririm. Afiyet olsun.
kiloluk algida 3 lira_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
Pudingi yapıp soğuttuktan sonra buzluğa atıyorum çıkarınca dondurma olmuş oluyor ve aynı zamanda buzluğa attığım yaz meyvelerimide çıkarıyorum dondurma kasemin dibine diziyorum. Ardından puding dondurmamı dondurma kaşığıyla alıyor meyvelerin üstüne 3 veya 4 top olarak koyuyorum. Tekrar dondurulmuş meyvelerimden diziyorum ve 30-45 dk buzlukta beklettiğim krem şantiyi dondurmanın üstüne konduruyorum. Puding'i çilekli Dr.Oetker öneririm. Afiyet olsun.
kiloluk algida 3 lira
Litrelik
_____________________________ Tehlikeli olan gelişmemektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: newrotix39
yapımını anlatırmısınız
Salepi buzluğa atmış işte
_____________________________ -
Em onu. Şaka maka yenir o. _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
quote:
kiloluk algida 3 lira
Tadı daha güzel oluyor zaten boş zamanlarımda yapıyorum. Bide insanın kendi yaptığı şeyler gözüne daha güzel görünür parası önemli değildir buda öyle birşey. 3 liraya 1 kilo satılan dondurmalarıda sevmiyorum açıkçası su tadını gayet rahat alabiliyorum ne kadar glikoz basıp şurup katıp bastırmaya çalışsalarda._____________________________ 
-
quote:
salep nerde?
- uludağda karı seyrediyorum şiiri
- balkonda güvercin ölmesi ne anlama gelir
- paxera reçetesiz alınır mı
- yeşil nasim
- dünyanın en büyük vinci
- bnd ne demek
- en ilginç rekorlar
- discord açıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

![Evde dondurma yaptım beyler [SS'li]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2ffe%2f6b%2faa%2ffe6baae088b780392978b22550668d37.jpg&t=74346592&width=480&text=1)
![Evde dondurma yaptım beyler [SS'li]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2ffe%2f6b%2faa%2ffe6baae088b780392978b22550668d37.jpg&t=76329423&width=480&text=1)
![Evde dondurma yaptım beyler [SS'li]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2ffe%2f6b%2faa%2ffe6baae088b780392978b22550668d37.jpg&t=76330035&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt