Şimdi Ara

Evde Dambılla Çalışma(tüm hareketler gifli) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
97
Favori
97.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli değil beyler Yaz gelince konu yine yukarıya çıkmış Lys den sonra inş. tekrar salondayım eğer salona gitme imkanınız varsa daha hızlı yol katedersiniz.
  • Arkadaşlar yeni başlyacak olanlar yaz tatilinde üçgen olmayı beklemsinler

Günlük ham kasla çalıştığınız x3 set bile fazla. Vücut fazlasıyla ham ve aşırı yüklemek kas yırtılmasına sebep olur. Yırtılmasa bile ham kasa fazla setli uygulama yaparsak hamlığı daha geç atar.

Ne yapmalı ?

Çalışmaya başlamadan önce en az 30 dakika Cardio (Ağırlıksız Vücut Isıtma Hareketleri) yapmanız lazım. Ham kas hem daha çabuk yorulur, hem daha kısa sürede yorulur ve ayrıca basacağınız ağırlık olduğundan ağır gelir.
    Vee çalışmadan önce en az 2 saat önce yemek yemeniz gerekir. Ve yediğiniz yemekte fazlasıyla protein olmak zorunda. (Kilo almak isteyenler Mısır Gevreği ve sütü karıştırıp yesinler.Alternatif olarak, Yulaf Ezmesi ve Süt karışımı)

ilk başlardaki başlayacağınız kilo maksimum 3 olmalı, vücut alıştıkça arttırırsınız. 1 hafta 3 kilo çalışıpda ''iyi ya güzel gidiyo'' diyerek 1 ay daha 3 kilo çalışırsanız eğer o yapmış olduğunuz kasların hepsi söner .. Bunu bilmeyenler 1 ay boyunca 3 kilo çalışarak ''ben doğal kas yapıyorum olüm'' diyip canınızı sıkabilirler

Kasları geliştirmek için sıcak (ham olmayan ve çalışılmış) kaslara süpriz uygulamak gerekir. Barbell ile 20kg presslerken birden 45kg presleyin ama x10 kere yapmayın, 5 kere yapın.......... Daha fazla hacim kazandırır.....

Ve en önemlisi vücut çalışırken GECE akşam 20:00 yani 8 den sonra hiçbişey yiyip içmeyin....

Sonraki önemli şey ise vücudunuzu tam olarak 7-8 saat dinlendirin. Gece 12:00 dan önce uyuyun.

Edit: Yazım Yanlışı........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GReddy.x -- 15 Haziran 2012; 3:46:42 >

• Ben 15 yaşındayım 1.75 boyundayım ama cok zayıfım kilom 50 .S Kendime 15 kiloluk döküm dambıl set aldım.. 1kgx8 tane ve 0.5kgx4 adet plaka var ve tutulacak yer olan barın agırlıgı 1.5 kgx2 adet. Ayreten eve kapı aralarına takılan barfiks demirinden aldım. Benim kilo problemim yüksek ve benim kollarım vücudumun yanında ince duruyo ve omzumun pek geniş olmamasıdan dolayı kıyafetlerim üstüme pek olmuyo ve cevremdekiler cok cılız olduğumu söylüyolar .. Evet abilerim ben kac kiloluk la başlayım ve gelişim sürecimde yavaşlama olurmu yani boy uzamam da felan sorun olurmu bana yardım edin..

• bütün dh üyeleri zaten 190 kaslı bir vücuda sahip o yüzden bunlara gerek yok ibretlik paylaşım mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUNDERBIRD -- 1 Ağustos 2012; 19:29:54 >
  • 10 KG dambıl var 4-5 ay çalıştım hiçbir işe yaramadı sanki
  • Şu anda bende salondayım bunları geçen sene paylaşmıştım eğer salona gitme imkanınız yoksa burdaki hareketleri uygulayabilirsiniz fakat bunlar kesinlikle salonun yerini tutamaz onu söylemeliyim. Teşekkür eden arkadaşlar , önemli değil az çok bişeyler öğrendik bu arada sorularınız olursa bildiklerimi cevaplamaya çalışırım bende zayıf olduğum için yapıyordum şu anda gayet iyi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

Şu anda bende salondayım bunları geçen sene paylaşmıştım eğer salona gitme imkanınız yoksa burdaki hareketleri uygulayabilirsiniz fakat bunlar kesinlikle salonun yerini tutamaz onu söylemeliyim. Teşekkür eden arkadaşlar , önemli değil az çok bişeyler öğrendik bu arada sorularınız olursa bildiklerimi cevaplamaya çalışırım bende zayıf olduğum için yapıyordum şu anda gayet iyi gidiyor

Ben yukarda bi soru soruştum ve şuan kaç kiloya çıktığını söylermisin benimde kilo problemim varda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan6601

quote:

Şu anda bende salondayım bunları geçen sene paylaşmıştım eğer salona gitme imkanınız yoksa burdaki hareketleri uygulayabilirsiniz fakat bunlar kesinlikle salonun yerini tutamaz onu söylemeliyim. Teşekkür eden arkadaşlar , önemli değil az çok bişeyler öğrendik bu arada sorularınız olursa bildiklerimi cevaplamaya çalışırım bende zayıf olduğum için yapıyordum şu anda gayet iyi gidiyor

Ben yukarda bi soru soruştum ve şuan kaç kiloya çıktığını söylermisin benimde kilo problemim varda :(

Kardeşim uzamanı etkilemez bu hareketler.52.5 falandım şuan 55 e yakınım 1 ay oldu fakat görüntü olarak değişim var.Sana tavsiyem yinede bir salona yazılman istersen gainer falan da kullanabilrsin.Şekillenmek için şınav çekebilirsin düzenli olarak.Normal dambıl kaldırmada 7.5kg kullanıyorum hareketten harekete değişiyor bazılarında 5kg kaldırıyorum.Salonda göğüs çalışma imkanıda var ve oda önemli.

• yapıp ta sonuç alabilen var mı bundan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutde

O siteye biraz daha baksan farkederdin. 2x8 le başla birhafta fln devam et sonra uzun süre 3x8 daha sonra 4x8 yapabilirsin. Ağırlıkta arttırabilirsin.

Bilmediğimden soruyorum bu 2x8 3x8 4x8 felan nasıl oluyor ya
  • mesajım bulunsun salon düşünüyordum ilk bunları denerim.
  • reserv
  • quote:

Orijinalden alıntı: YhY_

quote:

Orijinalden alıntı: umutde

O siteye biraz daha baksan farkederdin. 2x8 le başla birhafta fln devam et sonra uzun süre 3x8 daha sonra 4x8 yapabilirsin. Ağırlıkta arttırabilirsin.

Bilmediğimden soruyorum bu 2x8 3x8 4x8 felan nasıl oluyor ya

kaç aylık konu ya hareketi 8 kere üst üste yapıyorsun sonra 30 sn ara verip 8 tekrar daha, 2x8 oluyor

• 77 kiloyum 186 1 kg falan alıyımmı
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

77 kiloyum 186 1 kg falan alıyımmı

1.5 al garanti olsun
  • 60 kiloyum ne yapmam gerek?
  • bulunsun sileni ben silerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Body ciler işten gelsinde biraz bilgi versinler 3x12 ile kilo alamazmıyım?

Dostum şimdi program çeşitleri vardır definasyon bulking dayanıklılık arttırma gibi kaslanma döneminde 4x8 gibi kısa tekrar çok set hareketler yapılır burda amaç max kilo girmektir ama yeni başladıysanız güçlenmek adına seti arttırmanızı tavsiye ederim 4 veya 5 set olabilir 12 tekrar iyi bu şekilde hem hareketi daha iyi anlarsınız ve dayanıklılığınız artar
  • bayrampaşa tarafında uygun (fiyat) spor salonları var mı bildiğiniz?
    birde illa spor salonuna gitmek mi gerek?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.