Şimdi Ara

Evde Dambılla Çalışma(tüm hareketler gifli) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
97
Favori
97.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exhell

evde çalışarak boşuna vakit kaybediyorsunuz. salona yazılın hem vakitten tasarruf edin hemde daha fit olursunuz.

+1

exhell arkadaşın dediği doğru bunlar sizi bir yere kadar götürür devamı ise salonda olmalı bunlar sizi geliştirirmi geliştirir işe yarar fit olursunuz okulda bilek güreşinde yenemediğiniz vb.güreşte yenildiğiniz biri var ise 1.5 2 y içinde lehine çevirir ama tabi bunlar hiçbir şey salona gitmeniz dahi iyi olucaktır sizi üst seviyelere taşır çünkü evdekinden daha profesyonel aletler ve hocalar bulunmaktadır
  • hiç dinlenme günü yokmu
  • Konu açıldığından beri "evde iyi sonuç alamazsın, salona git" tarzında yorumlar oluyor. Herkesin salona gidecek ya zamanı olmuyor ya da parası. Evde bir yere kadar gelişim gösterilebileceği doğru bir yorumdur ama başlık "evde dambılla çalışma" şeklinde açılmış. Zaten salona gitmeye fırsatı olan gider, bu ortamda arada bir "salona git" diye hatırlatma yapmanın manası yok bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunsun , hepsiburadayı kınıyorum 24 kg dediler 20 yollamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl aralıksız gitmiştim, 3 yıl olmuş salonu bırakalı.
    Şimdi eve dambıl alıp çalışmak gerekiyor. Evlilik göbek yaptı kaslar eridi gitti :D
  • her yaza doğru olduğu gibi yine uplanmış konu
  • Yazin salondaydim ygs lys maratonu yuzunden evde basit hareketlerle devam ediyorum su an salon imkani olanlara salon oneririm aksamcilar icin up.

• 10 / 20 kg dökme dambılım var orjinal. baya bi para girdiydi bize. 1 hafta calıstım kaslarda belirgin derecede artma oldu. 5kg ile 20 tekrar , 7kg ile 15 tekrar 10 kg ile 10-15 tekrar.
  • Bende 15 yasindayim bugun 2 tane 5 kglik dambıl aldim . Banada kac set yapacagimi bide hangi gun hangi hareketleri yapacagimi soylerseniz sevinirim boy 1.82 kilo 93

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

10 / 20 kg dökme dambılım var orjinal. baya bi para girdiydi bize. 1 hafta calıstım kaslarda belirgin derecede artma oldu. 5kg ile 20 tekrar , 7kg ile 15 tekrar 10 kg ile 10-15 tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

10 / 20 kg dökme dambılım var orjinal. baya bi para girdiydi bize. 1 hafta calıstım kaslarda belirgin derecede artma oldu. 5kg ile 20 tekrar , 7kg ile 15 tekrar 10 kg ile 10-15 tekrar.

3,5 yıl taekwondo. 1.5yıl kickbox. 1yıl futbol. 8ay basketbol. 5ay jimnastik takla agırlıklı genelde. 3ay body yaptım. şimdi yüzmeyle devam etmeyi planlıyorum dostum

• Oldukça güzel paylaşımlar olmuş teşekkürler. Bir katkı da ben yapayım. dambıl hareketleri için aşağıdaki videodan yararlanabilirsiniz.

Bakalım ilk defa video ekliyorum umarım olmuştur.

Ayrıca şuraya da göz atabilirsiniz güzel gifli dambıl hareketleri yer alıyor bu blogda >> dambıl hareketleri

• 8*3 dediğin ne oluyor ben biraz yabancıyımda teşekkürler @melalcholic
  • quote:

Orijinalden alıntı: eron06

8*3 dediğin ne oluyor ben biraz yabancıyımda teşekkürler @melalcholic

Hocam hareketi 8 kez yapiyorsun ve kisa bi mola verip 8 kez daha yapiyorsun 3. Ye kadar. Yani 8 li 3 set yapiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyAnanas -- 29 Mayıs 2013; 17:10:22 >
  • kalsın lazım olacak. bu arada teşekkürler
  • teşekkürler
  • Takip.
  • takipteyim.
  • takipteyim ve iki sorum var. yeni baslayanlar icin 12*3 denmis bu haftalik degil mi? ve bu hareketlerin hepsini bir defada mi yapicaz? yeni baslayan birisi hepsini birden 12 kez yapabilir mi acemiyim de kestiremedim :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.