Şimdi Ara

Evde damacana ile vücut geliştirme ve kilo almak için yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamün aleyküm. Bu forumda ilk konumu sizlerin huzuruna paylaşıyorm. Evde 5 kg dambıl ve 5 litrelik su bidonlari var. Niyetim kilo alıp vücut geliştirmek. 179 boy 55 kiloyum arkadaşlar önceden benim gibi olup sonrsdan gelişen verim alanlar sizlere soruyorum ve cevap bekliyorum sizden. Nasıl bir yol izlemeliyim evdeki aletlerle fln nasıl çalışmalıyım. Ve öncelikle kısa zaman da kilo almak için ne yapayım. Bazıları geceleri pekmez falan iç diyorlar. Forum kurallarını bilmiyorum umarım konuyu doğru yerde paylaşıyorumdur. Yaş 22.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam selam
    Ben de seninle aynı durumda sayılırım, boy bir 80 kilo 58
    Bu konuyu spor bölümüne de açmanı tavsiye ederim
    Ne yapacağız bilmiyorum

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Oraya da açayım bari. Aslında ben yemiyorum yesem alırım iştah yok bı yan da da. Sana da şöyle bir önerim var. Sende hipertiroidi hastalığı olabilir. Netten araştır belirtileri varsa eğer doktora dahiliye bölümüne git kilo almayı engelliyor bu meret

• Evde maalesef tek başına sıkıcı olabilir

Tabi şu sıralar malum durum yüzünden salonlarada gidilmez

tavsiyem evde hamlığını attıktan sonra virüs olayları bitince salona başlaman

Orada bir arkadaş çevresi yaparsan, bilgi alışverişi yapabilirsin
    onun dışında kat ettiğin yolu görmek için her ay ölçülerini kayıt edebilirsin
    buda onca uğraşı boşa yapıyorum hissini ortadan kaldırır
    her ay cm cm büyüdüğünü görmek sana motivasyon verecektir

Onun dışında bu işin %60-70 i neredeyse beslenme
    günlük protein alımına dikkat etmen lazım
    başlangıç olarak kilo başı 1 gram protein yeterli

Spordan önce bir-iki bardak sade,şekersiz kahve tavsiye ederim
    Hem yağ yakımına olumlu etkisi olacak hemde içindeki kafein uyarıcı etkisi sayesinde
    sana enerji vericek

Kilo almak için karbonhidratı biraz fazla alacaksın
    Kilo başı 1-1.5 gram proteinin yanında karbonhidrat olarak makarna,pirinç ve bulgur pilavı,yulaf lapası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bistüri_ucu -- 28 Mayıs 2020; 2:7:52 >

• bistüri_ucu kullanıcısına yanıt
    Sağolasın dostum. Zaten niyetim Spor salona girmek ama malûm şuan pek mümkün değil. Evde artık bir şeyler yapacağım. Yağ yakmak istemiyorum çünkü zaten zayıfım. İlk önceliğim kol ve bel tarafını kalınlaştırmak. Aslında öyle fit vücut de gözüm yok. Kilo alıp kıyafetleri doldurmak istiyorum. Dediklerin genede aklımda eyw :)

• arı sütü sısmanlatır ayrıca tost makınası alıp 1 ekmek tostu basıp yemenız lazım sonra makarna yapıp yıceksınız sonrada bolca cıkolata ve baklava ve cıps yıyıp kola ıcın bunları aksam 9 ıle gece 12 arası yaıpı uyuyun cok kolay 1 ayda 5 kılo garantı
    bıde evden cıkmayın
  • Pearburak P kullanıcısına yanıt
    Araştırayım hocam
    Benim yeme konusunda pek sıkıntı yok bayağı sağlam yiyorum, ama çok yemek seçiyorum
    Ve çok hareket ediyorum
    Evde 2 ay boyunca şınav çektim az da olsa gelişim oldu
    İlk başladığımda 3 şınav çekemez Ken şu an tek seferde 30 şınav çekiyorum
    Ben de maalesef dambıl yok, ama dambılsız olmuyor dambıl şart.

Gorilbey, ağırsağlam Savaş Cebeci gibi YouTube kanallarına bakmanı öneririm özellikle gorilbey bana göre gayet iyi,
    Oradaki karınoradaki karın tası hareketlerini yapmıyorum çünkü zaten Bizim amacımız fazla yağ yakmak değil kilo almak
    Ama bilek güçlendirme harekete falan gayet güzel şahsen beni zorluyor
    Hocam ufak tefek yanlışlıklar olmuş yazarken görme engelliyim kendim yazsam uzun sürer klavyenin sesli yazma bölümünden yazdırıyorum silip tekrar yazmaya üşendim
    Ayrıca Kıvanç Ökten bu YouTube kanalında da bakabilirsin
    Zaten Kıvanç Ökten hocam bu forumda n birisi
    yazım yanlışları için tekrar özür dilerim kusura bakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bace3434 kullanıcısına yanıt
    Fiat Makarna hariç 2 gün önce 10 tane baklava yedim ayranla birlikte yiyince baymıyor :) senin dediklerini su aralar yapıyorum gelişme var gibim gerçi her gün tartilinca insan bişi farketmiyor. Bu her gün tartilma olayını da bırakmam lazım

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin kişilerin az çok hepsine baktım sondaki kişi hariç. Ona da bakacağım ve evet bilek güçlendirme için videolarada baktım tam içimi okudun :) yazdıklarını kaydettim bakacağım hepsine fikir fikirdir :)

• Pearburak P kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de aynısını yapıyorum ama dediğin gibi her gün tartılma olayını bırakmak lazım
    En azından haftada bir tartılmak yeterli olur

• seker depolaninca gece yaga donuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200-1300tl harcayıp yeterli ekipman alman lazım. Ömürlük olur aldıkların su şişesiye falan olmaz iş. Ekipman ve program tavsiyesinde bulunabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şınav çek zaten safinaz gibisin iki ittirsen çekersin
  • Ayarlanabilir ağırlıklı dumbell al derim.Ağırlık olmadan yağ yakmak kolay ama kas kütlesi koymak zor 5 kiloyla kas kütleni arttıramazsın yağ oranını düşürüp kondisyonunu arttırırsın anca.P90X Diye bir program var ona bak belki o yardımcı olabilir.Kilo almaya gelince aldığın kaloriyi arttırman lazım başka yolu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.