Şimdi Ara

Evde çalışacağım, programım nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay salonda tam vücut çalıştım, fakat artık evde kendim çalışacağım, ekipman olarak 5 kg dambıl ve barfiks demirim var sadece, programım şu şekilde;

Isınma - Açma germe hareketleri (10 dakika)

Şınav - Max

Dumbbell Biceps Curl - 4x12

Dumbbell Triceps Extension - 4x12

Dumbbell Shoulder Press - 4x12

Barfiks - Max

Mekik - Max

Dumbbell Lunge - 4x12

Dumbbell Squat - 3x12

Boy: 1.78
    Kilo: 69

• 5 kg az gelecektir.Ama spor spordur.Sen yine de vücut ağırlığınla baya ilerleyebilirsin.Şinavin falan bir sürü cesidi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5462BC1B1

5 kg az gelecektir.Ama spor spordur.Sen yine de vücut ağırlığınla baya ilerleyebilirsin.Şinavin falan bir sürü cesidi var.
    10 kg nasıl olur hocam?
  • Çalıştıkça az gelir hocam.50 kg de olsa mesela 6 ay sonra az gelir.Sen vücut ağırlığını yabana atma.Şinav çeşitlerini araştır.Barfiks sırta her türlü yeter zaten.Vucut ağırlığınla kasları büyüt yetmezse eve ağırlık almaya başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5462BC1B1 -- 12 Ağustos 2019; 21:48:26 >
  • quote:

Çalıştıkça az gelir hocam.50 kg de olsa mesela 6 ay sonra az gelir.Sen vücut ağırlığını yabana atma.Şinav çeşitlerini araştır.Barfiks sırta her türlü yeter zaten.Vucut ağırlığınla kasları büyüt yetmezse eve ağırlık almaya başlarsın.
    Yani sırt için barfiks, kalan bütün bölgeler için şınav çeşitleri mi uygulayayım hocam?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Hocam onun icin demedim.Sen programini bir sure uygula.Mesela şinav çekiyorsunya o bir süre sonra basit gelir.Zorlugu arttırmak icin sınav cesidi tavsiye ettim.Şinav yetmeyince patlayici şınav falan yaparsın.

• quote:

Hocam onun icin demedim.Sen programini bir sure uygula.Mesela şinav çekiyorsunya o bir süre sonra basit gelir.Zorlugu arttırmak icin sınav cesidi tavsiye ettim.Şinav yetmeyince patlayici şınav falan yaparsın.
    Anladım hocam, peki şınav dışında programın geri kalanı nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün Dinlenicem Ne Yapayım?
    7 yıl önce açıldı
    Programım iyi mi
    3 hafta önce açıldı
    çalışma ortamım nasıl
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İyi bence her kas icin hareket var.Yine zorluğu arttırmak icin set arasi dinlenme süresini az tutarsan iyi olur.Zorluk arttikca kasda artiyor:)Bacak sırt göğüs kollar sıralaması ile çalışmanida öneririm.Bende evde çalışıyorum.

• 5Kg çok yetersiz. Vücut ağırlığı bir seviyeye kadar götürür. Sınav ve Barfiks ile Fit vücut yapılır ama Hacim çok zor. Çünkü Hacimin Anahtarı Ağır Kilo ile Vücuda Max Baskı uygulamak. Ama evdeki spor bile fit ve sağlıklı bir yaşam için yeterli. Hiçten iyidir.

Barfiks, 50-100 KG Ağırlık Diskleri, Dips için duvara birşeyler takarsan baya işe yarar. En sıkıntılı bölge Bacak. Onun içinde 100Kg ye kadar ağırlık olsa baya götürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evde calisan adam naturaldir.Natural adam zaten ne kadar hacim yapacakki?Fazla da dert edinmeye gerek yok baya zor sinav hareketleri var.bacak icin pistol squat var.Barfiks desen sırt çantasına doldur bir şeyler çek.Agirliksiz motivasyonu saglayamaz dersen orası ayrı bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

5Kg çok yetersiz. Vücut ağırlığı bir seviyeye kadar götürür. Sınav ve Barfiks ile Fit vücut yapılır ama Hacim çok zor. Çünkü Hacimin Anahtarı Ağır Kilo ile Vücuda Max Baskı uygulamak. Ama evdeki spor bile fit ve sağlıklı bir yaşam için yeterli. Hiçten iyidir.

Barfiks, 50-100 KG Ağırlık Diskleri, Dips için duvara birşeyler takarsan baya işe yarar. En sıkıntılı bölge Bacak. Onun içinde 100Kg ye kadar ağırlık olsa baya götürür.
    Hocam barfiks demirinin düşme ihtimali de var, sırt için barfiks kadar etkili bir hareket var mı?
    Aletsiz yok. Koca vucut agirligini yukari cekmek dogal olarak iyi bir hareket. eger evde stabil degilse. parklarda vardir herhalde. yakininizda belediye parki varsa orda barfiks yapacak birseyler olur. ben Türkiyede iken vardi.
  • Uygun fiyata direkt olarak takıp çıkarılabilen ağırlıklı setler alsana? Hem fahiş fiyatlı da değil, hem de çok pratik. Güçlendikçe 10 kg çok az gelecektir. Özellikle row, press gibi hareketlerde biraz güçlendikçe 10 kg yi ısınma niyetine kullanırsın. Ama yukardaki arkadaşın dediği gibi, vücut ağırlığını yabana atma, sadece vücut ağırlığıyla/calistenics yaparak çok estetik vücutlara sahip olan çok kişi var ama tabii kişinin hedefine bağlı, bana kalırsa böyle programlarla anca belli bir düzeyde vücut yapabilirsin. Daha ilerisi için sağlam ağırlık çalışmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Aletsiz yok. Koca vucut agirligini yukari cekmek dogal olarak iyi bir hareket. eger evde stabil degilse. parklarda vardir herhalde. yakininizda belediye parki varsa orda barfiks yapacak birseyler olur. ben Türkiyede iken vardi.
    Barfiks yerine dumbbell row yapmak aynı etkiyi gösterir mi?
    Yeterli Kilo varsa Row da iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.