Şimdi Ara

Evde bi rahat yok....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bıktım artık bi yerden annem bi yerden babam yeter yaw
    yanlız yaşayanlar halinizden memnunmusunz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 7 Eylül 2009; 13:45:36 >

• valla aynn kardeş, şimdi hava soğudu yok atlet giy laf dinle ln üşümüyorum ben ya sen üşüyosan git başımdan giy

bu hafta tek kaldım evde o kadar rahattım ki gerçi tek sorunum yemek pişirmekti ama yinede özgürlük gibisi yok
  • Aileyle yaşamak gibisi yoktur. Yemek bulaşık çamaşır kıyafet vs gibi sorunun olmuyor.
  • Aynen
  • bagımsızlık ıstıyoruz
  • En kısa zamanda çıkın ayrı bi eve

Çıkında görün neymiş aile ortamı
  • "kendi donunu kendin yıkadığın zaman benim kıymetimi anlayacaksın" der annem hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde yalnız kalmak gibisi yok
    10 yıl önce açıldı
    Evde Biri Var Galiba
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Aileyle yaşamak gibisi yoktur. Yemek bulaşık çamaşır kıyafet vs gibi sorunun olmuyor.

• 1 Ay ayrı kaldım anam babamdan var ya çok koydu aile gibisi yok.
  • biz apartmanda oturuyoruz en alt katta ben en üst katta ailem oturuyor sadece yemekler de yanlarına gidiyorum. Hiç bi sorun olmuyo.
  • bende 2-3 hafta yanlız kaldım oldu vallah çok rahattım tabi süre uzarsa elbette özlersin sonuçta hayatın geçiyo orda ama bazende çok sinir oluyorum yok bilmem kaçda gel eve 15dk geç kalıyorum evde olay oluyo mübarek zombiler çıkıyo o saaten sonra bilgisayarı kapat neden kapatıyım diyorum kapat onun yerine gidip tv izlesem sorun olmuyo aynı şey diyorum burda film izliyom olmaz kapat mübarek sanki bilgisayar sinir edici dalgalar yayıyo
  • Bende evde rahat değilim. Keşke tek yaşasam diyorum ama olmuyor işte yeri geldiğinde aileni arıyorsun. Hem ne iş var ne güç tek eve çıkabileceğimiz
  • Tekte Insanın canı sıkılır læ
  • Valla yemek yapmak,çamaşır,bulaşık,ütü bilmemne çok iş yaw.Bende isterim rahat rahat kulağın sürekli kapıda olmadan bazı işleri halletmeyi veya istediğin gibi pc,tv falan kullanabilmeyi veya eve kız atabilmeyi ama çamaşır,bulaşıktan ona vakitte kalmaz gibi.
  • Ev işleri olmasa ayrı eve çıkılır da... Yemek, çamaşır..vs kim uraşacak, bide evin gideri çok kira, fatura fln..
  • Ailenin kıymetini bil, çavuşu tokatlama, +18 film izleme. Göreceksin şikayetlerin bitecek.
  • Yalnız yaşıyorum 3 günde 1 kız arkadaşım gelir bazen evin içinde ses olmayışı insanı ciddi anlamda sıkıyo..Ama halimden memnunum
  • kira + elek. + su + doğalgaz + telefon + temizlik + boya,badana + çamaşır + bulaşık + yemek
  • Olmaz öle Anne pisliğimi temizle karnımı doyur keyfim yetince seni göreyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.