Şimdi Ara

Evde Barfiks Çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben evde barfiks çekmek istiyorum sizce ne tür bir ürün almalıyım ? Tecrübesi olan var mı ? Ben duvara yapışandan düşünüyorum ev kira sonra ev sahibi ile papaz olmayalım kullanan var mı aranızda

• Sen çok doğru gelmişsin kardeş
  • kapıya yada koridora zarar verebileceğini düşündüm ve bunu yaptım.Evde asabileceğin bir yer varsa yapabilirsin
    demiride eskici, demirci gibi bir yerden aldım

Evde Barfiks Çekmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtMorrison -- 8 Ağustos 2013; 14:55:54 >
  • bi ara oda kapinin ustune asilan vardi ama internetten gördüm nasil olduğunu bilen varsa bende alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurtMorrison

kapıya yada koridora zarar verebileceğini düşündüm ve bunu yaptım.Evde asabileceğin bir yer varsa yapabilirsin

Evde Barfiks Çekmek

o kancayı nasıl sabitledin tavana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORreyiz

quote:

kapıya yada koridora zarar verebileceğini düşündüm ve bunu yaptım.Evde asabileceğin bir yer varsa yapabilirsin

Evde Barfiks Çekmek

o kancayı nasıl sabitledin tavana

evin kendi demiri o. Ev yapımı sırasında demirler yerleştirilirken bunuda kanca gibi yapmışlar

• quote:

Evde Barfiks Çekmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mekik çekerken
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pencereyi açın temiz hava gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Evde Barfiks Çekmek

• Kapı barfiksi al bende var zarar vermiyor kapıya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapı barfiksi almıştım bir süre sonra tutmuyor düşüyorsun. yaşandı. 2 hafta bacağım çok kötü şekilde ağrıdı. Kapı yıpranıyor tutmuyor bir süre sonra
    Uzun bar aldım Kapı değil koridor için oda bir süre sonra gevşiyor eğer monte etmeden çevirerek takarsan. Kafama düştü oda 2 hafta ağrıdı feci şekilde.

Monte etmeden kullanmanı tavsiye etmem tecrübelerimden dolayı. koridor barfiksini monte edicem duvara öyle kullanmayı düşünüyorum.

İyi Forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.