Şimdi Ara

Evde Akrep var! Nasıl Yok edicez bunu ya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak Kardeşimin odasında 1 tane bulmuşlar öldürmüşler. sonra banyadaki kuvetin içinde bulmuşlar öldürmüşler. 2side yavru imiş. küçüklermiş. demek anne babaları daha duruyo. biz evin bodrumundan geldiğini düşünüyoruz. bodrumuda tabiri caizse bok götürüyor. bodrumdan geldiğinin eminiz çünkü kardeşimin odasındaki yer tahta , beton yok yani odaya 1 tonluk bişi koysalar aşağı göçecek direk bodruma.

nasıl toptan öldürebiliriz bunları ?

• akrep mi
  • CYTROL FORTE WP (HAŞERE BÖCEK AKREP ÖLDÜRÜCÜ YILAN KAÇIRICI İLAÇ
    Ürün Bilgisi:

Cytrol Forte WP, yürüyen ve uçan Tüm haşerelere ,Akreplere karşı, ani ve kalıcı etkili Yılanlar için kaçırıcı özellikte bir haşere ilacıdır.
    Etkili madde: Cypermethrin, %40 W/W
    Cytrol Forte WP, suda ıslanabilir toz olduğundan, atıldığı yüzeyler tarafından emilmez.Bu nedenle, her türlü yüzeyde kullanılabilir.Cytrol'un etkisi yüksek ve etki süresi uzundur.
    Cytrol Forte WP, kokusuz ve ekonomiktir.
    Kullanma dozu, 10LT suya 40 gramdır.(4 ölçek) 10 Litrelik Solüsyon ile 200 m2 Alan ilaçlanabilir.
    İmalatçı: PelGar International Ltd.-İngiltere

http://66.102.9.104/search?q=cache:Cpn58QnLKN4J:www.osman.com.tr/CytrolForte_Wp.htm+akrep+ilac%C4%B1&hl=tr&ct=clnk&cd=1&gl=tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

akrep mi

bodrumdan temizliğe başlamalısınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

akrep mi

heheh çok ii hayvan ya bu kadar korkmayın bu sevimli hayvanlardan ..
    bazı insanlar timsah besliyor evlerinde bunlardan korkun siz bence :D
    bazı pirhana besliyo elini sokarsan ehehe durum baya vahim olabilir. ..
  • temizliceksınız bobdrumu baska çare yok.. bizimde ççatıdan inmişti eve ama büüktü yafru deillerdi. lanet olası hayvan ya nefret ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • devekuşu yumurtası

valla akrep yakalarsanız şunu uygulayın..

abimler askerdeyken akrep yakalarmışlar.sonrasında barutla 2 çember çizermişler barutu ateşe verip akrebi ilk çemberin ortasına atarmışlar.akrep sıcağa dayanamayıp iğnesini kendine batırırmış ve bum.. bunu bir deneyin yakalarsanız

• Kedi Al eve.
    Ama Sokaktan Onlar Yiyo.
  • akrepten korkmayacam da neyden korkacam yaa
  • evde bi kağıdın üzerine kireç ufak bi su kabı yap içinede su koy evin 4-5 yerine koy belki ölürler farede işe yaramıştı
  • Evi yakabilirsiniz. Emin olun işe yarar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

Kedi Al eve.
    Ama Sokaktan Onlar Yiyo.

Hayır kediler akrep yemez yese bile zehirlenebilir eğer zehirli ise
  • quote:

Orjinalden alıntı: inCredibLe

devekuşu yumurtası

abimler askerdeyken akrep yakalarmışlar.sonrasında barutla 2 çember çizermişler barutu ateşe verip akrebi ilk çemberin ortasına atarmışlar.akrep sıcağa dayanamayıp iğnesini kendine batırırmış ve bum.. bunu bir deneyin yakalarsanız

Valla Bunu Babamda Anlatırdı Bana Böle Yaparlarmış Askerde

• quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

Kedi Al eve.
    Ama Sokaktan Onlar Yiyo.

Hayır kediler akrep yemez yese bile zehirlenebilir eğer zehirli ise

kendi gözlerimle gördüm. iğnesini bırakıp gövdesini,kollarını falan yedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Kirecin belki faydası olabilir, emin değilim.

BENDE düşündüm onu denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

quote:

devekuşu yumurtası

valla yaygın bişe demek.. birde buna benzer başka bir olay var .abimin askerlik yaptığı yerde çekirgeler çok büyük oluyorlar. bir foto koyayım buyrun altta.

herneyse. bunların gövdelerine ip bağlayıp köpek niyetine gezdirirlermiş bölük içerisinde..konuyla alakası yok ama anlatayım dedim..

bu arada resim ps değildir..

• Bizim merdivenlerde de 3-4 tane öldürdük. Yavru sanırım. Bayağı bi ufakalrdı. 1 tanede büyük öldürdüm. Dışardan ağaçlardan fln geliyo sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

CYTROL FORTE WP (HAŞERE BÖCEK AKREP ÖLDÜRÜCÜ YILAN KAÇIRICI İLAÇ
    Ürün Bilgisi:

Cytrol Forte WP, yürüyen ve uçan Tüm haşerelere ,Akreplere karşı, ani ve kalıcı etkili Yılanlar için kaçırıcı özellikte bir haşere ilacıdır.
    Etkili madde: Cypermethrin, %40 W/W
    Cytrol Forte WP, suda ıslanabilir toz olduğundan, atıldığı yüzeyler tarafından emilmez.Bu nedenle, her türlü yüzeyde kullanılabilir.Cytrol'un etkisi yüksek ve etki süresi uzundur.
    Cytrol Forte WP, kokusuz ve ekonomiktir.
    Kullanma dozu, 10LT suya 40 gramdır.(4 ölçek) 10 Litrelik Solüsyon ile 200 m2 Alan ilaçlanabilir.
    İmalatçı: PelGar International Ltd.-İngiltere

http://66.102.9.104/search?q=cache:Cpn58QnLKN4J:www.osman.com.tr/CytrolForte_Wp.htm+akrep+ilac%C4%B1&hl=tr&ct=clnk&cd=1&gl=tr

nerden bulabilirim bu ilacı ?

ya tırsıyorum ya sokarsa bizi

hemen öldürür mü ki acaba ? valla çok korkuyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

quote:

devekuşu yumurtası

valla yaygın bişe demek.. birde buna benzer başka bir olay var .abimin askerlik yaptığı yerde çekirgeler çok büyük oluyorlar. bir foto koyayım buyrun altta.

herneyse. bunların gövdelerine ip bağlayıp köpek niyetine gezdirirlermiş bölük içerisinde..konuyla alakası yok ama anlatayım dedim..

bu arada resim ps değildir..

Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.