Şimdi Ara

Evde Akrep var! Nasıl Yok edicez bunu ya ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya yeter be salakmısınız nesiniz kardeşim şu lanet olası akrep ve çekirge resimlerini alıntı yapıp durmayın kardeş alla alla manyak doldu ice midesi bulanıyo insanın ya
  • Akrepe ne yapar bilmem ama Naftalin Yılanlarda bayıltıcı etki yapıyor.Dene bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Bu çekirge ise benim bugüne kadar çekirge diye gördüklerim neydi?

valla bilmem orasını.ama bu çekirge
  • @cancannazlican

bann yiyebilirsin

one laa öylee
  • yorumlar süper amma çok haşerat uzmanı varmış forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkseed -- 19 Kasım 2007; 20:26:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

youtube de izlediğim tarantula akrep videolarında akrep kesinlikle tarantulayı öldürüyordu, yani tarantula akrebi yenemiyor yense bile son darbeyi akrep iğnesi ile yapıyor ikiside ölüyor..

Ya ikiside ölür, yada AKREP kazanır. Arkadaşlar tarantula akrepten daha korkutucu yaa daha bi iğrenççç...

.

Ya gitgide değşik şeyler görüyorum oha yanii..

•  Evde Akrep var! Nasıl Yok edicez bunu ya ?

bundanmıydı?eğer bundansa korkmana gerek yok ısırıktan sonra 30 dk içinde bütün vücuduna yayılır ve pan zehiri almazsan 2 saat içinde çok büyük acı çekerek ölürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: inCredibLe

quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

quote:

devekuşu yumurtası

valla akrep yakalarsanız şunu uygulayın..

abimler askerdeyken akrep yakalarmışlar.sonrasında barutla 2 çember çizermişler barutu ateşe verip akrebi ilk çemberin ortasına atarmışlar.akrep sıcağa dayanamayıp iğnesini kendine batırırmış ve bum.. bunu bir deneyin yakalarsanız

Valla Bunu Babamda Anlatırdı Bana Böle Yaparlarmış Askerde

valla yaygın bişe demek.. birde buna benzer başka bir olay var .abimin askerlik yaptığı yerde çekirgeler çok büyük oluyorlar. bir foto koyayım buyrun altta.
     Evde Akrep var! Nasıl Yok edicez bunu ya ?

herneyse. bunların gövdelerine ip bağlayıp köpek niyetine gezdirirlermiş bölük içerisinde..konuyla alakası yok ama anlatayım dedim..

bu arada resim ps değildir..

Abin Çernobilde mi askerlik yaptı.

• Arkadaşlar akrepler ne yiyor, sürekli sokuyorlar ama ne yiyor bu hayvanlar ...

Birde bu videolar için özür dilerim .. Çok iğrenççler bunları izleyince kesinlikle örümcek beslemek istemeyeceksiniz.. Tarantula ilgili bir çok video var youtube.com da bunları bulun ve akrebin tarantula yanında ne kadar iyi olduğunu görün, tarantula çok iğrençç herşeyi öldürüyor yiyor, tabi akrebe dokunamıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 19 Kasım 2007; 21:01:46 >

• iğrençççççççççççççççççç..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

quote:

devekuşu yumurtası

valla akrep yakalarsanız şunu uygulayın..

abimler askerdeyken akrep yakalarmışlar.sonrasında barutla 2 çember çizermişler barutu ateşe verip akrebi ilk çemberin ortasına atarmışlar.akrep sıcağa dayanamayıp iğnesini kendine batırırmış ve bum.. bunu bir deneyin yakalarsanız

Valla Bunu Babamda Anlatırdı Bana Böle Yaparlarmış Askerde

valla yaygın bişe demek.. birde buna benzer başka bir olay var .abimin askerlik yaptığı yerde çekirgeler çok büyük oluyorlar. bir foto koyayım buyrun altta.

herneyse. bunların gövdelerine ip bağlayıp köpek niyetine gezdirirlermiş bölük içerisinde..konuyla alakası yok ama anlatayım dedim..

bu arada resim ps değildir..

Kardeşim koymayın şöyle resimleri bea

Valla içim bi tuhaf oldu o ne len öyle

• Böyle durumlar için özel donanımlı ve kamufulajlı bişi gerek.
    sal bunu bodruma operasyon yapsın
  • kaşınmaya başladım,midem de bulanıyor sanırım kusucam
  • Oturuyordum bacaklarım kaşınmaya başladı ve ayaklarımı topladım şu anda ne değişik böcekler varmış ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

Böyle durumlar için özel donanımlı ve kamufulajlı bişi gerek.
    sal bunu bodruma operasyon yapsın

bu ne boyle ya peluş oyuncak gibi

• türkiyedeki akrepler öyle öldürücü değil ama yinede tırsıyor insan ben bitane evde öldürmüştüm
  • Terlik kesin çözüm
    Bu arada çekirgeye bayıldım
  • sizin ev masallah amazon gibi
  • bodrumda akrep sokması sonucu bir yakınımı kaybetmiştim sabah yatağında mosmor bulduk bu işin şakası yok bir an önce önlemini al
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

bodrumda akrep sokması sonucu bir yakınımı kaybetmiştim sabah yatağında mosmor bulduk bu işin şakası yok bir an önce önlemini al

Bunu okuyan bi insan akrepli bi evde uyuyamaz bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.