abimler askerdeyken akrep yakalarmışlar.sonrasında barutla 2 çember çizermişler barutu ateşe verip akrebi ilk çemberin ortasına atarmışlar.akrep sıcağa dayanamayıp iğnesini kendine batırırmış ve bum.. bunu bir deneyin yakalarsanız
Valla Bunu Babamda Anlatırdı Bana Böle Yaparlarmış Askerde
valla yaygın bişe demek.. birde buna benzer başka bir olay var .abimin askerlik yaptığı yerde çekirgeler çok büyük oluyorlar. bir foto koyayım buyrun altta.
herneyse. bunların gövdelerine ip bağlayıp köpek niyetine gezdirirlermiş bölük içerisinde..konuyla alakası yok ama anlatayım dedim..
bu arada resim ps değildir..
Çok korktum ya bu nasıl çekirge böyle
quote:
Orjinalden alıntı: inCredibLe
devekuşu yumurtası
valla akrep yakalarsanız şunu uygulayın..
abimler askerdeyken akrep yakalarmışlar.sonrasında barutla 2 çember çizermişler barutu ateşe verip akrebi ilk çemberin ortasına atarmışlar.akrep sıcağa dayanamayıp iğnesini kendine batırırmış ve bum.. bunu bir deneyin yakalarsanız
aynen. akrebin etrafını yanıcı bir madde ile benzin alkol vs. çevirin. sonra yakın ve izleyin. belgesel gibi. kendini sokup öldürüyor. yakalayabilirseniz ikisini aynı çemberde kıstırın bakalım ne olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: BlackF!Re
bunları evde besle evde akrepten eser bulamazsın garanti veriyorum
2. resimde arkadakı askerin arkasındaki su Hayat Su'ya benziyo, ne alakaysa
Konuyu okudum sağım solum atmaya başladı kıllandım
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
bundanmıydı?eğer bundansa korkmana gerek yok ısırıktan sonra 30 dk içinde bütün vücuduna yayılır ve pan zehiri almazsan 2 saat içinde çok büyük acı çekerek ölürsün
akrepdeki karizmaya bak beah
Ben apartmanda yerde akrep görmüştüm kağıdı yaktım ve etrafına atıştırdım. bi 40 sn fln soonra akrep bi saga bi sola gitmeye bşaladı en sonunda ignesini sırtına batırdı tss die bi ses geldi ve küt gitti akrep Bizim evdende çıkmıştı 4 tane. birini besledim 1-2 ay sonra yicek bişe atamadım hayvana 2 ay ne yemek ne su verdim ama yaşadı 2. ayın sonlarına doğru artık kıpırdamıyordu. Sinekde yoktu verelim hayvana kışdı acıdım ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme