Şimdi Ara

evde 9mm kurşunu olanlar baksın ss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş faturalı kurusıkı tabanca aldı yani yasal,kayıtlı,yanında hediye kurusıkı mermi vermişlerdi 50 adet...1 tane hatıra olarak aldım saklıyorum,zaten içi barut başka şey değil
    sonra merak ettim gerçekle boyu aynımı yoksa dahamı küçük diye
    eni boyu uzunluğu kıyaslamak istedim,evde olan varsa 1 tl para üstüne koyup benim gibi ss çekerse kıyaslamış oluruz,basit iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 25 Mayıs 2014; 13:26:25 >

• Bende 5-1 mermisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barett mermisi çıkarsa şaşırmayacağım.
  •  evde 9mm kurşunu olanlar baksın ss

Kısa biraz.
  •  evde 9mm kurşunu olanlar baksın ss

ana gövde aynımı sadece uçmu fazlalık
  • Su an evde degilim ss koyamiyorum. Ama kurusiki fisegin cekirdegi olmaz diye biliyorum. Bir de normal fisek bulup kullanmaya çalismayin silah parcalara ayrilmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Fotoğraftan boyutunu ölçebildiğim kadarıyla öyle gözüküyor. Gövdenin boyu 19mm ise çekirdek kısmı kısa kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kurusıkı ya takma bunu elinde patlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calligiato

Su an evde degilim ss koyamiyorum. Ama kurusiki fisegin cekirdegi olmaz diye biliyorum. Bir de normal fisek bulup kullanmaya çalismayin silah parcalara ayrilmasin

normal kurşun zaten konulmaz,namlu iç derin kısımda daralma yapıyor,atım yatağı tarafından bakınca daralma görünür,ayrıca arkadaş namlu temizlemiş harbi girmiyor iç kısım ortada çarpraz demir koymuşlar..

eve gidince 1 tl üstüne koyup ss çek at ok,uzun zamandır merak ediyorum
  • 2.2 cm

• baris195 kullanıcısına yanıt
    Umarım merakın giderilmiştir. Senin resimlerle karşılaştırınca normal fişekler kuru sıkıya göre yarım santim kadar uzun kalıyor.  evde 9mm kurşunu olanlar baksın ss evde 9mm kurşunu olanlar baksın ss evde 9mm kurşunu olanlar baksın ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calligiato -- 25 Mayıs 2014; 18:01:54 >

• hemen hemen aynı fazla bir fark yok sadece 9mm ucunda yuvarlak bir kurşun bulunuyor onun altında barut hafifden daha uzundur. alt kapsülle üst kurşun bilyanın rengi farklıdır sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Bende 5-1 mermisi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Bende 5-1 mermisi var

+1

bulursam resmini atarım
  • Kurusıkı merminin çekirdeği yoktur diye biliyorum-ya da daha kısadır-.9 mm merminin buna ek çekirdeği de olduğundan biraz daha uzundur.Bir kutu mermi var ama şimdi uğraşamayacam uzun iş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde Olsaydım 5.56 Nato'da Koyardım
  • DH Special Force Tim varmışta haberimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calligiato

Umarım merakın giderilmiştir. Senin resimlerle karşılaştırınca normal fişekler kuru sıkıya göre yarım santim kadar uzun kalıyor.  evde 9mm kurşunu olanlar baksın ss evde 9mm kurşunu olanlar baksın ss evde 9mm kurşunu olanlar baksın ss

güzel olmuş sağol

sürekli kurusıkı yok gerçek mermi falan deyip duruyorlardı bende kıyaslamayı merak etmiştim ara ara aklıma geliyordu,boşveriyordum,ama elimde kurusıkı mermi olunca yine aklıma geldi konu açtım,iyi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.