Şimdi Ara

EVDE 1 PATATES 1 BARDAK KADAR YAĞ BİRDE SALÇA VAR NASIL YEMEK YAPARIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki sıkıntı haddini aştı yav hiçbişey kalmamiş yeni farkettim

önerileri bekliyorum çabuk olun ama şimdi tüp te biter

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • öle tadı cıkmaz patatesı soy ınce ınce kes sonra onu tuzlaa tavaya yag at kızsın o ıyıce sonra patateslerı at kızarıncaya kadar beklee kızarırken az karabıber at en son süz sonra ekmek arasına yerlestır ekmegın dıyer kısmınada salcayı sur afıyetle ye yanınada ıcecek herhangı bırsey

Patatesi doğra 1 bardak yağda kızart üstüne salça ile sos yap. Afiyet olsun
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • Başka bişey varmı, sogan yada yumurta. Alabilme şansın varmı peki. Eğer yumurta alabilirsen, patetesli yumurta yapabilirisin.
    Patatesleri küp küp dogra ve yanmaz tavada orta yagda kızart.
    Patetesler kızardıktan sonra üzerine 2-3 yumurta kır. 1 patetese genelde 2-3 yumurta iyi olur. Yanında da çay iyi gider. Salçayı sonra başka şeyde kullanırısn.
    DH EGELİLER KULÜBÜ
    Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Doğalgaz Uygulamasını Sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibo3458

ya seviyorum bu forumu evde hiçbişey yok lokanta gibi yemek pişiriyorum şu an sağolun arkadaşlar

Ne pişiriyon merak ettim. Sıcaklarda ve soguklarda nelerin var. Ordövr tabagı da hazırladın mı. İki dakkada aşçı kesildi valla. Afiyet olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cem

quote:

Orjinalden alıntı: ibo3458

ya seviyorum bu forumu evde hiçbişey yok lokanta gibi yemek pişiriyorum şu an sağolun arkadaşlar

Ne pişiriyon merak ettim. Sıcaklarda ve soguklarda nelerin var. Ordövr tabagı da hazırladın mı. İki dakkada aşçı kesildi valla. Afiyet olsun.

patatesin bir bölümünü kağıt gibi doğradım bir bölümünü de küp doğradım salçayla yağı tavaya koyup hafif kızarttıktan sonra küp patatesleri kızarttım ve sonra da kağıt gibi kestiğim patatesleri üzerlerine koydum hala bekliyorum

• patatesi önce soy sonra ağzına at(dilimleyebilirsin) sonra üstüne salçayla yağı karıştırıp ye veya iç

şaka şaka

bu arada mesaj sayımız aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsT -- 18 Haziran 2008; 22:14:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TechesT

patatesi önce soy sonra ağzına at(dilimleyebilirsin) sonra üstüne salçayla yağı karıştırıp ye veya iç

şaka şaka

bu arada mesaj sayımız aynı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.