Şimdi Ara

Evanescence Dağıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rock kafa utuluyor ama eva nın yaptıkları ınsanı efkarlandırıyor :D cok sade yumusak bir roc k yapıyolar ondan dolayı linking p. de filan cok daha iyi. keske turkıyeye tam gelselerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Camit

bilemiyorum, herkes rock/metal önerisi adında saçma salak konular açıyor, sanki dünyada başka müzik türü yok,

burdan kendi üzerime alındım.ben de rock/metal grup önerisi diye bir başlık açtım.bu konunun neresi salak oluyor bi anlam veremedim.dediğin gibi herkes bu müziği dinlemek zorunda değil ama diğerlerine saygılı olmak zorunda.yaşını bilmiyorum ama ben metallica ile büyüdüm.bizim dönemimizde sade kaset vardı.metallica,nirvana,pink floyd gibi gruplar'ın klipleri tv'de yayınlanmıyordu.sadece populer olmak için dinlemiyorduk biz o zamanlar.bir şey yazarken 2 kere düşün.

piyasayı takip etmek çok zor her gün yeni bir grup çıkıyor.insanların da öneri istemesi gayet normal.

bir ekleme; metal ya da rock müzik tür ve türevlerini dinleyenlerin ;pop,rap ya da benzeri müzik dinleyenleri aşağılamasını da anlamıyorum.isteyen istediği müziği dinler.dinlediği müzik türü o kişinin kültürünü göstermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeepers_creepers -- 10 Mayıs 2007; 13:15:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise

ŞOK ŞOK ŞOK..

amy lee imkansızı başaracak...

şok açıklama amy lee den geldi ve turnelerde hem bateri hem gitarı hemde solisliği tek başına yapacağını açıkladı

Yani türkiye'de izleyeceğiz ne olursa olsun amy'nin sadece kendi performansını izlemek bile yeter
  • Son albümleri zaten çok kötüydü . Grup olarakta pek başarılı değillerdi genel olarak . 3-4 şarkıyla öyle adından söz ettirecek grup olunmaz . Ayrıca milleti 'özenti gotik' yapmaları fikrine katılıyorum . İyi olmuşlar dağılmaları . Amy Lee'ye ayrı olarak gıcık oluyordum zaten . Hepsi birden beter olsunlar ...

• quote:

Orjinalden alıntı: cimicim35

• eymili
  • Fallen albümleri fena değildi ancak son albümleri berbat bence...
  • Amy nin sesine hasta olanlar..

Lacuna Coil - The Ghost Woman and The Hunter

adlı şarkıyı bir dinler misiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Mayıs 2007; 20:15:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz
    Fallen albümleri fena değildi ancak son albümleri berbat bence...

Grup dağılmadı yeni müzisyenlerle devam edecekler ama dağılmış gibi oldu.

@TµGy şunu dinle derim : ) ses ve güzelliğin birleştiği nokta Şarkı da süper.
    Epica Facade Of Realityhttp://www.youtube.com/watch?v=6yBCQYNVMTo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 11 Mayıs 2007; 20:28:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

gençliğin yarısını gothic özentisi yaptılar. Beter olsunlar

özenenler beter olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise

ŞOK ŞOK ŞOK..

amy lee imkansızı başaracak...

şok açıklama amy lee den geldi ve turnelerde hem bateri hem gitarı hemde solisliği tek başına yapacağını açıkladı

çok komiksin...
  • ben de eymili nin vokalini sevenlere fuck the facts öneriyorum.

• Kurban dağıldığında bu kadar üzülmemiştiniz beaa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.