Şimdi Ara

Evanescence Dağıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki sene grubun beyni gruptan ayrılmıştı, gitarist John LeCompt gruptan atıldığını açıklamış, bunun üzerine baterist Rocky Gray da gruptan ayrıldığını açıklamış...
    http://www.milliyet.com.tr/2007/05/08/son/sonyas09.asp
    http://www.evanescence.com/news.asp

• inanmıyorum :(

öff delik deşik oldu grup

ya kesin amy de bişi var kaprisli midir nedir ya

türkiyeye gelceklerdi daha ya
  • beter olsunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-Unot

beter olsunlar...

+1

kötü sözler + uyduruktan gelip geçici bi müzikle olmaz bu işler.. yemezler.. kaprisli olması görmemişliğindendir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

quote:

Orjinalden alıntı: G-Unot

beter olsunlar...

+1

kötü sözler + uyduruktan gelip geçici bi müzikle olmaz bu işler.. yemezler.. kaprisli olması görmemişliğindendir..

hee hee
  • TR ye geldikten sonra dagilsalarmis bari
  • gençliğin yarısını gothic özentisi yaptılar. Beter olsunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi olmuş numetalcilere gerçi benim ilk dinlediğim adamlardandırlar ama artık hafif geliyordu... haa birkaç ay sonra websitedeleri de kapanacakmış grup artık tamamen yok olacakmış
  • web sitesindeki açıklamaya bakarsanız amy lee hiç bişey bitmedi turlara her şeye rağmen devam edicez diyo.
  • Ben Moodynin ayrılmasıyla dağılmıştı zaten ep'yi bilen ve ordaki şarkıları dinleyen varsa ortadaki farkı görecektir. Gotik başlamışlardı ve çok da güzel gidiyorlardı ama pff. gerçi amy boşta kalmaz tek başına devam ettirmeye çalışır grubu geniş bi hayran kitlesi var dünyada. Tek başınada olsa gayet güzel bir albüm çıkardı ortaya. Bir de arkadaşlar "so close" şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirguven

iyi olmuş numetalcilere gerçi benim ilk dinlediğim adamlardandırlar ama artık hafif geliyordu... haa birkaç ay sonra websitedeleri de kapanacakmış grup artık tamamen yok olacakmış
    hatırlıyorum seni, linkin park'ı falan çok sevdiğini yazmıştın

neyse bu "hafif geliyor"u anlamadım, sen hayatında hiç funk ve ya jazz dinledin mi?
    illa distortionlanmış mı olması sert olması için?

veyahut sen sert diye slayer mı dinliyorsun?

bilemiyorum, herkes rock/metal önerisi adında saçma salak konular açıyor, sanki dünyada başka müzik türü yok,
    illa metal dinlenecek(ben de dinliyorum, nefret ettiğim için yazmadım), ne kadar distortionlı olursa o kadar "sert" olacak, mor converse giyilecek

siz böyle düşünmeye devam edin, zeki "sert" adamlar sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camit -- 8 Mayıs 2007; 22:13:57 >

• ŞOK ŞOK ŞOK..

amy lee imkansızı başaracak...

şok açıklama amy lee den geldi ve turnelerde hem bateri hem gitarı hemde solisliği tek başına yapacağını açıkladı

• Yiyim Eva yı ya. Lacuna Coil e sardığımdan beri yalan olmuş valla Eva o kadar diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: trigger440
    gençliğin yarısını gothic özentisi yaptılar. Beter olsunlar

+1¹°°°°°°° ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Yiyim Eva yı ya. Lacuna Coil e sardığımdan beri yalan olmuş valla Eva o kadar diyorum

lacuna eva kadr iyi diil bence.
  • Eva nın son albümünden güzel ama.
  • Evanescence gibi bir dandirik soytarık grubu Lacuna coil ile kıyaslamanız sacma degilmi sizcede:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: trigger440

gençliğin yarısını gothic özentisi yaptılar. Beter olsunlar

mor dar pantolona ve ederi 10ytl etmeyen cacık converseli tiplere de Beter olsunlar.
  • Her şeye rağmen ben moody gruptayken fena müzik yapmıyorlardı bence.
    O gruptan ayrıldı, tükendiler zaten.
    O hatun güzel sesli evet, ama tek başına cacık yapamaz :)
    Fallen iyi bir albümdü mesela.

Ama ne kadar iyiydi derseniz tartışılır.

Aslında 3 şarkıyla şöhret olan gruplar rock müziğin açmaza girmesiyle ilgili, eski baba gruplar yok artık, büyük grup devri Nirvana ile bitti kanımca, artık imaj, imaj, imaj! Müzik geri planda...
  • Evanescence hic bir zaman tukenmez amy kendısı yeter bea.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.