Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.394
Cevap
119
Favori
240.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar üründe wi-fi on/off butonu varmı web arayüzünden yapmak haricinde

kullanmadığım zamanlar tus ile kapatıyorum su anki modem de bu benim için çok önemli

• DJ ICEMAN D kullanıcısına yanıt
    MErhaba DJ ICEMAN,

Tüm ürünlerimizde Wi-Fi açma kapama tuşunun yanı sıra oluşturacağınız takvim sayesinde belirlediğiniz gün ve saatlerde otomatik olarak kablosuz ağınızın kapanıp açılmasını sağlayabilirsiniz.

• KEENETIC kullanıcısına yanıt

Hocam inatla isp veya ev içi tesisat diyorsunuz aylardır süs niyetine duruyor modem snr düşürüncede hız düşüyor ttnetin verdiği dandik w9970 te bile kopma sorunu ve hız düşme sorunu oluşmuyor ama ne hikmetse sizin modemi takınca isp veya iç hat sorunu oluşuyor.Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI 

• keenetic city router yanına extra modelini aldım mesh sistem kurdum evde sistem mükemmel oldu

Hareket halindeyken bile speedtest hızında bile düşüş olmadı

tavsiye ederim.

• Herkese Merhaba,
    Bende Keenetic Omni DSL var. Modeme HDD taktım. Telefondan 192.168.1.1 üzerinden oyurum açıp HDD'ye erişip telefondaki video ve resimlerimi yedekliyorum. Fakat farkettim ki veriler eksik yükleniyor. 5 MB foto diyelim 140 KB olarak atılmış görünüyor. PC yok evde. Modem üzerinden yedejledim HDD'deki her video ve resmin boyutunu telefonumdakiyle tek tek karşılaştırıp, eksik olanları yeniden yüklemek günler sürer.

1. Bazı veriler neden eksik yükleniyor?
    2. Wifi üzerinden modeme bağlı HDD'ye veri yedeklemek mümkün değil mi? Bunun kolay ve GÜVENİLİR bir yolu var mı?
    3.İnternet üzerinden UPLOAD hızımız düşük olduğundan illaki ev içinde wifi üzerinden bir yedekleme çözümü şart.

4. Makale linki atarsanız baya bir açıklamalı, adımlı, anlatımlı olsunki portlar ftpler gibi konularda bilgisizim.

Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alanyaya taşınıyorum, dolayısıyla yeni internet bağlatıyorum.Türknet bağlatıyorum. Modeme ihtiyacım var, hangisini almalıyım?

• Omni DSL işini görür. Pcye kablolu bağlanıyorum. Telefon, tabletlerde problem yaşamıyoruz. TurkNet'liyim. 35 Mbps hızı alıyorum. 2.4 GHZ var. 5GHZ yokluğunu yaşamadım. Kullanımıma etki etmezdi herhalde. Ama eğer yeni bir modem alacak olsam 5GHZ destekli modem alırım, o da meraktan. Kurcalamak için yani.

• excellenthuman E kullanıcısına yanıt

Hocam ben yaklaşık 75mbs hız alacağım.Vdsl olacak. Almışken iyi olsun ayrıntılı olsun istiyorum.Çekimide iyi olsa keşke. Benim tek sıkıntım

bunları şimdi alırım modem işlevi görmez sadece routerdir diye korkuyorum

• mytx M kullanıcısına yanıt
    Merhaba mytx,

Bizlere iletişim kanallarımız üzerinden ulaşıp konuyu ilettiniz mi? İlettiyseniz yaşamış olduğunuz urumun hangi konuda olduğunu ve sondurumunu incelemek isteriz. Lütfen destek@keenetic.com.tr mail adresimize iletişim bilgileriniz ile birlikte açmış olduğunuz kayıt numarasını paylaşın hızlıca kontrol edelim.
  • dexter342 kullanıcısına yanıt
    Merhaba dexter342,

Keenetic ailesine hoş geldiniz. Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sağlıklı güzel günlerde kullanmanızı dileriz.
  • excellenthuman E kullanıcısına yanıt
    Merhaba excellenthuman,

Aşağıdaki makalemizi incelemenizi tavsiye ederiz

• Arthur7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Arthur7,

Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber (EtherWAN) destekli OmniDSL ve ExtraDSL model DSL modemlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Sağlıklı günler dileriz.
    keenetic.com.tr
    Keenetic Extra DSL
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl

keenetic.com.tr
    Keenetic Omni DSL
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-omni-dsl

keenetic.com.tr
    Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl

• KEENETIC kullanıcısına yanıt

Teşekkürler Extra DSL aldım umarım memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: KEENETIC

Merhaba Arthur7,

Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ADSL2+ / VDSL2 ve Fiber (EtherWAN) destekli OmniDSL ve ExtraDSL model DSL modemlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Sağlıklı günler dileriz.
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-omni-dsl
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl

Serverlarinizda sorun mu var, keenetic uygulaması üzerinden modeme baglanmak istediğimde (ilk kurulum ile) kullanıcı adı şifre girme ekranında kullanıcı giriş yapılırken hata oluştu diyordu sonrasında o ekran bile gelmeden 503 service unavailable hatası vermeye başladı

Keenetic uygulaması üzerinde önceden CID kodu ile giriş varken 17 versiyon üzerinden artık cid kodu ile giriş ölümü yok

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avmehmet -- 7 Aralık 2020; 23:37:21 >

• Arthur7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Arthur7,

Keenetic ailesine hoş geldiniz. Sağlıklı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • avmehmet kullanıcısına yanıt
    Merhaba avmehmet,

Sunucularımıza erişimde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Yaşadığınız durum devam ediyor mu? Yaşamış olduğunuz durumun devam etmesi halinde arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • omni dsl modeme sayın keenetic firma yetkilisi acaba küçücük bir cihazı açma kapama tuşu koysaydınız çok mu bütçenizi sarsardı?

• @KEENETIC merhaba,

Keenetic Extra DSL modem de CRC, paket kaybı gibi değerleri nasıl görebiliyoruz ?

• Merhaba,ben turkcell superonline kullanıyorum.Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR model modem var elimde.Superonline Kullanıcı adı ve şifremi öğrendim.Kurulumu da gerçekleştirdim ancak internet hızında yavaşlama oldu.Nedenini bilmiyorum.Kurulum yaparken mi bir yanlışlık yaptım acaba ?

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: meecydarko

Merhaba,ben turkcell superonline kullanıyorum.Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR model modem var elimde.Superonline Kullanıcı adı ve şifremi öğrendim.Kurulumu da gerçekleştirdim ancak internet hızında yavaşlama oldu.Nedenini bilmiyorum.Kurulum yaparken mi bir yanlışlık yaptım acaba ?

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.İyi akşamlar.

Aynı durumu bende huawei hg658v2'den geçtikten sonra yaşadım. Bende de extra dsl var. İkiside 8snr'de çalışırken biri 80mbps'e kadar hız alırken bu büyük umutla aldığım keenetic'ten ancak 67-68mbps hız zor alıyorum. Bende modemin özelliği olan snr'e ayarlamayı kullandım ve varsayılan snr'i 8'den 4'e düşürdüm. Bunun sonucu olarakta huawei'de aldığım hıza çıktım. Modem kopma yaşamim diye fazla düşük alıyor sanki hızı. Halbuki hg658v2'de hiç kopma yaşamıyorum ve hem snr yüksek hem hız yüksek.

Yapman gereken modem vdsl-adsl bağlantısı kısmından ek hat ayarları kısmından varsayılan snr'i 8'den 5-6'lara indirebilirsin. Ben hali hazırda 4'te kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.