3.7.2 Güncellemesi ile 10. Ip havuzundan 100. IP havuzuna düşmeye başladım, bu da yurtdışı kaynaklı oyunlarda +10 ping gibi bir değer yapmaya başladı, 3.7.1 sürümüne nasıl geri dönebilirim? @KEENETIC Firmware yedeğim yoktu. |
Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (124. sayfa)
-
-
İp havuzunun modem ve yazılımı ile ne alakası var ?
İnternet servis sağlayıcınız sizi cgnat kapsamına almış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biliyorum çok bir alakası yok fakat 3.7.1 sürümüne geçtiğim günden beri her cihaz kapatıp açtığımda 10. IP'lere düşmeye başladım, bunun öncesinde 100.'IP'lere düşüyordum ve şu an yazılım güncelleme sonrası yeniden 100. IP'lere düşmeye başladım :) Mantıklı değil fakat elimdeki veriye dayanarak tekrar o sürümde denemek istiyorum :)
-
istediğini dene de bu bi veri değil yani. 100'lü ip'ler de 10'lu ip'ler de cgnat havuzunda olduğunun işareti. iss ne verirse onunla giriyorsun sonuçta internete.
-
evimde 75 mbit vdsl var, fiber de gelebilir ilerde keenetic Extra DSL modemi tavsiye eder misiniz ? turknet ipv6 veriyor, bu modemde avandajı var mı? kullanılıyor mu ipv6
ev 130 m2 3+1.. bu fiyat bandında başka ne alınır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 30 Ocak 2022; 20:30:8 > -
Selâmlar. Ev için bir KEENETIC almak istiyorum da hepsiburada üstünden.
Ağ özelliklerim:
İnternet Bilgileriniz
Paket Tipi
Akıllı Paket
Paket Adı
İnternette Fırsat Kampanyası 2
Taahhüt Bilgisi
08/08/2023
Aylık Kullanım Miktarı
200 GB
Paket Hızı
35 Mbps'ye kadar
Paketinizde Sunulan Ücretsiz Ürün ve Servisler
35 Mbps'ye kadar Hipernet (200
Aylık 2 GB WiFi Ücretsiz
Türk Telekom Güvenlik McAfee VirusScan
Kampanya Katılım Ücreti
Hangi modeliniz uygundur? 120 m2 kadar evimizde hemen hemen tüm odalardan internet çeksin istiyorum. Modem merkez odada olacak.
-
200mbit superonline fiber destekleyen ürün var mı? huaweinin wifi çekmiyor pek, tadı yok. keenetic değiştirmeye değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 31 Ocak 2022; 9:52:7 > -
Merhaba kaya_928,
ISP tarafından atanan WAN ip adresi modem yada router cihazları ve Keenetic OS ile belirlenmez, IP bloğu değişikliği için hizmet aldığınız ISP firmanız ile iletişime geçerek değiştirilmesini talep etmenizi öneririz. -
Merhaba BurakLEE,
Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Tüm Keenetic modellerinde IPv6 desteği bulunmakta olup ISP firmanızın desteklemesi durumunda kullanabilirsiniz. Extra DSL incelemenizi tavsiye ederiz.
Kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik gösterdiklerinden dolayı kablosuz sinyal mesafesi ile ilgili net bir bilgi paylaşmamız doğru olmayacaktır, kablosuz sinyallerin yetersiz kaldığı yer yada yerlerde model farketmeksizin tüm Keenetic marka ürünler ile Wİ-Fİ Mesh yapabilir kablosuz ağınızı Mesh teknolojisi ile genişletebilirsiniz. -
Merhaba MİY1988,
Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
İnternet alt yapınız DSL (RJ11 kablo) teknolojisine sahipse ADSL2+/VDSL2/Fiber (EtherWAN) destekli Omni DSL - Extra DSL - Hero DSL yada Peak DSL model modemlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.
Not: Kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik gösterdiklerinden dolayı kablosuz sinyal mesafesi ile ilgili net bir bilgi paylaşmamız doğru olmayacaktır, kablosuz sinyallerin yetersiz kaldığı yer yada yerlerde model farketmeksizin tüm Keenetic marka ürünler ile Wİ-Fİ Mesh yapabilir kablosuz ağınızı Mesh teknolojisi ile genişletebilirsiniz. -
Merhaba elinwelin,
Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
İnternet alt yapınıza ait kullanıcı / şifreyi biliyorsanız Speedster -VİVA -GİGA ve ULTRA model cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.
Not: kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişiklik gösterdiklerinden dolayı kablosuz sinyal mesafesi ile ilgili net bir bilgi paylaşmamız doğru olmayacaktır, kablosuz sinyallerin yetersiz kaldığı yer yada yerlerde model farketmeksizin tüm Keenetic marka ürünler ile Wİ-Fİ Mesh yapabilir kablosuz ağınızı Mesh teknolojisi ile genişletebilirsiniz. -
Bunları ben de biliyorum, peki bir önceki sürüme nasıl dönebilirim?
-
Merhaba kaya_928,
Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan talep etmeniz durmunda yada destek@keenetic.com.tr adresimize cihazınızın tam modeli ile iletmeniz durumunda tarafınıza bir önceki FW sürümünü gönderebiliriz. -
Ben bi ara müşteri hizmetlerinizi arayayım da şu mesh işini konuşalım, burdaki teknoloji prize taktığımız wifi repeaterlar gibi olacaksa, ondan var evde hızı düşürüyor, bi işe yaradıklarını düşünmüyorum, farklı bi teknolojiyse arayayım. Teşekkürler.
-
Merhaba elinwelin,
Mesh sistemi geleneksel tekrarlayıcı modunda çalışan cihazlardan daha hızlı ve çok daha iyi kablosuz performans sağlayan yeni nesil teknolojidir. Mesh ile ilgili aşağıdaki makalelerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.
https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360007279039-Mesh-Wi-Fi-Sistemi
https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360016127780-Keenetic-Mesh-Wi-Fi-Sistemi-s%C4%B1k-sorulan-sorular
https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360002155079-%C3%96zel-Whole-Home-Wi-Fi-Sistemi-MESH
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 1 Şubat 2022; 11:33:23 >
-
Merhaba
modemi güncelleyemiyorum yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
-
Anlık sunucu ile iletişim problemi oluşmuş olabilir.
Sorun aynı şekilde devam ediyor mu? Herhangi bir DNS filtreleme ya da ISS tarafınızdan erişim engelleme yapılmış olabilir mi?
-
Merhaba
Şu andan denemedim ama daha önce belirli aralıklarla denedim olmadı.
Dns ayarı 1.0.0.1 1.1.1.1 kullanıyorum
Şimdi işteyim android üzerinden tekrar denerim.
ISS TURKTELEKOM.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tekrar denedim olumsuz.
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirme başlamış gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X