Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.224
Cevap
109
Favori
227.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunun düzelmesi sevindirici. Güle güle kullanın. Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI  @<< PriSonerS >> @KEENETIC

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 👍 Sorunun düzelmesine sevindim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Hattıma 51 mbit Vdsl tanımlı olmasına rağmen 24mbit ' in üzerini hız testlerinde alamıyorum ve hız testim sürekli dalgalı. 4-5mbitten çıkıp 20 mbitleri görüp düşüyor.

NetGalaksi 24mbit x2 = 50 mbit tarifesini kullanıyorum.

Cihaz : OMNIDSL KN-2011

Cihazdan aldığım hat istatistik raporu :

@KEENETIC

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI
    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemon39 -- 18 Ocak 2022; 11:13:10 >

• pokemon39 P kullanıcısına yanıt

Testler kablolu mu yapılmaktadır?

eğer wifi ise 2.4ghz değil 5 ghz den denemeniz lazım benim 100 Mbit/s bağlantıda 2.4ghz de 30 geçmiyordu 5 ghz de tam hızı görüyordum

Merhaba pokemon39,

Cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuzun durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

mac clone tam olarak nedir bilmiyorum ama. elımde 2 adet asus anakart var.ç ıkısınınde mac adresı aynı.

asus ıle ıletısım kurdum. routherda mac clone ayarını yapmalısın dedi. nasıl yapacağım bu ayarı. yardım rıca edıyorum.

macler aynı oldugu ıcın ıkısı aynı anda ınternete cıkamıyor.

• ademsadik A kullanıcısına yanıt

Anakart'ın dahili ethernet'inin mac'lerinin aynı olması pek olağan değildir. Bios ayarlarından ethernetlerin mac adresleri görülebilir, bazılarında da bu mac adresi değiştirilebilir.

Lakin sizin internete girememe durumu buradan olduğunu ne kadar eminsiniz? Mac'leri kendiniz değiştirmeyi bilmiyorsanız bir kere denk geldim mac adresinin 00:00:00:00 gibi olmasından kaynaklı bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz.

Ayrıca Asus'un söylediği ile sizin ağınızdaki 2 pc nin mac leri ile alakası olan bir durum yok. Orada ezber bir bilgi verilmiş gibi duruyor. (ISS'lerin verdiği cihazlardan başka kendi modeom/router cihazlarınızı kullandığınızda bazen iss'nin cihazının mac adresini tanıtmanız gerekir. Bundan bahsetmiş gibi.)

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

evet oradan bahsetti. siz söyledikten sonra tekrar okudum yolladıkları mesajı. aynen dediğiniz gibi.

---

maalesef anakartların ıkısınınde mac adresı aynı. eskı model ddr2 kartlar. biri bana ait, yıllar once almıştım. diğerinide 2.el olarak aldım. ama tamirsiz bir kart.

bir forumda arkadaşın biri 1.7 milyonda bir de olsa olabiliyor böyle şeyler, size denk geldi, demişti.

• ademsadik A kullanıcısına yanıt
    Ethernet sürücüsü ayarlarında Mac adresi defistirme olabilir.

• 13 ve 14 Ocak tarihlerinde attığım destek e postalarına halen cevap verilmedi. Normal mi bu kadar gecikme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipv6 destegi bulunuyor mu modemlerde

• xaxa789 X kullanıcısına yanıt

IPv6 desteği bulunmaktadır. Sağlayıcınız ipv6 desteği sunduğu sürece kullanabilirsiniz.

• Merhaba, keenetice bağlı cihazlara internet erişimi süresi belirlenebilir mi? Örneğin, laptopa günlük 2 saat tanımak, bu süre dolunca internet kesilir... bu mümkün mü? Yoksa sadece zaman dilimi ayarı mı mevcut?

• sarmoodi S kullanıcısına yanıt

Captive Portal bileşeni ile oluşturduğunuz HotSpot hizmeti ile olabilir.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Yazdıklarınızı araştıracağım nasıl yapılır diye, umarım başarırım, bir yerde takılırsam burada sorarım :)

• Merhaba. Yeni yazılım ne zaman gelir, tahmini bir süre var mı?

3.7.2’de de 3.8.2’de de durum aynı

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    Siz keenetic ile iletişime geçmediniz mi ? Sizin gibi upload sorunu yaşayan @miskindvd nin sorununu özel Firmware ile çözmüşlerdi. İlerki zamanda normal sürümlere de entegre edilir

• Merhaba hocam, iletişime geçmedim, yeni yazılım gelecekse bekleyeyim diyordum.

• Onur__ kullanıcısına yanıt
    Siz yine de iletişime geçin. Yeni yazılımın ne zaman geleceği belli olmaz.

Yazılım gelene kadar siz özel Firmware ile kullanırsınız sorunsuz şekilde. Sonra size derler zaten biz bu yazılıma dahil ettik, bir deneyin diye.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.