Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4.224
Cevap
109
Favori
227.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet öyle görünüyor ancak sadece %1 de kalıyor devam etmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SupernicK S kullanıcısına yanıt
    Cihaz arayüzünde tanılama < sistem kayıtları altındaki kayıtlar nedir bu sırada?

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Core::FileSystem::Repository: failed to read a source: connection reset by peer (0). Hatası bulunmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupernicK -- 2 Şubat 2022; 11:26:26 >
    Telefondan modem firmware güncellemesi yapılabiliyor mu hocam?

• Evet Keenetic uygulamasindan yapılabiliyor.

• KeenDNS ile ulaşacağınız arayüzden yada direk Mobil Uygulama içerisinden güncelleme komutu verebilirsiniz.

Size özelden 3.8.A.4 Hero DSL FW'si attım. Manuel yüklemeyi dener misiniz?

Merhaba SupernicK,

Bazı zamanlarda sunucu yoğunluğuna yada internet bağlantınız ile ilgili güncelleme sunucularına anlık erişim sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Farklı bir zamanda online olarak sürümü indirebilir yada destek@keenetic.com.tr adresine talep etitiğiniz sürüm ve ürün modelini göndererek kayıt oluşturabilirsiniz.
  • Selamlar,

Daha once USB Tethering -> 2x KN-1710 ile kullanıyordum.
    Yerleşik hayata geçtim :) 200Mbps Superonline kullanmaya başladım, KN-1710 ne yazık ki 100mps ethernet portlara sahipmiş.

Mesh yapıya bir de KN-3010'da ekledim. Gigabit Portu olması nedeniyle, Bunda da USB portu yok. :)

Fiber hatta problem olduğunda Master Olarak tüm konfigurasyonu tekrar yapmam gerekiyor.

Mesh yapıdaki Repeater Router'ların usb portundan tethering yapılabilir mi ? Bunda Primary Slave gibi bir yaklasım olabilir mi ?

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 3 Şubat 2022; 10:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SOL pppoe şifrenizi elde ederek, o cihazı aradan çıkarabilirsiniz.

SpeedSter ile Extra'ları ayrı iki NAT tipinde yaparak birbirilerine yedek bağlantı şeklinde kurulum yapabilirsiniz. Bir tane Extra'yı da SpeedSter yada Extra ana kontrolcü modundaki ağınızdan birine ekleyebilirsiniz.

Bir diğer yol ise telefon üzerinden hotspot/kablosuz tethering yapma durumu var ise SpeedSter için yedek bağlantı da WISP olarak kurulum yapar. SpeedSter + 2 Extra mesh yapabilirsiniz. Bağlantı ilkeleri ile de tek noktadan kontrol ile istediğiniz cihazı istediğiniz bağlantıdan çıakrabilir. Bağlantı kesildiğinde aktif bağlantıya geçmelerini saniyeler içinde sağlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Şubat 2022; 12:29:32 >

Alıntı

metni:
    Bir diğer yol ise telefon üzerinden hotspot/kablosuz tethering yapma durumu var ise SpeedSter için yedek bağlantı da WISP olarak kurulum yapar. SpeedSter + 2 Extra mesh yapabilirsiniz. Bağlantı ilkeleri ile de tek noktadan kontrol ile istediğiniz cihazı istediğiniz bağlantıdan çıakrabilir. Bağlantı kesildiğinde aktif bağlantıya geçmelerini saniyeler içinde sağlayabilirsiniz.

Bunu denedim, Kabblosuz Mobile Hotspot ile çalışmak istemiyorum, USB Tethering tercih.

Alıntı

metni:
    SOL pppoe şifrenizi elde ederek, o cihazı aradan çıkarabilirsiniz.

Evet.

Alıntı

metni:
    SpeedSter ile Extra'ları ayrı iki NAT tipinde yaparak birbirilerine yedek bağlantı şeklinde kurulum yapabilirsiniz. Bir tane Extra'yı da SpeedSter yada Extra ana kontrolcü modundaki ağınızdan birine ekleyebilirsiniz.

Ayrı İki Nat olduğunda yedek bağlantı sürekli aktif olmaz mı ? Aktif/Pasif bağlantıya ihtiyacım var. Bunu biraz açıklar mısınız ?

• Tüm bağlantılar siz manuel müdahale etmediğiniz sürece açık olur. Bağlantı ilkeleri ile yönetimini sağlarsınız.

İiki telefonum usb-tethering yapılan yedek ağdan kullansın, diğer cihazlarım ana 200mbps'den gibi.

Sizin isteğinize göre bir tane Extra'yı router modunda USB-Tethering özelliği ile kurar, SpeedSter diğer routera kablolu yada kablosuz yedek bağlantı şeklinde ayarlama yaparım. Diğer boşta kalan Extra ile de SpeedSter ile mesh ağını kurarım. SpeedSter üzerinden tüm yönetimleri gerçekleştiririm.

Bana kalırsa USB tethering zorlamam, kablosuz iletişim ile SpeedSter üzerinde mobile WISP bağlantısını yapar. SpeedSter+2 Extra ile meshimi geniş tutarım.

Bir tane Runner 4G imi mobil testler için tuttuğum gibi aynı zamanda ikinci bir NAT olarak ana ağımdan beslenerek internet erişimi var. Bunun gibi olacak diyebiliriz yani sizin isteğiniz.

Sizin istediğiniz yapı ve önerilen şekilde kurulumda SpeedSter kablolu kısmında 2 tane ayrı sağlayıcı olacak. İstediğiniz zaman arayüz yada mobil uygulamadan pasif edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 3 Şubat 2022; 13:15:8 >

Yardım için teşekkür ederim.

Speedster'in USB port versiyonu var ise onu almak en iyisi, manuel bağlantı için müdahale pek istediğim bir konu değil.

• Telefon tether kapattığınızda zaten kapanır.

Master/Slave olarak ilkelerle de yapabiliyorsunuz.

• Kablonet 100/20 tarifesini kullanıyorum ve boşta 35-50 arası olan MS yükteyken bir anda 250-300 gibi değerlere çıkıyor ve internet kullanımı gerektiren 2. bir işlem yapıldığı anda MS değerleri tavan yapıyor.

Kablosuz bağlantı ihtiyacım yok, eğer var ise bu sorunu çözebilecek ve sadece kablolu bağlantı için kullanabileceğim Keenetic Router modeli hangisi olabilir?

• Nau kullanıcısına yanıt
    Servis sağlayıcıların son zamanlarda yaptığı hız tabilama ve qos profillerinden kaynaklı sıkıntı. Upload ve download değerlerinizi limitlemek çözüm olacaktır. Bunu Keenetic kontrolünde yapabilirsiniz.

Tüm Keenetic modelleri kablosuz bağlantı için tasarlanmıştır. Wi-Fi kapatabilirsiniz.

• Merhabalar codeThoreau,

SOL kullanıcı adınız ve şifrenizi biliyorsanız sisteminizde USB destekli Gigabit portlu Viva - Giga yada Ultra model router cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 3 Şubat 2022; 16:34:24 >
  • Nau kullanıcısına yanıt
    Merhaba Nau,

Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kablonet modeminizde köprü (bridge) mode özelliği bulunuyorsa interneti Keenetic router cihazında sonlandırarak tüm cihazlarınızın Keenetic üzerinden internete çıkmasını sağlayabilir, Qos, iki yönde band genişliği ve istediğiniz cihazlara servis sınıfı atayabilirsiniz.

Tüm Keenetic modelleri kablosuz özelliğe sahiptir kablosuz kullanmak istemiyorsanız kablosuzu devre dışı bırakabilirsiniz. Speedster - Viva - Giga yada Ultra model router cihazlarımızı incelemenizi tavsiye ederiz.

Telefon dediğime bakma 4G modem gibi düşünelim onu biz ;)

• Şu anda VDSL kullanıyorum ama Fiber'e geçme imkanım olabilir. Hem VDSL hem Fiber destekleyen en uygun fiyatlı ev kullanımı için hangi ürünü almalıyım?

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.