Şimdi Ara

Ev telefonu bağlı olmadan internet altyapısının gözükmemesi mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıldır devam eden Superonline aboneliğimi ve sabit hattımı taahhüdün dolması sebebiyle iptal ettim. Türk Telekom dan alacaktım bu sefer internet hizmetini, sabit hatsız yani Yalın ADSL olarak. Fakat TT genel müdürlüğüne gittiğimde evin önünde türk Telekom kapağı olmasına rağmen altyapı yok dediler. Baya bi araştırdım Superonline ı aradım onlara da sordum onlar da altyapı yok belki o bölgede sabit hat olmadan internet kullanımı mümkün değildir dediler. Kullanmadığım ev telefonu için tekrar para ödemek istemiyorum. Bunun doğru olma ihtimali var mı ? Zira sitede herkesin interneti var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence boş port yok. Çünkü daha önce hizmet almışsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Bence boş port yok. Çünkü daha önce hizmet almışsınız.

Onu da sordum neden altyapı yok boş port mu yok diye hayır dediler sebebini de söyleyemiyorlar ne saçma iş gidip türk Telekom kapağını açıp bütün kabloları kesicem en sonunda delirdim 2 gündür

• Eski bulunduğum yere internet taşımaya çalıştığımızda müdürlükte sizin ki gibi altyapı yok cevabını almıştık şansa orada fiberi çeken taşeron yetkili oradaydı da " x ay önce bitirdik orayı şöyle dene " dedi de halloldu işimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 29 Mart 2018; 20:44:7 >

Orijinalden alıntı: DSLAM

Olayın ev telefonu ile alakası yok.

Nedir peki hocam

Orijinalden alıntı: DSLAM

Türk telekom kadar beceriksiz bi firma düşünme sorun çözme yok en iyi bildikleri şey fatura göndermek zam yapmak.

https://twitter.com/PaulDoany bu turk telekomun ceosu buna yazın iletişim bilgilerinide yazın daha bilgili birileri arıyor.

Türkçe mi İngilizce mi yazayım hocam?

DM mi atmam gerekiyor bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Men Milk -- 29 Mart 2018; 21:55:55 >

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadın Mühendisi

Türk Telekom CEO'suna durumu belirtip iletişim bilgilerimi yolladım. Konuyu takip edeceğini gerekli ekibi yönlendireceğini söyledi. Bakalım işe yarayacak mı

Hocam çözüme kavuşunuz mu merak ettim?

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • Aynı sıkındı bendede var superonline bitti ttneti aradım altyapı var dedi. Superonlineyi iptal edip ttnete başvuru yaptım altyapı yok dediler. Hiçbi internet sağlayıcısı bağlayamıyo şuan altyapı yok diyolar. 15 gündür uğraşıyorum. Paul amcaya yazdım aradılar pazartesi dönüş yapacaklarmış bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redtoblack -- 1 Nisan 2018; 23:53:0 >

Orijinalden alıntı: redtoblack

Aynı sıkındı bendede var superonline bitti ttneti aradım altyapı var dedi. Superonlineyi iptal edip ttnete başvuru yaptım altyapı yok dediler. Hiçbi internet sağlayıcısı bağlayamıyo şuan altyapı yok diyolar. 15 gündür uğraşıyorum. Paul amcaya yazdım aradılar pazartesi dönüş yapacaklarmış bakalım.

Kapatmadan tt.de transfer işlemi başlatın, tt kendisi bütün işlemleri kendisi yapıyor. Böylelikle alt yapı yok diyemezler, alt yapı tt.ye kadar her yerde var, yoksa diğer iss ler de bağlantı yapamazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Cep telefonu oparatorunuzu değiştirirken eski numaranızı kapatıp yeni numara mı alıyorsunuz.

Bu da öyle. İnternet hizmetine devam edecekseniz direk transfer edin. Taşıtın hattınızı.

Yeni bi internet arayışına çıktığımda 2-3 tane internet sağlayıcısıyla konuşmuştum bunlardan birinde mh lerindeki arkadaş önceki internetinizi kapatmadan geçiş yapamıyoruz komple iptal edip bizi aramanız gerekiyor gibisinden bişey demişti. Bende demek ki artık transfer yapılmıyor bu şekilde dedim.Normalde benimde aklımda ilk transfer yaptırmak vardı. Bilgisiz bir mhleri çalışanının kurbanı oldum sanırım.

• Güncel : En yakındaki TT bayisine gidip internet başvurusunda bulundum. VDSL altyapım olduğu gözüktü, 35 mbps 100 gb AKN bağlattım. Defalarca müşteri hizmetlerinin yıllarca ADSL kullandığım adresimde altyapı olmaması gibi komik bir açıklamada bulunması üzerine bir daha en ufak bir sorun yaşarsam bile kendileriyle irtibata geçmeyeceğim. Belli ki sistemde bu telefon numarasından arayan kişiye hizmet sağlamayın diye bir not düşüldü. Arap inadı, şaşırmadım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.