Şimdi Ara

[Ev Tamamen Kapatıldı!][Ölü var][Eve Girdim - Video Geldi - Olaylar Oldu] İlginç ev! [Garip olaylar oluyor] [Gece gorusu kamera lazım çekim yapacağız] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
901
Cevap
130
Favori
28.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle konulara pek inanmam ama içim ürperdi lan okurken

Takip
  • kıvrılalım şuraya
  • Önlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Merak ettim , eğer gerçekse fazla üstelemeyin derim ben

Hocam bi size gostersek yeter daha'da uğraşmayız. Akşam ev'den ss'ler bura'da olacak gece gorusu kameramız yok olsa daha net olacak ancak arkadaşın nokia lumia 620'yle olduğu kadarını yükleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Takip.
  • BEkle
  • Tapik
  • takipteyim bu gece daha doğrusu sabah uyumaya çalışırken bana da oldu bişeyler
  • takip
  • Oh ilk sayfadan takip. Umarım kamerayı da bulursun kardeş.
  • Beyninizin size bir oyun olduğunu düşünüyorum, videoyu çekince bir kere de siz izleyin. Belki o atmosferde olmanın yaşattığı bir şeydir.
    Edit: Konu tutuyor gibi, reklam alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeğişikAdam -- 6 Şubat 2014; 17:39:38 >
  • takip
  • takip
    merakla bekliyorum. çok heyecanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Herkese merhabalar;

Öncelikle bu garip evden bahsetmek istiyorum. 1999 ve sonrasin'da bir kaç yıl yaşadığımız ev'deki garip olaylar'dan bahsetmek istiyorum. Ben okul'dayken anneme benim sesimle anne denilmesi,simsiyah bir varlık gormem vs. bir çok örnek var. Bina çok eski herhangi bir kapısı yok merdiven'den çıktığın an mutfak ve odaların kapilari cıkıyor karsina her katta. Şimdi ise bina tamamen boşaltıldı. Tanıdıklarımız oldugu icinde anahtar bizde 3 gundur gidip kola çekirdek yapıyorduk. Dün akşam flashi acmiş aşağı inerken çatıdan 2.katin mutfak kapısın'da siyah bir kafa bize bakıyordu.Tamamen sol tarafa yatık ve sadece kafa şeklinde bir şey ışığı direk merdivene çevirdim bendey'di telefon çabucak çıktık. Şimdi gece görüşü olan bir kamera arıyoruz. Bulursak çekim yapacazağız bina'da garip bir şeyler olduğu kesin. Akşam ss atacağım.

Gece görüşle görünecek mi? Fazla amerikan filmi izleyip üstünede dabbe serisi iel musallatı mı izledin.

• Kalsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb , cmb olmasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Herkese merhabalar;

Öncelikle bu garip evden bahsetmek istiyorum. 1999 ve sonrasin'da bir kaç yıl yaşadığımız ev'deki garip olaylar'dan bahsetmek istiyorum. Ben okul'dayken anneme benim sesimle anne denilmesi,simsiyah bir varlık gormem vs. bir çok örnek var. Bina çok eski herhangi bir kapısı yok merdiven'den çıktığın an mutfak ve odaların kapilari cıkıyor karsina her katta. Şimdi ise bina tamamen boşaltıldı. Tanıdıklarımız oldugu icinde anahtar bizde 3 gundur gidip kola çekirdek yapıyorduk. Dün akşam flashi acmiş aşağı inerken çatıdan 2.katin mutfak kapısın'da siyah bir kafa bize bakıyordu.Tamamen sol tarafa yatık ve sadece kafa şeklinde bir şey ışığı direk merdivene çevirdim bendey'di telefon çabucak çıktık. Şimdi gece görüşü olan bir kamera arıyoruz. Bulursak çekim yapacazağız bina'da garip bir şeyler olduğu kesin. Akşam ss atacağım.

Gece görüşle görünecek mi? Fazla amerikan filmi izleyip üstünede dabbe serisi iel musallatı mı izledin.

Hocam karanlık bir ortam'da ışık olmadan arkada biz parti versek bir şey gozukmez o yüzden diyorum.

• tutar
  • Ss istiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.