Şimdi Ara

Ev satmak için uygun zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ev satmak için uygun zamanmıdır dolar 4 ü geçti şu an mı satmalı yoksa beklemeli mi ? bursa nilüfer

• Selamlar hocam...Ev her dönem satılabilir elbette ancak o bölgeyi iyi araştırmak gerekiyor...

Evinize yakın yerde yapılacak bir proje varmı??

*Hastane
    *Yol,köprü,tramvay gibi
    *Okul
    *Avm
    bu gibi yapılacak projeler varsa satmanızı tavsiye etmem..Bu gün 10 lira eden eviniz proje sonrası 12 13 lira edebilecek.Yada gözünüze kestirdiğiniz henüz bakir ancak ilerleyen zamanlarda yukarda bahsettiğim projelerin yapılacağı muhitler varsa satılarak oradan alınabilir.Burada asıl önemli olan husus evi oturmak için mi alıp satacaksınız yoksa 3 5 kira getirsin değerlensin ilerde satarım maksadıylamı...

Bursayı cok iyi bilmediğim için yönlendirici mesajlar yazamıyorum ancak genel itirabarı ile durum bu şekilde
  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    Hocam sence 160-170k ya antalyada nerelerden ev almak mantikli olur? Dokuma, soguksu, yıldiz, varlik gibi mahallelerdeki evler hep eski yapı. Oralardan eski alip kentsel donusum beklenebilir mi ? Hem oturulacak hem de ilerde yatirim olacak bi ev olmasi gerekiyor. En az 2+1 olmasi lazim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trivela67 kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam.Detaylı bir soru ve cevap olacağı için arkadaşada ayıp olmaması adına bana direk ulaşabilirsen cok güzel fikirler verebilirim.Ev alırken dikkat edilmesi gerekenler, hangi bölge ne kazandırır gibi gibi başlıkları anlatmak istiyorum.

0532 795 15 39 dan bana ulaş hocam detayları görüşelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yorumun için teşekkürler, nilüfer bursada baya büyüdü hatta elit olarak bile kaldı diyebiliriz. evin hemen arkasına anadolu lisesi yapıldı 2-3 yıl önce 1 sokak ilerimizde ilkokul var ( lise öncesi okul tam ismi ne oluyo bilmiyorum) hastaneye arabayla 5 yürüyerek 15 dakika falan. ev 99 depreminden 2-3 ay önce tamamlanmış sağlam bina 160 m2 ev içi gayet güzel başka şehre taşınacağız o yüzden. Sadece ülke ekonomisinin iyi olmaması doların yükselişi altının yükselişi satmak için acaba dedirtmiyo değil insana
  • Ülke ekonomisi malesef sürekli dalgalı bir şekilde ilerliyor .Sakinleşmesi yakın dönem içinde oldukça zor görünüyor. Size naçizade tavsiyem ,zarar ettirmeyecek satıldığı zamanda farklı bir ev alınabilecek bir rakama satarsanız sorun yaşamazsınız.

Ancak;10 kuruşa, satarak 15 liralık eve talip olursanız işiniz zor.Öncelikle satış rakamı(satılabilir) belirlenip gitmeyi planladığınız şehir ve bölgedeki ev fiyatlarını kıyaslayarak satma yönünde olmalıdır .Yada aradaki farkı kapatabilecek krediyi çekebilmelisininiz.

Bu denklemde sorunsuzca çıkabiliyorsanız problem yok elbette satılabilir

teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ALMAK MANTIKLI MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim hocam

• Şuan emlak piyasası büyük krizde ev fiyatları yakın gelecekte ciddi oranda düşebilir.Özellikle İstanbuldan ev alınmaz fiyatlar balon.Zaten ev satışlarıda durdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.