Şimdi Ara

Ev sahipleri niye bu kadar anlaşılmaz ? Çık diyor çamura yatıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne güzel kafa yav adamın malı değilmi ister 100 bin ₺ ister, isterese 10 milyon ₺ istediğine satar istemediğine satmaz,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

Sizin ki de güzel kafa. Okuduğundan anlamayan bir kafa. Ana konu benim 1 milyon teklif etmem veya bana satmaması değil. Ana konu maneviyat. Bana söz verip sözünde durmaması ve benim de bunun üzerine adamı uğraştırmak istemem. Yahu arkadaş şu çakralarınızı açın bir insan gibi ana konuyu görün. Kendimi anlatmaya çalışmakla uğraşıyorum ya.

Bak aDam evi satmak isteyip beni evden çıkartmaya çalışıyor ya hani. Hani istediğin kadar otur deyip bu şekilde beni evden çıkartmaya çalışıyor.

Adamın amacı evi satmak falan değil. Beni evden çıkartmak. Bana tebligat göndermeden önce evi ben satın almak istiyorum gibi bir dava açsam nasıl olur ? Gibi düşündüm. O yüzden fikirlerinizi sordum.

İsterse 100 milyon tl istesin bana ne ? Ben adamı uğraştırmak istiyorum.

"adamın malı değilmi ister 100 bin ₺ ister, isterese 10 milyon ₺ istediğine satar istemediğine satmaz" diyerek çok güzel bir tespit yaptınız. Kutluyorum sizi.

Bende de hata var böyle konuları Konu Dışında niye açıyorum ki. Nereden sallasam diye düşünmekten milletin kafa bulanıklaşmış.

• Ben anlatmak istediğinizi anladım.

Fakat evi ben almak istiyorum deyip dava açamazsınız. Adamın malı istediğine satar. Bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. ( Buradaki amacınız uğraştırmak istemek olduğu için, davanın boş olacağını söyledim. Sadece siz uğraşırsınız gereksiz yani o yüzden)

Uğraştırmak istiyorsanız eğer sen sat evini, yeni ev sahibi çıkartsın beni deyip geçebilirsiniz. Evi satmaz ise de kendi oturmadığı sürece 10 yıl boyunca sizi evden çıkartamaz. Ben oturmak istiyorum deyip sizi evden çıkartsa ve kendi oturmasa bile 3 yıl boyunca evi kiraya veremez.

Ev kiralarınızı gününde ödemiş iseniz eğer bu konuda kanun sizin yanınızda.

Her şey ters gitse bile evi boşaltmak için 6 ayınız var.

Çok sık ev değiştirdiğim için o hissi anlıyorum ben. 3 tane ev sahibim ile davalık oldum. Kendinizi açıklamaya çalışıp boş yere uğraşmayın.

• vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt

Paranın dini dili imanı ırkı olmaz, söz uçar yazı kalır sen bunu anlamak istemiyorsun,

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.