Şimdi Ara

Ev sahibi kiralık oturduğumuz evi satılığa çıkardı, sorularım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. 3 senedir oturduğumuz evi (öğrenci evidir) ev sahibi satılığa çıkarmış, dersler haftaya başlıyor ve bizim haberimiz evde evin içinden asılmış emlakçı afisini görünce oldu.

Biz bu evin kirasını geciktirmeden zamaninda ödüyoruz ama bizden habersiz eve giriliyor ve emlakçı afişi asılıyor. Evde aile olsa nereye yapacak, terbiyesizliktir bu. Tamam satsin evini ama bize önceden haber verir insan olarak.

Şimdi benim bazı sorularım olacak. Bildiğim kadarıyla kira kontratlari iptal edilmediği sürece yenilenir, bizimki de ağustosta yenilendi. Bizi evden çıkartabilirler mi?

Tamam kontrat var diyelim, peki evin sahibi değişse kontratimiz iptal olur mu?

Şimdi benim araştırmalarima göre evden de cikartamazlar kontrat da iptal olmaz. Başına gelen, bilgisi olan insanlardan yardım bekliyorum. İyi günler herkese.

düzenleme: ev sahibi ile anlastik kiraya küçük bir zam ile, satarsa da şartlı satacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 11 Eylül 2015; 16:19:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

kontrat yapmışsınız çıkaramaz git kilidi değiştir polis çağırırsa kontratı gösterirsin adamın hesabına yolladığın paralarında dekontunu sakla adam gibi gelip durumu anlatsaydı tamam abi der ev bakar kendine çıkardın ama madem öyle haber yok bişey yok milletin evine izinsiz girip satılıktır vs şeyler asıyorsun yasal hakkınızı kullanın.
    astığı şeyleride yırt çöpe at.
    Adamdan sakın korkmayın gelip sizi döversede darp raporu al komşularıma rezil oldum arkadaşlarımda vardı rezil oldum de manevi tazminat parası iste 5.000 tl

dipnot:döverse karşılık vermeyin verirseniz tazminat çıkmayabilir hatta adamı gaza getirin küfür etmeden elin çepte konuş falan tahrik et vursun sana çukkala 5.000 lirayı keyfine bak

dipnot2:hayır üçkağıtcı değilim

dipnot 2ye koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

kontrat yapmışsınız çıkaramaz git kilidi değiştir polis çağırırsa kontratı gösterirsin adamın hesabına yolladığın paralarında dekontunu sakla adam gibi gelip durumu anlatsaydı tamam abi der ev bakar kendine çıkardın ama madem öyle haber yok bişey yok milletin evine izinsiz girip satılıktır vs şeyler asıyorsun yasal hakkınızı kullanın.
    astığı şeyleride yırt çöpe at.
    Adamdan sakın korkmayın gelip sizi döversede darp raporu al komşularıma rezil oldum arkadaşlarımda vardı rezil oldum de manevi tazminat parası iste 5.000 tl

dipnot:döverse karşılık vermeyin verirseniz tazminat çıkmayabilir hatta adamı gaza getirin küfür etmeden elin çepte konuş falan tahrik et vursun sana çukkala 5.000 lirayı keyfine bak

dipnot2:hayır üçkağıtcı değilim

güldürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sagol tavsiyeler icin hocam, iyiymis
  • Cikin la evimden! Zaten ahira cevirmissiniz evi, badanasi boyasi kalmamis. Saticam satamiyorum sizin yuzunuzden gelen bakanin ici karariyor almaktan vazgeciyor
  • kirasini veriyoruz lan girme evimize kilidi degistiririz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 11 Eylül 2015; 16:22:22 >
  • Hayırdır gençler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.