Şimdi Ara

Ev sahibi evi satacağım diye evden çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev sahibi esnaf ve ticari durumumdan dolayi evi satacagim dedi. Ilk basta sıkıntı yoktu. 2 hafta sonra gece 10 da musteri getirecegim diye emlakcisi aradi. Ev sahibi ile görüştüm . Gece 10 da bile musteri gelir 1 gun once derim sen hazirligini yap benim durumum acil evi satacagim dedi. Bende özel yasatim var ya 3_4 gun once haber et kendimi ayarlayayim yada ayda 1 -2 gun belirleyelim o gunler gelip kim bakiyosa baksin dedim. Covid donemi oldugunuda unutmayalim. Tabi kabul etmedi. Evden cik durumum acil dedi. Bende durumum yok tasinamam dedim. Depozitomu ve 11 bin tl tasima ucreti aldim ciktim. 1500 tl kira oderken 2800 tl baska bir eve gecmek durumunda kaldim. Ev giris kati ve sehir merkezine uzak bi yere tasindim maddi durumdan dolayi. Ramazan ayinda kotu durumda gittik. Ev arama surecinde satilik ilani kaldirildigini gordum emlakciya satilmayacaksa cikmayacagim dedim. Eg sahibi satacak ilani tekrar koyacagiz dedi. Ev sahibinede evi satacagin icin maduriyetin oldugunu dedigin icin cikiyorum dedim. 15 haziran 2022 de kiraya vermek icin ilana koymus hemde 4000 tlye . Kira sozlesmesinin uzerinden 3 yil gecmisti. Beni kandirmak suretiyle hemde samimiymis gibi tasinma masraflarini karsiliyorum cik diyerek evden cikardi. Simdi farkli ucrete kiraya veriyor. Suan elimde kira sozlesmesi. Ev sahibi ve emlakci ile bu bahsettigim konularin whatsapp konusmalari var. Ben dava acsam hakli konumda olurmuyum. Desteginizi rica ediyorum. En azindan emsal bir karar cikar belki davada tum herkese yarari olur dusuncesindeyim. Simdiden teşekkürler destek veren herkese

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Elindeki kanıtlar ile dava aç yüklü tazminat alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davayi nasil acmam gerekiyor . Nasil bir yol izlemem lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternetten araştır Google de her türlü bilgi var olmadı bir avukata git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayınvalidenin ev sahibide sıkıştırmaya başladı evi satacaz evden çıkın diyo. muhtemelen başka birisine yüksekten kiraya verecek. ecde 5 yıldır kiracı kayınvalide. temmuzda zam yapacaklardı normalde senesi doluor. nasıl bi yol izlemek lazım help

• dfffrrwaasftfgvf D kullanıcısına yanıt

seni mahkeme ile çıkarması lazım. yoksa şikayet etsen de kendi isteğiyle çıktı deyip yalan söyleyecek . yani yapacak bişey yok. böyle pislik mikrop insanlar ev sahiplerinin %99 u

• sen mahkeme kararı ile çıkmamışsın ki kendi isteğinle çıkmışsın dava açamazsın. sen evi sat ben anlaşırım yeni ev sahibiyle diyecektin. ayrıca belirli bir gün veya saat koyabilirdin adam evine zorla giremez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.